Du kan nå bruke Quoras Poe til å chatte med flere LLM-er samtidig

0
22
Poe's Multi-bot Chat Poe

Poe, plattformen fra Quora som lar deg søke etter flere store språkmodeller (LLM) fra ett enkelt sted, har lagt til en ny funksjon som øker ante ytterligere.

Quora kunngjorde mandag at Poe-brukere nå kan engasjere seg med flere AI-modeller i samme chattevindu. Den nye multi-bot chat-funksjonen lar deg legge inn et spørsmål i chat-boksen og velge en av de mange anbefalte botene Poe tilbyr for å få svar. Du kan også sammenligne svar ved å velge en annen robot i samme rute for å spørre. Hvis du ikke ønsker å kommunisere med en av Poes anbefalte roboter, kan du bruke et at-symbol sammen med en annen bots navn for å spørre etter den modellen.

Også: Quora's AI chatbot-plattformen Poe tilbyr botskapere kontanter for hver brukermelding

Poe er et nyttig AI chatbot-verktøy hvis du vil spare tid og penger ved å få tilgang til forskjellige LLM-er. Quora utviklet Poe til å være en one-stop-shop for å forespørre et bredt utvalg av LLM-er. Når dette skrives, kan Poe-brukere få tilgang til OpenAIs GPT-4 og DALL-E 3, Anthropics Claude 2 og Claude 3, Stability AIs StableDiffusion XL og Googles Gemini Pro, blant flere andre, alt innenfor Plattformen. Poe lar også brukere lage sine egne AI-chatboter bygget på toppen av disse modellene, og ifølge Quora-sjef Adam D'Angelo har tjenesten nå “millioner av brukerskapte bots”.

Tidligere måtte du sprette mellom AI-modeller for å spørre dem og finne ut hvilke som presterte best. Med den nye multi-bot chat-funksjonen kan du sammenligne notater på samme sted. “Denne nye evnen lar deg enkelt sammenligne resultater fra forskjellige roboter og oppdage optimale kombinasjoner av modeller for å bruke det beste verktøyet for hvert trinn i en arbeidsflyt”," D'Angelo skrev i kunngjøringsblogginnlegget.

I en eksempelarbeidsflyt så D'Angelo for seg at brukere skulle legge inn en spørring og sammenligne svaret på tvers av Claude 3 Opus, GPT-4 og Mistral Large “med ett klikk.” Han diskuterte også hvordan brukere kan bruke hver modells unike dyder for en bedre arbeidsflyt.

"Du kan gjøre dybdeanalyse med Gemini 1.5 Pros kontekstvindu på én million tokener, @-mention Nettsøk-robot inn i samtalen for å trekke inn oppdatert informasjon om emnet, og ta deretter med en spesialisert skriverobot for å fullføre en skriveoppgave, ved å bruke konteksten fra alle de tidligere robotene," D'Angelo skrev.

Poe, som koster $20 per måned å få tilgang til, er tilgjengelig i nettleseren og som en app for Windows, MacOS, Android og iOS. Poes multi-bot chat-funksjon er nå tilgjengelig på nettet, på datamaskiner og på mobil.