Googles nye funksjoner kan hjelpe deg med å ta mer bærekraftige reisebeslutninger. Slik gjør du

0
24
Nye Google Maps-funksjoner Google< /figur>

Mange faktorer spiller inn for å velge den beste ruten for en reise, inkludert reisetid, kostnader og, for noen, bærekraft. Å velge det mest bærekraftige alternativet kan imidlertid være vanskelig ettersom data ikke alltid er lett tilgjengelig.

Google annonserte i dag nye og utvidede funksjoner i Google Maps og Google Søk som hjelper brukere med å ta mer bærekraftige valg, inkludert enklere tilgang til kollektivtransport og gangveier, flyreisealternativer og mer. 

Dessuten: Google stenger Google One VPN fordi “folk rett og slett ikke brukte det”

I Maps legger Google til en funksjon som gir brukere forslag til offentlig transport eller gåing ved siden av kjøreruter når reisetidene er sammenlignbare. For eksempel, på bildet nedenfor, presenterte Maps brukeren en rute for offentlig transport som er tre minutter raskere enn kjøretiden:

Ny funksjon i Google Maps Google

Google sier at funksjonen vil være tilgjengelig i løpet av de kommende ukene. 15 byer globalt, inkludert Amsterdam, Barcelona, ​​London, Montreal, Paris, Roma og Sydney. 

Google utvider også en søkefunksjon som lar brukere finne informasjon om langdistansetogruter for også å vise rutetider, bussruter, billettpriser og lenker på resultatsiden. Denne utvidede funksjonen er nå tilgjengelig for tog i 38 land, og langdistansebussruter i 15 land.

For å hjelpe brukere med å ta velinformerte avgjørelser om bestilling av fly, utvider Google Google Søks tog ruteforslagsfunksjon, som foreslår togruter som alternativer til flyreiser, til Google Flights.

Også: Et av de beste billige mobiltelefonabonnementene er på en eller annen måte enda billigere nå

I situasjoner der å ta en flytur er det beste eller eneste alternativet, vil Google Flights fortsette å inkludere estimerte utslipp for hver flyreise i søkeresultatene, noe som gir brukerne innsikt for å hjelpe dem med å velge alternativet med de laveste utslippene.< /p>

Innsikten om flyutslipp er drevet av Googles TIM-metodikk (Travel Impact Model). For å gjøre denne informasjonen mer tilgjengelig planlegger Google også å gjøre innsikten tilgjengelig gjennom et utvikler-API, Google Sheets-tillegg og en kalkulator på TIM-nettstedet.