Amazon Fire nettbrett for barn får opptil 36 % rabatt akkurat nå

0
18
Fire HD 10 nettbrett for barn Maria Diaz/ZDNET

Amazon tilbyr nye tidsbegrensede tilbud på Fire Kids-nettbrettene sine , desidert barna mine' favorittenhet å bruke hjemme. Amazon Fire HD 8 Kids-nettbrettet er nede på $100, mens Amazon Fire HD 10 Kids Pro-nettbrettet er nede på $150. Hvis du leter etter et mindre alternativ for de yngste barna, kan du få et Amazon Fire 7 Kids-nettbrett for bare $70 akkurat nå.

Amazon Fire HD 8 Kids-nettbrett

Amazon Fire HD 8 Kids nettbrett

$100 hos Amazon

Disse Fire-nettbrettene er mitt favorittalternativ for barn under 10 år, siden de er bygget for å vare: En skjerm i aluminiumsilikatglass sikrer at den holder seg til de mest bøllete barna, og hvis den går i stykker innen to år etter kjøpet, vil Amazon erstatte det — ingen spørsmål stilt. De kommer også dekket i et tykt gummideksel for ekstra beskyttelse.

Mine barn har hatt et par generasjoner med Fire HD 8 Kids Tablet og et Fire HD 10 Kids Pro-nettbrett og har aldri hatt problemer med en ødelagt skjerm eller noe annet problem med dem for den saks skyld. Våre eldste Fire Kids-nettbrett er fire år gamle nå, og med tanke på at min eldste av tre er en førsteklassing, har de blitt satt gjennom vrien og kommet ut uskadd. 

Den 8- tommers og 10-tommers nettbrett har begge en HD-skjerm, 32 GB lagringsplass som kan utvides med et microSD-kort, ett års Amazon Kids+ og opptil 13 timers batterilevetid. Amazon Fire HD 8 Kids-nettbrettet er perfekt for barn 3-7 år, mens Amazon Fire HD 10 Kids Pro-nettbrettet er laget for eldre barn i alderen 6-12 år som kanskje går over til en mer voksen enhet, men er kanskje ikke helt klar til å beskytte et dyrt nettbrett mot støt og fall.

Når vil disse avtalene utløpe?

Tilbudene kan bli utsolgt eller utløpe når som helst, selv om ZDNET forblir forpliktet til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene for deg for å oppnå de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av en avtale, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å lagre og dele dem med deg på ZDNET.com.