Denne bærbare kraftstasjonen har en enestående funksjon som gjør camping tryggere enn noen gang

0
15
Anker SOLIX C800 Plus

Anker Solix C800 Plus 

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

ZDNETs viktigste takeaways

Den Anker Solix C800 Plus bærbare kraftstasjonen er for øyeblikket tilgjengelig på Amazon for $600 (med klippekupongen). Det er en kraftig, vellaget kraftstasjon som holder alt den lover, og campinglysene er et nyttig tillegg.
Jeg skulle bare ønske den var værbestandig og at det øverste rommet var mindre vanskelig å lukke.

Kraftstasjoner har snudd manuset om hvordan jeg får ting gjort når jeg er utenfor nettet. Å dra rundt i en robust boks fullpakket med kraft har vært en komplett game changer. Pluss, muligheten til å koble den til solcellepaneler for opplading? Det er den typen frihet jeg pleide å drømme om. 

Også: De beste bærbare kraftstasjonene du kan kjøpe: Eksperttestet

Men nå har vi nådd et punkt der, bortsett fra merkevaren og hvor mye kraft de kan holde, er det ikke mye som skiller en kraftstasjon fra en annen. Det er helt til noen bestemmer seg for å rokke ved ting. Og gjett hva? Anker gikk og gjorde akkurat det med Solix C800 Plus, den første bærbare kraftstasjonen med avtakbare 3-modus campinglys.

Merk at jeg tester den britiske versjonen, så AC-portene er annerledes enn de som ble funnet. på den amerikanske versjonen. 

Se på Amazon

Anker Solix C800 Plus tekniske spesifikasjoner

Kapasitet: 768WhAC-utgang: 1200W (SurgePad 1600W)Porter: 2x USB-C, 2x USB-A, 5x AC-utgang, 1x biluttak
AC-utgang: 120V~10A, 60Hz, 1200W MaksUSB-C-utgang (100W)< /strong>: 5V⎓3A/9V⎓3A/15V⎓3A/20V⎓3A/20V⎓5A (100W maks)USB-C-utgang (30W) >: 5V⎓3A/9V⎓3A/12V⎓2,5A (30W maks)USB-A-utgang: 5V⎓2,4A (12W Max) per portBilladerutgang: 12V⎓10AAC-inngang: 750W standard, 1100W UltraFast-lading, 1440W maks i Bypass-lademodusXT60-inngang: 300W maksBatteritype: Litiumjernfosfat (LiFePO4)Tilbehør : 2 x campinglys (8 – 130 timers driftstid), 3,3 fot/1 m uttrekkbar stangDimensjoner: 14,61 x 8,07 x 9,96 tommer/371 × 205 × 253 mmVekt: 24 lb/10,9 kgDriftstemperatur: -4°F-104°F/-20°C-40° CLadetemperatur: 32°F-104°F/0°C-40°CGaranti: 5 år 

Solix C800 Plus, i utgangspunktet, er et kraftdyr, fylt med slitesterke LiFePO4-batterier som kan lagre hele 768Wh med strøm. I tillegg har den ti porter klare for å lade opp alle dingsene dine. Det er som gullhårene til kraftstasjoner; det er bare den perfekte størrelsen, og pakker mye kraft uten å være noe problem å slepe rundt på.

SOLIX C800 Plus faller inn i Goldilocks-sonen -- ikke for stor til å være en smerte i ryggen til å bevege seg, men ikke for liten til å gjøre er ubrukelig!

Solix C800 Plus faller inn i den Goldilocks-sonen — ikke for stor til å ha vondt i ryggen til å bevege seg, men ikke for liten til å gjøre den ubrukelig!

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Når det er sagt, på 24 pund, er det ikke noe du kommer til å skli ned i en lomme eller bære på kilometervis, men det er lett nok til å frakte rundt i et hjem, verksted eller leir.

Også: Jeg testet verdens minste kraftstasjon, og det er et solar-ladende beist

Grensesnittet på denne enheten er akkurat det jeg ser etter i en kraftstasjon — bare noen få knapper for å administrere å slå den på og av, kontrollere AC-utgangene, slå den frontmonterte LED-lysstripen på og av og aktivere og deaktivere Blåtann. I tillegg har den dette superklare LCD-panelet som er en lek å lese dag eller natt.

