De beste robotstøvsugertilbudene akkurat nå: iRobot, Roborock og mer

0
25

Når vi går inn i våren, kommer gjørme, støv og pollen inn i huset mitt. Legg til de små som bærer hjem et utvalg av løv og mulch fra skolen i lommen, og det er trygt å si at gulvene våre aldri har sett så mye natur. Men med vårens aktiviteter som øker, er det vanskelig å finne tid til å støvsuge og mopp så ofte vi ønsker, så vi har kommet til å stole på robotstøvsugere. 

< strong>Også: De beste robotstøvsugere for kjæledyrhår

Det finnes en robotstøvsuger der ute for praktisk talt enhver situasjon, og med tilbudene vi har funnet ut, det er en for hvert budsjett. Vår favorittavtale akkurat nå er for Roborock S7 Max Ultra, en av de beste robotstøvsuger- og moppkombinasjonene på markedet, og er for øyeblikket $350 av den opprinnelige prisen.

 De beste robotstøvsugertilbudene 

Roborock S7 Max Ultra

Spar $350

Roborock S7 Max Ultra i dokkingstasjonen. Beth Mauder/ZDNET

Nåværende pris: $950< strong>Opprinnelig pris: $1300

En av de beste to-i-ett-maskinene på markedet, Roborock S7 Max Ultra er $350 rabatt nå. Det er en stor endring, men enkelheten og effektiviteten gjør dette verdt pengene. Jeg kunne fylle rentvannstanken, tømme den skitne vanntanken og sette en tidsplan for å takle hjemmet mitt uten å måtte gjøre noe på et par dager. Selv da var det bare å fylle på og tømme tankene. Å ha nystøvsugde og moppede gulv daglig er en stor gevinst for meg.

Også: De beste Roborock-robotstøvsugere og mopper: Eksperttestet

Se nå på RoborockSe nå på Amazon

Roomba s9+

Spar $300

En iRobot Roomba s9+ på en grå bakgrunn iRobot/ZDNET

Nåværende pris: $600Opprinnelig pris: USD 1000

Hvis du er som meg og elsker ideen om at gulvene dine blir støvsuget av noen, eller noe annet, kan du ikke gå galt med denne avtalen. Roomba s9+ er D-formet, så den kan enkelt navigere inn i hjørner og vanskelige romoppsett uten hindringer. IRobot-appen gjør det enkelt å bruke denne roboten, og gir deg muligheten til å planlegge rengjøringer mens du slapper av. 

Også: De beste iRobot-støvsugere fra 2024: Eksperttestet og gjennomgått

sterk>

Se nå på Amazon

Eufy BoostIQ 11S Max

Spar $130

eufy BoostIQ RoboVac 11S MAX Eufy/ZDNET

Gjeldende pris: $100Opprinnelig pris: $230

Hvis du vil ha en enkel robotstøvsuger, er Eufy BoostIQ 11S Max et perfekt alternativ, spesielt til denne prisen. Det er veldig enkelt — det støvsuger i et tilfeldig mønster, må tømmes manuelt og kobler seg ikke til internett. Men ikke la deg lure av dens enkelhet; denne støvsugeren er kraftig nok til å fange opp smuss, støv og dyrehår og kan kjøre i 100 minutter på en enkelt lading. 

Også: De 25+ beste Walmart-tilbudene i april 2024: Apple Watch Series 9, TV-er, bærbare datamaskiner og mer

Se nå på Walmart

Roborock Q7 Max+

Spar $390

Roborock Q7 Max+ med iphone på hvit bakgrunn Roborock /ZDNET

Gjeldende pris: $480Opprinnelig pris: $870

Til en rabatt på $390 kan du kjøpe Roborock Q7 Max+ for bare $480. Som en vakuummoppkombinasjon har denne maskinen 4200Pa sugekraft og 300g moppetrykk, som lover en jevn og effektiv rengjøring. Og med den selvtømmende dokken kan du ha håndfri støvsuging i opptil 7 uker. Takket være Roborocks PreciSense LiDAR Navigation kan du være trygg på at denne robotstøvsugeren vil rense der den skal og når den skal.

Også: < /strong>De beste robotstøvsugermoppene du kan kjøpe

Se nå på Amazon

Eufy X9 Pro

Spar $300

Eufy Clean X9 Pro CleanerBot Maria Diaz/ZDNET

Gjeldende pris: USD 600Opprinnelig pris: USD 900

Akkurat nå kan du spare $300 på Eufy X9 Pro robotstøvsuger og mopp og få en to-i-ett, selvvaskende mopp som kan takle alle dine gulvrengjøringsbehov. Denne Eufy-roboten kan ekspert unngå hindringer på gulvet, slik at du ikke trenger å plukke opp alle telefonladere før du kjører den. 

