DuckDuckGo's Privacy Pro pakker en VPN med fjerning av personlige data og gjenoppretting av identitetstyveri

0
27
duckduckgo DuckDuckGo

DuckDuckGo, nettleseren som spesialiserer seg på personvern på nettet, lanserer flere nye verktøy som tar sikte på å sikre online datameglere kan ikke få tilgang til din personlige informasjon.

Dessuten: De beste sikre nettleserne for å beskytte personvernet ditt på nettet

Det nye settet med verktøy, kalt Privacy Pro, kombinerer tre ting: en anonym VPN som sikrer opptil fem enheter om gangen, en tjeneste for fjerning av personlig informasjon som finner og fjerner opplysningene dine fra datameglernettsteder, og en tjeneste for gjenoppretting av identitetstyveri som gir deg en dedikert rådgiver som hjelper deg med å gjenopprette kontoer, gjenopprette tap og korrigere kredittrapporten din dersom informasjonen din skulle bli kompromittert.

Selskapet sa at alle disse er de første tjenestene i sitt slag fordi brukeren ikke trenger å sende inn informasjon for å bruke dem. Det er verdt å merke seg at siden alt er lagret kryptert på en lokal enhet, vil verktøyene ikke fungere på mobil. Privacy Pro-dashbordet kan ikke engang nås utenfor en Mac eller PC, men selskapet sa at det jobber med det.

På VPN-siden påpekte selskapet at det ikke vil føre logger over VPN-aktivitet, noe som betyr at det ikke har noen måte å knytte det som skjer på DuckDuckGo til noen enkeltperson.

For tjenesten for fjerning av personlig informasjon (DuckDuckGo kjøpte datafjerningstjenesten Removely i 2022), informasjonen din lagres på enheten din, ikke på en server. Forespørsler om fjerning initieres direkte fra enheten din, og nettsteder skannes regelmessig for å sikre at informasjonen din ikke vises igjen. 

 Og gjenoppretting av identifisert tyveri begynner først, bemerket selskapet, bør du støter på et problem. Du trenger ikke å oppgi informasjon for å registrere deg for dekning.

Også: De beste VPN-tjenestene: Ekspert testet og gjennomgått

Når det gjelder til betaling håndteres alt sikkert av Stripe, Google Play eller Apple App Store, uten at ingenting lagres av DuckDuckGo.

Brukere kan abonnere på Privacy Pro for $9,99 i måneden eller $99,99 i året. Det er bare tilgjengelig for amerikanske kunder for øyeblikket, men andre regioner vil bli lagt til i fremtiden. Dette er første gang selskapet tar betalt for et produkt.