Stor, enkel å bruke og lett å forstå buttons

Store, enkle å bruke og lettfattelige knapper

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Når jeg gjennomgår kraftstasjoner, setter jeg dem gjennom vrivingen for å sjekke om de virkelig holder det som er lovet på spesifikasjonsarket – og det betyr å teste batterikapasiteten, hvor raskt enheten lades opp (det tar i underkant av en time) , hva hver port faktisk kan sende ut, og se om AC-en kan takle litt overbelastning uten å flippe ut eller eksplodere. Siden du allerede har lest overskriften, kan du være sikker på at Solix har klart alle disse testene med glans.

Enheten er også utrolig godt bygget. Anker har huset Solix C800 Plus' industrielle komponenter og avanserte kretser i et tøft, fallsikkert, unibody-konstruksjonsskall. Jeg kan stå og hoppe på denne enheten, og den bøyer seg ikke eller knirker eller ser ut til at den kommer til å implodere, noe som er bra.

Også:  Den mest holdbare kraftstasjonen jeg har testet, våger Moder Natur å gjøre sitt verste 

Men dette er ganske standard for en kraftstasjon av god kvalitet. Der Solix C800 Plus skinner, er tilbehøret skjult inne i et flip-top-rom på toppen av enheten. 

I dette rommet er det to batteridrevne LED-lys og en teleskopstang.& #xA0;

To batteridrevne LED-lys og et teleskop pole

To batteridrevne LED-lys og en teleskopstang

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Lysene har variabel lysstyrke og kan byttes mellom stearinlys, flomlys eller lommelyktmodus, og disse har en varighet på mellom åtte og 130 timer avhengig av lysstyrken. 

Super nyttige campinglys

Super nyttige campinglys

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Disse lysene lades opp automatisk når de er plassert i rommet.

Denne kule teleskopstangen ligger inne sammen med lysene. Den utvides til 3,3 fot (omtrent én meter) og festes sikkert til kraftstasjonen gjennom et tilpasset festepunkt. 

Teleskopstangen festes til kraftstasjonen

Teleskopstangen festes til kraftstasjonen

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Det virkelige genislaget ligger i hvordan lysene kobles til stangen. Det er enkelt, men genialt! På stangens spiss er det en metallkule, og lyset smekker med en magnet. Hva som er kulere er at du kan vinkle lyset hvilken vei du trenger.

Også: De beste bærbare kraftstasjonene for camping i 2024: Eksperttestet og gjennomgått

Dette oppsettet er fantastisk. Jada, mange kraftstasjoner kommer med lys, men å ha et lys nede på bakken er ikke alltid den lyseste ideen. Det er mye mer nyttig å ha den i håndhøyde, akkurat der du jobber.

Kul dreiefunksjon

Kul svingfunksjon

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Til å begynne med , Jeg trodde denne funksjonen bare var en prangende gimmick, men å kunne heve lyset fra bakken til en mer praktisk høyde viste seg å være utrolig praktisk.

Jeg er helt solgt på denne funksjonen nå!

ZDNETs kjøpsråd

Anker Solix C800 Plus er ikke din vanlige kraftstasjon; den har en spesiell vri. Ved første øyekast ser det ut som din løpende, solide kraftstasjon bygget for førsteklasses ytelse og holdbarhet. Og etter noen uker med å ha satt den på prøve, har den ikke skuffet meg i det hele tatt. Den har klart å få opp alt jeg har trengt, fra kjøkkenutstyr til kraftige elektroverktøy.

Men her blir det interessant – tillegget av campinglys. Dette er ikke hvilke som helst lys; de kan fungere som arbeidslys eller være en livredder under en blackout. Det som er kult med dem er deres justerbare lysstyrke og deres overraskende lange batterilevetid, selv på den høyeste innstillingen. Stol på meg, å ha lys som kan bevege seg opp fra gulvet til hvor enn du trenger dem er mye mer praktisk enn du tror.

For 600 dollar — er det for øyeblikket en rabattkupong på 50 dollar på Amazon — dette er en fantastisk kraftstasjon som ikke vil skuffe og vil gi deg mange års service.