Anmeldelse: En av mine favoritt AI-drevne Eufy robotstøvsuger og mopper er $300 rabatt med denne avtalen

Se nå på Amazon

Flere tilbud om robotstøvsuger

Shark AV2511 robotstøvsuger

Shark AV2511 for $330 (Spar $270)

$324,99 hos Amazon SwitchBot Mini Robot Vacuum K10+

Switchbot Mini robotstøvsuger K10+ for $350 (Spar $150)

$399,99 hos Amazon iRobot Roomba 675 robotstøvsuger

iRobot Roomba 675 for $200 (Spar $80)

$199,99 hos Amazon Tikom G8000 robotstøvsuger for $130 (spar en ekstra $30 med kupong)

Tikom G8000 robotstøvsuger for $130 (spar $30 ekstra med kupong)

$130 hos Amazon Eufy L60 for $200 (spar $80)

Eufy L60 for $200 (spar $80)

$200 hos Amazon

Flere robotstøvsuger og mopp-kombinasjonstilbud

iRobot Roomba j7+

iRobot Roomba J7+ for $570 (Spar $230)

$569,99 hos Amazon roborock Q5 Pro+ Robotstøvsuger og mopp

Roborock Q5 Pro+ for $460 (spar $240)

$699,99 hos Amazon Ecovacs Deebot X2 Omni

Ecovacs X2 Omni for $1000 (Spar $500)

$999,99 hos Amazon Ecovacs Deebot N10+ for $350 (spar $244)

Ecovacs Deebot N10+ for $350 (spar $244)

$350 på Amazon Roborock QRevo for $770 (spar $130)

Roborock QRevo for $770 (spar $130)

$899,99 hos Amazon Ecovacs DeeBot X1 Omni for $800 (spar $750)

Ecovacs DeeBot X1 Omni for $800 (spar $750)

$800 hos Amazon

Hva er den beste robotstøvsugeravtalen?

Den beste robotstøvsugeravtalen akkurat nå er på en av ZDNETs favoritter, Roborock S7 Max Ultra, som for øyeblikket er $350 i rabatt. Denne støvsugeren suger kraftig opp smuss og skitt og kommer med et selvrensende dokkingsystem. 

I tillegg er Eufy BoostIQ 11S Max også til salgs for bare $100 og gir en flott inngang- nivå robotstøvsuger. 

Når vi så over de beste tilbudene som er tilgjengelige, gjennomgikk vi prishistorikken til varer når det var mulig for å unngå falske avtaler der forhandleren pumper opp prisen før de satte den i salg for å gjøre rabatten vises større.

Vi kombinerte disse verktøyene med vår ekspertise og kollektive personlige erfaring med mange av disse modellene, noe som fremgår av ZDNETs anmeldelser og beste lister.

Hvordan valgte vi disse robotstøvsugertilbudene?

ZDNET leter alltid etter de beste tilbudene på produktene vi har blitt kjent med gjennom testing, demoer og erfaring, inkludert robotstøvsugere og variasjoner. 

For å gjøre dette ser vi etter pris og prishistorikk, for å sikre at avtalen vi annonserer faktisk er en god deal verdt pengene dine. Vi legger også vekt på tilgjengelighet, kundeanmeldelser og vår erfaring med produktene. 

Når vil disse avtalene utløpe?

Avtaler kan bli utsolgt eller utløpe når som helst, selv om ZDNET fortsatt er forpliktet til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene for deg for å oppnå de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av disse tilbudene, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å score besparelser og deler dem med deg på ZDNET.com.

Kan robotstøvsugere gå fra hardtre til teppe?

Robotstøvsugere kan sikkert gå fra hardtre eller fliser til tepper eller tepper. Det er skjønnheten med en robotstøvsuger: Den kan rengjøre forskjellige overflater. Mange robotstøvsugere øker automatisk sugekraften for å imøtekomme overgangen til tepper eller tepper. 

Noen robotstøvsugere gir jevnere overganger fra en overflate til en annen, men lett å reise gjennom forskjellige gulvtyper er en viktig funksjon for robotstøvsugere.

Må jeg tømme robotstøvsugeren etter hver bruk?

Det kommer an på, men du trenger vanligvis ikke å tømme søppeldunken etter hver bruk. Mange robotstøvsugere kan tømme seg selv ved dokkingstasjonen, slik at du ikke trenger å rengjøre selve roboten. 

Selvtømmende robotstøvsugere kan samle seg alt fra 30 til 60 dager' verdt av støv og allergener, noe som gjør rengjøring til en lek. 

Andre robotstøvsugere tilbyr ikke selvtømmende funksjoner, men er rimeligere. Avhengig av hvor mye støv og kjæledyrhår som er på gulvene dine, kan det hende du kan gå noen ganger før du tømmer støvbeholderen.

Det er verdt å lese produktbeskrivelsen, da det vil stå om det tilbyr et selvrensende alternativ sammen med hvor lenge bingen varer mellom øktene.

Kan en robotstøvsuger suge opp kjæledyrhår?

Robotstøvsugere er flotte for å opprettholde rene gulv, spesielt når det gjelder kjæledyrhår. I følge American Veterinary Medical Association eier så mange som 38 % av husholdningene en hund, med katter på nær andreplass med 25 %. Mange robotstøvsugere har justert designene sine for å imøtekomme kjæledyrs behov. 

Faktisk er det mange robotstøvsugere designet for å enkelt rengjøre kjæledyrets pels fra gulvene. Du vil kunne si det fordi produktbeskrivelsen vil fremheve om vakuumet kan suge vekk kjæledyrhår. Vi kan imidlertid ikke garantere at katten din vil like å sitte på robotstøvsugeren for en gratis tur rundt i hjemmet ditt. Her er noen av våre favorittrobotstøvsugere spesielt for kjæledyrhår.

Hva er de beste tilbudene akkurat nå?

ZDNET søker kontinuerlig etter de beste tilbudene for deg på tvers av forskjellige teknologikategorier, inkludert: 

De beste tilbudene for bærbare datamaskinerDe beste TV-tilbudeneDe beste iPhone-tilbudeneDe beste Verizon-tilbudeneDe beste robotstøvsugertilbudeneDe beste hodetelefontilbudeneDe beste telefontilbudeneDe beste VPN-tilbudeneDe beste AT&T-tilbudene