De beste iPad Pro-tastaturdekslene fra 2024: Eksperttestet og anmeldt

0
25

Ethvert Apple-produkt er ingen liten investering, og en iPad Pro er et av flaggskipet teknologiselskapets dyrere produkter, så det er viktig å beskytte kjøpet hvis du vil få mest mulig ut av investeringen.' xA0;

Anmeldelse: iPad Pro (2022)

Selv om det er sunn fornuft å utstyre iPad Pro med et deksel, kan du faktisk optimalisere og øke ante på enhetens muligheter med noen beskyttelsesalternativer. iPad-tastaturdeksler er en enkel måte å bringe den enkle datamaskinen til en nettbrettlignende enhet uten å ofre stil eller substans. 

Også:&#xA0 ;De beste iPadene du kan kjøpe

Hva er det beste iPad Pro-tastaturdekselet akkurat nå?

Vi samlet de beste iPad Pro-tastaturdekslene ved å vurdere størrelse, beskyttelse, tilkobling og kostnad. Vårt beste valg for det beste iPad Pro-tastaturdekselet er Logitech Combo Touch-tastaturet for sin overdimensjonerte styreflate, glatte skriving, rene design og rimelige priser. Les mer for å utforske de andre alternativene våre – inkludert Apples smarte tastatur – og se hvordan de står opp mot hverandre. 

De beste iPad Pro-tastaturdekslene i 2024

Logitech Combo Touch

Beste iPad Pro-tastaturdeksel generelt

logitech-combo-touch-11-pro-1.jpg Matthew Miller/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Overdimensjonert styreflate Forbedret design Jevn skriveopplevelse Ideles Begrenset lagringskapasitet Prisøkning på siste modell Flere detaljer

Logitech Combo Touch Tekniske spesifikasjoner: Dimensjoner: 11,24 x 0,69 x 8,89 tommer | Vekt: 1,72 lbs  | Størrelse: 11, 12,9 tommer

Logitech Combo Touch er vårt valg for det beste iPad Pro-tastaturdekselet totalt sett. Det avtakbare tastaturet bruker Smart Connector for tilkobling og har et justerbart stativ for større stabilitet. Den tilbyr enfarget bakgrunnsbelysning for sine 78 taster med 16 lysstyrkenivåer for å få akkurat den rette belysningen for arbeidet ditt. 

Den bruker også en stor styreflate som fungerer med Multi-Touch-bevegelser for enklere bruk. Du kan også velge mellom fire eksklusive moduser: Skriv, skisse, se og les. I tillegg er det et sted for deg å oppbevare Apple Pencil, slik at den aldri er langt når du trenger den. 

Nåværende Amazon-brukere sa at de likte brukervennligheten, beskyttelsen, kvaliteten, og utseendet til Combo Touch-dekselet. De sa at den enkelt kan pares, er godt laget og er verdt prisen, selv om noen sa at Combo Touch legger for mye vekt på iPaden deres. 

Les anmeldelsen : Logitech Combo Touch anmeldelse

Se nå på AmazonSe nå på Best BuySe nå på Målrett flere kjøpsvalg

Apple Smart Keyboard Folio

Beste foliotastaturdeksel

apple-smart-keyboard-folio Apple/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Innebygd støttestøtte Allsidig design myke taster Ideles Mangler bakgrunnsbelysning Begrenset beskyttelse Flere detaljer

Apple Smart Keyboard Folio Tekniske spesifikasjoner: Dimensjoner:< /strong> 10,12 x 7,52 x 0,91 tommer | Vekt: 5,3 oz | Størrelse: 11-tommers, 12,9-tommers

Apple Smart Keyboard Folio er et av de beste folio-tastaturdekslene, og tilbyr et komplett kabinett til iPad Pro. I stedet for plugger eller ledninger bruker den magnetisk tilkobling ved hjelp av Smart Connector for å koble til iPad-en din uten problemer. 

Dette ergonomiske tastaturet har en sammenleggbar design, noe som gjør det til en lek å bruke. De 64 tastene tilbyr også enfarget bakgrunnsbelysning for å forbedre synligheten. 

Nåværende Amazon-brukere sa at de likte kvaliteten, designen og tilleggsfunksjonen til Apple Smart-tastaturet. De sa også at det er et godt mellomalternativ fra et separat tastaturtilbehør og å gå opp til Apple Magic-tastaturet. Noen brukere sa at det er en grusomhet at tastaturet bare tillater to visningsvinkler og at tastehandlingen er myk – men at det ikke er en avtalebryter. 

