Adobes AI-assistent for PDF-lesing starter på $4,99/måned – her er hvordan du prøver det gratis

0
16
seraficus/Getty Images

Mesteparten av forskningen, finansiell informasjon, tjenesteterminologi og andre data vi samhandler med hver dag, er plassert i PDF-filer. Men å analysere dem effektivt og pålitelig kan være tidkrevende. Adobes assistent for kunstig intelligens (AI) er ment å hjelpe. 

Mandag kunngjorde selskapet at Acrobat AI Assistant nå er generelt tilgjengelig. Etter å ha sluppet verktøyet i betaversjon for skrivebord og nett i februar, tilbyr Adobe det som et abonnement fra $4,99 per måned. 

Med et chatbot-lignende grensesnitt er AI Assistant designet for å la brukere stille spørsmål om et dokument – ​​for å få frem informasjonen de trenger raskt og enkelt. Den analyserer PDF-er for innholdet og ber deretter brukere med anbefalte spørsmål som lar deg “chatte” med dokumentene dine. 

Også: De beste AI-chatbotene: ChatGPT er ikke den eneste som er verdt å prøve

AI Assistants egendefinerte attribusjonsmotor sikrer at du alltid får sitater med svarene – en spesielt viktig funksjon gitt enkelte modeller. tendens til å hallusinere informasjon. Egendefinert attribusjon gjør AI Assistant potensielt nyttig som studievenn.

Adobe ble annonsert på USAs skattedag og argumenterte for AI Assistants potensial for å hjelpe folk med å forstå økonomiske dokumenter og hente ut nøkkelinformasjon for å hjelpe dem med å arkivere (spesielt for som utsetter). 

Også: Den beste gratis skatteprogramvaren for å sende inn skatt

AI-verktøyet oppsummerer også innhold i korte oversikter, og gir “top takeaways” lett formatert for e-poster, presentasjoner, blogger og rapporter.

Adobes Assistant øker produktiviteten utover å jobbe med PDF-filer: Den er kompatibel med andre dokumentformater som Word, PowerPoint og mer. For øyeblikket er AI Assistant tilgjengelig på engelsk; andre språk er på vei.  

Brukere som har den gratis Reader-versjonen av Acrobat eller en betalt individuell plan kan få den fulle muligheten til AI Assistant via abonnement, fra $4,99. Adobe sa at dette er priser for tidlig tilgang som vil være tilgjengelig frem til 5. juni. For de som ønsker å prøve før de kjøper, er AI Assistant tilgjengelig i betaversjon på Reader-mobilen gratis. Denne versjonen er også aktivert med talekommandoer, noe som betyr at brukere verbalt kan be AI Assistant om å oppsummere og spørre etter dokumenter. . Se dem i aksjon selv