Grenseløs' $99 AI som kan bæres til løfter om å huske møtene dine og, vel, alt annet

0
24
all-colors-back Limitless

Limitless, tidligere Rewind, holder møtet sitt transkripsjon og arbeidsproduktivitet AI til en bærbar. Hvis du føler deg motløs av nylige anmeldelser av en spesiell AI-bærbar, har selskapet som mål å unngå Humane AIs Pin-skjebne ved å fokusere på én ting om gangen: først opp, møter. < /p>

Pendant, som opprinnelig ble lansert for uanstrengt møteforberedelse, har samme tilnærming som Limitless'. basisteknologi, som prioriterer diskresjon og sømløs integrasjon. Værbestandig og utstyrt med en magnetisk lås, den er designet for å bæres på et jakkeslag eller krage, eller som et halskjede. Som andre AI-transkripsjonstjenester er den ment å gi sammendrag, takeaways og notater fra samtaler den registrerer. 

Også: De beste smartringene du kan kjøpe: Eksperttestet< /strong>

Brukere trenger ganske enkelt å klikke på enheten for å bli med og ta opp et møte, og kan trykke på den under en samtale for å "bokmerke" et øyeblikk. Du kan også trykke og holde for å stille Pendant et spørsmål, selv om det er uklart om enheten svarer hørbart eller i appen. 

Fordi Limitless AI inntar all lyden som Pendant tar opp og gir mening til det, kan en bruker hente spesifikk informasjon når som helst. Si for eksempel at du har glemt fristen noen nevnte i et møte: teoretisk sett kan du be Pendant om svaret, uten engang å måtte referere til referatet. 

Ifølge Limitless'&#xA0 ;nettsted, anhenget "husker hva du sier i løpet av dagen," en funksjon selskapet håper vil etter hvert bli brukt utover jobb. Limitless vil at vi skal tenke på Pendants AI som en minneforsterker som fanger opp innsikt fra en brukers liv, inkludert improviserte samtaler, leger og leger. besøk, og ja, de øyeblikkene du snakker med deg selv. 

Dessuten: Jeg har testet alle Apple Watch-modeller. Dette er mine favoritter

Men den visjonen kan vekke personvernbekymringer. Limitless understreker hvor grundig brukerdata er beskyttet, inkludert fra tredjeparts AI-leverandører som støtter lydtranskripsjon – Opptakene anonymiseres og slettes etter 30 dager. I følge The Verge har Pendant også en samtykkemodus som kan oppdage nye stemmer og bare registrerer dem når den hører at de har godtatt å bli tatt opp. 

The Limitless Pendant-funksjoner ubegrenset lagring i skyen, datakryptering på høyt nivå og 100 timers batterilevetid. Den kan fungere med konferanseverktøy som Zoom, Slack, Meet og andre, og er kompatibel med web, telefoner, Mac og PC. 

Selve anhenget, som kommer i åtte farger og vil start levering i august, koster $99. Du kan da velge mellom gratis tilgang, som begrenser visse AI-funksjoner, eller en plan for $19 i måneden, som gir deg alle klokkene og fløyter.