Jeg lyttet til trådløse ørepropper med xMEMs-drivere, og de har satt en ny standard for meg

0
27
The Creative Aurvana Ace 2 øreplugger.

Selv om de føles som plastikk, vil disse øreproppene sende førsteklasses lyd inn i ørene dine for å glede alle sansene dine.

Jack Wallen/ZDNET

ZDNETs viktigste alternativer

The Creative Aurvana Ace 2 hodetelefoner er tilgjengelig nå for $129 på Amazon.Disse øreproppene er spillskiftende og høres bedre ut enn noe par jeg noen gang har prøvd. Den eneste ulempen er at det tok meg en stund å få dem til å koble til Pixel 8 Pro. (Det viser seg at ørepluggene må være ute av etuiet før du kobler dem sammen.)

I en stund nå har øreproppene mine vært Denon PerL Pros. Lyden disse babyene leverer er rik og spennende, fylt med akkurat den rette mengden bass og diskant og en perfekt blanding av mellomtone.

Også: Fairphone er “fullt reparerbar” øreplugger inneholder også utskiftbare batterier

Men den tiden på toppen av fjellet kan nærme seg slutten, takket være Creative Aurvana Ace 2-øreproppene. Disse nye enhetene bruker xMEMS-høyttalerteknologi for å levere en klar lyd jeg aldri har hørt i et par ørepropper. 

Se på Amazon

Bak denne lyden er de nye xMEMS-driverne, som er solid-state halvleder MEMS-høyttalere. MEMS står for Micro-Electromechanical System og inkluderer både bevegelig og ikke-bevegelig elektronikk, samt bevegelige mekaniske bits for å produsere lyd. For Aurvana Ace 2-øreproppene er den bevegelige delen av ligningen en liten silisiummembran som lager lyd når et elektrisk signal sendes gjennom den.

Fordelen med MEMS-teknologi er at disse driverne kan produsere et høyere frekvensresponsområde, kan skifte fra en lyd til en annen med eksponentielt høyere hastighet, og er langt mer holdbare enn tradisjonelle drivere. Det betyr at de kan produsere høyere høyder og lavere nedturer, gjøre det raskere og vare lenger mens de gjør det. På toppen av det er MEMS-høyttalere IP58-klassifisert, noe som betyr at de er fullstendig støvtette og vanntette.

Med andre ord kan disse øreproppene tåle juling og fortsette å behandle (ørene dine får strålende lyd).< /p>

Men holder de det løftet?

Ja.

Dessuten: De beste støyreduserende ørepluggene for dypt arbeid og stille studier

Seriøst, jeg var helt forberedt på å kalle xMEMS en gimmick og si: “Godt forsøk.” Til slutt ble jeg troende, og Aurvana Ace 2-øreproppene imponerte meg på måter jeg aldri trodde var mulig for et par til $150.

Spesifikasjonene

Hvis du' Er du nysgjerrig, her er spesifikasjonene for øreproppene:

Frekvensrespons – 5–40 000 Hz Driftsfrekvens  – 2402–2480 MHz støykontroll – Adaptiv hybrid aktiv støyreduksjon, Ambient Mode Total batterilevetid – opptil 24 timer med en spilletid på opptil 6 timer Vekt – 1,64 oz Driver – xMEMS solid-state driver, 10 mm dynamisk driverAudio Codec – LC3 AptX Lossless, AptX Adaptive, AptX, AAC, SBCMics – 3 omnidireksjonelle med en følsomhetsvurdering på 1 kHz – 38 dBV/PaControl – tilpassbar berøringskontroll (via Creative-appen)Siri/Google Assistant-støtte – jaVannmotstand – IPX5Connectivity – Bluetooth 53. p>En av de viktigste spesifikasjonene er frekvensresponsen. Du vil ikke finne mange ørepropper som kan nå ned til 5 Hz eller opptil 40 000 Hz. Det er imponerende.

Min erfaring

Som jeg sa, hadde jeg ikke forventet å bli overveldet av et par ørepropper på $150, men wow, det var jeg noen gang. Det første musikkstykket jeg spilte var Godzilla -1 originalpartitur, og jeg hadde aldri hørt så store lyder fra et par ørepropper. Disse høres mer ut som øretelefoner enn små ørepropper. Og det spilte ingen rolle hvilken musikksjanger jeg spilte gjennom Aurvana Ace 2-øreproppene, de var i stand til å produsere vakre, strålende symfoniske lyder hele veien til hardtslående, knasende forvrengning, uten å gå glipp av et slag

Også: Disse ørepluggene til USD 56 konverterte meg til hodetelefoner med åpne øre (og de er veldig komfortable)

Et musikkstykke som var spesielt imponerende var liveversjonen av Zeppelin's Kashmir fra O2 Arena-showet i 2007. Å høre på det fikk meg til å føle meg som om jeg var der på forestillingen. Selv Denon PerL Pros var ikke i stand til å produsere så nøyaktige, smidige lyder med bred nok plass til å få den til å føles så foran og i midten som mulig.

Disse øreproppene kommer inn i hodet ditt på måter du ikke kan tro. Og bassdybden de kan lodde er omtrent like imponerende som jeg noen gang har hørt fra en så liten enhet.

Disse øreproppene tilbyr jevnheten til bokhyllehøyttalere av audiofil kvalitet og mater den direkte inn i ører for en opplevelse ulikt noe du noen gang har hørt.

ZDNETs kjøpsråd

Jeg kan høres ut som om jeg selger det for mye, men det gjør jeg ikke. Når det gjelder lyd, er jeg omtrent like kresne som de kommer. Creative Aurvana Ace 2-øreproppene har tilbakestilt stangen for meg, og jeg kan ikke forestille meg en annen enhet som slår kronen av hodet på dem. 

Hvis du leter etter en seriøst spesiell lyd i en veldig liten pakke, kan du ikke gå galt med Creative Aurvana Ace 2.