Oppgrader til Windows 11 Pro og Microsoft Office Pro for bare $60 akkurat nå

0
26

Få en livstidslisens for Windows 11 Pro sammen med Microsoft Office Pro i en begrenset periode med denne avtalen.

StackSocial

En datamaskin er mer enn maskinvaren den kommer med. Uten et sikkert, intuitivt operativsystem og allsidig programvare er selv en dyr PC fortsatt til begrenset bruk. Hvis du vil oppgradere operativsystemet og installere nyttige apper du kan bruke hver dag, så skaff deg Ultimate Microsoft Office Professional 2021 for Windows: Lifetime License + Windows 11 Pro Bundle.
Vanligvis vil denne kombinasjonsavtalen koste $438, men riktig nå har StackSocial en avtale for bare $60 for en levetid på Microsoft Office Pro 2021 for Windows og Windows 11 Pro – det er 86 % rabatt. 

Windows 11 Pro og Microsoft Office Pro 2021-lisens

Windows 11 Pro og Microsoft Office Pro 2021-lisens

Se nå på StackSocial

Et tidsbegrenset salg for Windows 11 Pro og Microsoft Office for livet

Windows 11 Pro introduserte et nytt sett med sikkerhets- og arbeidsområdeoppgraderinger som forbedrer det gratis Windows 11 Home. Kompatible datamaskiner kan dra nytte av vekking og lås, biometrisk pålogging og bitlocker-kryptering. Dette operativsystemet kan være spesielt nyttig for profesjonelle som trenger et ekstra lag med sikkerhet for enhetene sine. Imidlertid er ikke alle Windows-datamaskiner kompatible med Windows 11 Pro. Hvis Windows 10-datamaskinen din ikke kan bruke Windows Update til å oppgradere til Windows 11 Home gratis, vil ikke Windows 11 Pro være kompatibel. 

Mac-brukere kan fortsatt dra nytte av en Windows 11 Pro lisens når du bruker emulatorapper som Parallels for å kjøre en virtuell maskin. Kombinerte Mac- og Windows-brukere kan til og med installere 11 Pro på begge maskinene sine. Denne lisensen lar deg installere Windows 11 Pro på opptil tre enheter for livet.

Denne livstidslisensen for Microsoft Office Pro 2021 kommer med Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, OneNote, Publisher og Access. For profesjonelle er dette verktøyene for å lage formelle dokumenter fra forhåndsinnlastede maler, analysere og visualisere data, presentere informasjon, dele med teamet ditt og organisere dine personlige notater og filer. 

Når du løser inn din livstidslisens, vil du kunne installere Microsoft Office på én datamaskin for livet. I motsetning til Microsoft 365, har ikke denne lisensen gjentakende kostnader av noe slag. 

Et forbehold: Mens StackSocial er en autorisert Microsoft-partner og tilbyr "livstid" tilgang til Windows 11 og Microsoft Office, er det mulig at Microsoft kan avslutte lisensen. Men Office-avtalen deres har eksistert i over et år, og lisensen som ZDNETs Alison DeNisco Rayome kjøpte gjennom den for en personlig MacBook for over et år siden fungerer fortsatt. 

Spar på et nytt operativsystem og en levetid med Word, Excel og mer

Gi datamaskinen en oppgradering. I en begrenset periode kan du få  Ultimate Microsoft Office Professional 2021 for Windows: Lifetime License + Windows 11 Pro Bundle, til salgs for $60.