WhatsApp legger til chat-filtre for å hjelpe deg lettere å finne spesifikke meldinger

0
24
WhatsApps chat-filtre WhatsApp

Hvis du noen gang har hatt problemer med å finne en spesifikk WhatsApp-melding i den lange chattelisten din, er denne for deg. Tirsdag kunngjorde Meta et nytt WhatsApp chat-filteralternativ som lar deg begrense fokuset til kun bestemte typer meldinger.

Vanligvis må du kanskje bla gjennom dusinvis eller hundrevis av meldinger for å prøve å finne den ene du vil. Med de nye filtrene kan du imidlertid velge mellom tre visninger som vises øverst på chattelisten: Alle, Ulest og Grupper.

Også: WhatsApp vs. Signal vs. Telegram vs. . Facebook: Hvilke data har de om deg?

De er forskjellige som du kanskje forventer:

Alt er standardvisningen og viser alle meldingene dine.Ulest viser bare meldingene du ennå ikke har lest, og indikerer de du må fange opp eller svare på. Meldingene som filtreres av denne visningen er de du enten ikke har åpnet ennå, eller som du har merket som ulest.Grupper viser alle gruppechattene dine slik at du lettere kan få tilgang til og legge til diskusjonene. Denne visningen vil også vise undergrupper av alle fellesskapsdiskusjonsgrupper du har blitt med i.

WhatsApp tilbyr allerede en måte å filtrere mellom leste og uleste meldinger på: bare trykk på ikonet til høyre for søkefeltet. Disse filtrene lover imidlertid å være enklere og mer effektive.

"Vi tror filtre vil gjøre det lettere å holde orden, finne de viktigste samtalene dine og navigere gjennom meldinger mer effektivt," Det sa WhatsApp i sin pressemelding. “Vi” vil fortsette å bygge flere alternativer for å hjelpe deg med å fokusere på det som betyr mest. Disse filtrene begynner å rulle ut i dag, og vil være tilgjengelige for alle i løpet av de neste ukene."

Chatfiltrering er ikke det eneste nye alternativet som kan hjelpe deg med å finne spesifikke meldinger. Meta har også integrert sin Meta AI chatbot i WhatsApp for å svare på generelle spørsmål og vise deg visse funksjoner. Ved å trykke på søkefeltet i chattelisten din utløses chatboten. Du kan deretter begrense visningen til meldinger med spesifikke typer innhold, for eksempel bilder, videoer, lenker, dokumenter og GIF-er.