En kunde sa til og med: "det forbedrer opplevelsen av å bruke en iPad betraktelig." 

Se nå på AppleView nå på AmazonSe nå på Best Buy flere kjøpsvalg

ESR iPad Pro tastaturveske med mus

Beste iPad Pro-tastaturdeksel med mus

esr-ipad-pro-case Fonally/ZDNET

Fordeler & Ulemper ProsFlytende design Snarveistaster og mus Kan få under 100 USD på salg Enkel å bruke Stor verdi Imper Begrenset farger Flekker foran på dekselet Tungt Flere detaljer

ESR iPad-deksel Tekniske spesifikasjoner: Dimensjoner: 13,19 x 7,08 x 0,67 tommer | Vekt: 2,27 lbs | Størrelse: 11, 12,9 tommer

ESR-tastaturdekselet lar deg oppgradere iPad-en din til en mer funksjonell arbeidsopplevelse i laptop-stil. Den flytende utkragingsdesignen lar iPad Pro-en din flyte stilig over tastaturet og gir deg den perfekte vinkelen for å jobbe. Den er utstyrt med full støtte for multi-touch-bevegelser som lar deg surfe på nettet, bygge presentasjoner og redigere dokumenter med uovertruffen hastighet, og tilbyr en hel rad med hurtigtaster for maksimal produktivitet. 

Nåværende brukere på ESRs nettsted sa at de likte de bakgrunnsbelyste tastene, ekstra funksjoner, lang batterilevetid og muligheten til å bruke iPaden horisontalt eller vertikalt med tastaturet. De elsker også at det er rimeligere enn noen andre alternativer på markedet. Kunder sa at de eneste ulempene er at dekselet er på den tyngre siden, det har begrensede fargealternativer, og at frontdekselet enkelt viser fingeravtrykk. 

 En kunde bemerket at &quot ;den gjør alt du kan ønske deg av et iPad-tastatur."

Se nå på Esrgear

Zagg Pro Keys

Beste iPad Pro-tastaturdeksel for verdi

zagg-pro-keys Zagg/ZDNET

Pros & Ulemper ProsFallbeskyttelse Apple Pencilholder Ett års garanti Omslagsbeskyttelse Ideles Ingen ladekabel Begrenset bakgrunnsbelysning Flere detaljer

Zagg Pro Keys tekniske spesifikasjoner: Dimensjoner: 7,73 x 9,98 x 0,89 tommer | Vekt: 1,48 lbs | Størrelse: 11, 12,9-tommers

Zagg Pro Keys-tastaturdekselet er perfekt når du er på et budsjett og ser etter et iPad Pro-tastaturdeksel som vil gjøre susen. Den vil også fungere med iPad Air for større kompatibilitet. Det er 78 bakgrunnsbelyste taster med RGB-fargestøtte og en ergonomisk Pro keyframe-design for økt komfort. Den magnetiske lukkingen bidrar til å sikre tastaturet ditt. Og hvis du har glatte fingre, trenger du ikke å bekymre deg for å miste denne modellen fordi den har fallbeskyttelse på opptil to meter. 

Nåværende Amazon-kunder sa at de liker den omfattende beskyttelsen, designet og utseendet til dette Zagg-dekselet. En bruker sa at Zagg-dekselet ga enda mer beskyttelse enn Apples alternativer. Noen kunder bemerket imidlertid at de hadde problemer med å lade Apple Pencil gjennom dekselet.

"Dette Zagg-tastaturet er perfekt. Den gir god omslagsbeskyttelse med en støtdempende gummistøtfanger. Jeg elsker også at tastaturet og støtfangeren er to separate deler, slik at jeg kan fjerne iPad-en fra tastaturet uten å måtte fjerne den fra støtfangeren," de skrev på Amazon. 

Se nå på AmazonView now at Best BuySe nå på B&H Photo-Video flere kjøpsvalg

Hva er det beste iPad Pro-tastaturdekselet?

