Ditt Costco-medlemskap kommer med et gratis gavekort på $20 med denne avtalen

0
20
coth

Få et gratis gavekort på $40 med ditt nye Costco-medlemskap nå.

StackSocial

Hvis du leter etter måter å stramme opp budsjettet på uten å ofre tingene du elsker, kan et Costco-medlemskap være en forandring. Et Costco Gold Star-medlemskap kan hjelpe deg å ta kvalitet og besparelser til et helt nytt nivå. Akkurat nå kan du låse opp et år med større verdi med dette tilbudet som gir deg et ettårig Costco Gold Star-medlemskap og et $20 Digital Costco Shop Card for bare $60 – noe som effektivt reduserer prisen på medlemskapet ditt til $40. (Du kan også kjøpe Costco Executive Gold Star-medlemskapet på toppnivå og få et gavekort på $40 akkurat nå.)

Costco 1-års Gold Star-medlemskap + $20 gavekort

Costco 1-års Gold Star-medlemskap + $20 gavekort

Se nå på StackSocial

Costco-medlemmer kan finne rimelige husholdningsartikler, elektronikk, dagligvarer og mye mer. Det er over 500 Costco-varehus over hele USA, og Costco Gold Star-medlemmer kan også få tilgang til besparelser og flere produkter på nettet.

Medlemmer kan også finne ytterligere besparelser gjennom Costco Services. Send kjøretøyet ditt til Costco Tire Center for å installere merkedekk på bilen din. Og ikke glem å stikke innom Costco bensinstasjon og fylle opp tanken når du er ferdig med å handle dagligvarer eller feriegaver.

Det finnes også andre Costco-tjenester som forbinder deg med tjenesteleverandører som tilbyr bil- og hjemforsikring, kjæledyrforsikring, identitetsbeskyttelse og mer.

Hvis du eller en du er glad i å lete etter rimelige reiser i vinter, kan du finn også reisetilbud fra Costco. Du kan finne omfattende resortpakker, en rabattert tur til Bora Bora eller rimelig cruisepris.

Når du registrerer deg for Costco Gold Star-medlemskap, får du i tillegg ett gratis husholdningskort som du kan gi til ett medlem av husstanden din som er 18 år eller eldre. Medlemmer kan lære om sesongens beste tilbud gjennom Costco-sparebøkene.

For å få det digitale Costco-gavekortet ditt, må du oppgi en gyldig e-postadresse ved registrering. Dette tilbudet gjelder kun for ikke-medlemmer det første året av medlemskap, og er begrenset til ett per husstand. Du mottar gavekortet innen to uker etter at du har registrert deg. 

Gi deg selv eller en du er glad i rimeligere shopping denne vinteren og utover.

Hent denne. – Årlig Costco Gold Star-medlemskap og et digitalt Costco-butikkkort på $20 for kun $60. Ingen kupong er nødvendig.