Vi elsker Logitech Combo Touch iPad Pro-tastaturdekselet for dets allsidighet og verdi. For å se hvordan det er sammenlignet, her er et fugleperspektiv av de beste iPad Pro-tastaturdekslene

< /tr>

Beste iPad Pro-tastaturdeksel< /td>

Pris Kompatibilitet (størrelse)
Logitech Combo Touch< /td>

$150 11, 12,9 tommer
Apple Smart Keyboard Folio $179 11, 12,9 tommer
ESR iPad Pro-deksel med tastatur og mus $120 11, 12,9 tommer
Zagg Pro Keys $110 11, 12,9 tommer

*MSRP i skrivende stund. Vær oppmerksom på at faktiske priser kan variere avhengig av tilgjengelige salg, tilbud, rabatter og kuponger.

Hvilket er det riktige iPad Pro-tastaturdekselet for deg?

For å hjelpe deg med å finne det beste iPad Pro-tastaturdekselet for dine behov, kan du se hvordan ekspertforslagene våre basert på vår forskning og testing holder seg til hverandre. 

Velg dette beste iPad Pro-tastaturdekselet… Hvis du vil…
Logitech Combo Touch Det topprangerte iPad Pro-tastaturdekselet.
Apple Smart Keyboard Folio En Apple designet iPad Pro-tastaturdeksel.
ESR iPad Pro-deksel med tastatur og mus Et rimelig, men funksjonelt iPad Pro-tastaturdeksel.
Zagg Pro Keys Utrolig verdi og pålitelig ytelse.

Faktorer du bør vurdere når du velger et iPad Pro-tastatur etui:

Når du velger de beste iPad Pro-tastaturdekslene, er det sannsynligvis greit å huske på et par ting. Her er noen få faktorer vi anbefaler å se etter under jakten på det perfekte iPad Pro-tastaturdekselet. 

Størrelse:Det er viktig at et tastatur har ergonomi for å hjelpe deg med å jobbe bedre. Se etter et iPad Pro-tastaturdeksel som passer til iPad-en din, men som også har et tastatur med fin størrelse for komfortabel bruk. Beskyttelse: Et iPad Pro-tastaturdeksel er neppe verdt det hvis det ikke gjør det Beskytt iPad-en din, så se etter modeller som tilbyr ekstra beskyttelse for å sikre at enheten din forblir trygg. Et tastatur er flott, men hvis det ikke gir beskyttelse, er det sannsynligvis ikke verdt investeringen. Tilkobling:Enten den bruker Bluetooth eller en magnetisk tilkobling, vurder hvilken type tilkobling som vil fungere best for din iPad Pro, dine behov og hvordan du vil bruke den. Kostnad: Angi et budsjett du&apos er komfortabel med før du søker i markedet. Dette vil bidra til å begrense alternativene dine og også sikre at du ikke bruker for mye. Men hvis du vet at du kommer til å bruke et tastatur hver dag, kan det være verdt å bruke mer for et etui av topp kvalitet. 

Hvordan valgte vi disse iPad Pro-tastaturdekslene?

ZDNET-teamet vårt brukte en kombinasjon av personlig erfaring og testing, dyptgående undersøkelser og vår omfattende kunnskap og testing av iPad-linjen og dets kompatible tilbehør for å vurdere de beste iPad Pro-tastaturdekslene på markedet. 

Hvis vi mener et annet produkt er verdt pengene dine, oppdaterer vi denne listen eller skriver en spotlight-anmeldelse som fremhever dets beste kvaliteter og spesifiserer hvem det er for. I tillegg leter vi rutinemessig på nettet etter nye produkter som er verdt å teste, følger nyheter om produktutrulling og oppgraderinger, og henter de beste tilbudene. 

Hvordan fungerer iPad-deksler med tastatur?

De fleste iPad Pro-tastaturdeksler fungerer ved å koble til iPadens magnetiske Smart Connection. Hvis en Smart Connection mangler, kobles tastaturdekselet vanligvis til via Bluetooth eller en USB-ledning. 

Hvor mye koster iPad Pro-tastaturdeksler?

Kostnaden for en iPad Pro-tastaturdekselet kan variere betydelig, avhengig av faktorer som størrelse, design, merke og funksjoner. Forvent å bruke over $100 på et iPad Pro-tastaturdeksel av høy kvalitet, og husk at noen alternativer vil føre deg nærmere $200 eller mer. For eksempel koster Apples Magic-tastatur $299. 

Finnes det alternative iPad Pro-tastaturdeksler å vurdere?

Ja, mens de fleste av valgene på denne listen er noen av de beste tastaturdekslene på markedet, det er fortsatt mange alternativer å vurdere. Her er noen flere å utforske. 

Se på WalmartView på AmazonView på Amazon