Hvorfor jeg droppet AirPods Pro for Nothings nye gjennomsiktige ørepropper (og angrer ikke)

0
16
Ingenting øre Kerry Wan/ZDNET

ZDNETs viktigste takeaways

Nothing Ear til $149 bygger på Ear 2s suksesser med forbedret støyreduksjon, bassytelse og batterilevetid. De ser fortsatt fantastiske ut, med en gjennomsiktig design som skiller seg ut fra en mengde svarte og hvite ørepropper.
Mikrofonkvaliteten er akseptabel, men jeg har holdt meg til telefonens mikrofoner når jeg tar viktigere anrop.

I løpet av det siste året har jeg reist med to par ørepropper: Nothing Ear 2 og Apple AirPods Pro 2. Jeg foretrekker Nothing-ørepluggene for uformell lytting, med deres vekt på klar vokal som spiller godt sammen med mine vanlige spillelister. 

Mens de er underlegne i lydavspilling, subjektivt sett, fyller Apple AirPods Pro tomrommet til aktiv støyreduksjon (ANC), spesielt under langrennsflyvninger, når jeg mye heller vil lytte til tankene mine enn trommingen av flymotorer. Nothing Ear 2 er ikke dårlige til å blokkere ekstern støy – AirPods er bare bedre.

Også: Nothings nye ørepropper i mellomklassen gir all stilen, men mangler denne ene funksjonen

Med det nye Nothing Ear — ja, selskapet går baklengs med merkevarebyggingen og sier farvel til tall — er jeg solgt på en fremtid der jeg bare trenger å ha med meg ett par ørepropper til enhver tid, og de er ikke AirPods Pro. Her er en oversikt over de beste nye funksjonene til Nothing Ear, som alle bare ser bedre ut når du skjønner hvor mye øreproppene koster.

Se på Us.nothing

Hvis du holdt Nothing Ear og Ear 2 foran meg og ba meg se forskjellene, ville jeg tro at du gjenoppførte Office-memet. Fra øyet til noen som redigerer for å leve, ser den nye modellen – både dekselet og ørepluggene – nesten identisk ut med den forrige, på godt og vondt. 

Også: Heineken annonserte nettopp sin egen flip-telefon, og den oser av nostalgi

Det positive inkluderer et blankt, gjennomsiktig deksel som gjør øreproppene under absolutt pop. Ingentings gjennomsiktige designspråk er kanskje ikke alles kopp te, men det vil lett trekke i hjertestrengene til gadget-entusiaster som meg selv. Som en bonus er en mild fordypning på dekselet ment å holde de to øreproppene på plass, selv om jeg har funnet det like nyttig som et fidget spinner-grep.

Nothing Ear vs Nothing Ear 2

The Nothing Ear 2 (venstre) og Nothing Ear ( høyre).

Kerry Wan/ZDNET

Når du ser forbi estetikken og vibe-kontrollene, gjør Nothing Ears gjennomsiktige design dem svært ripemotstandsdyktige. Jeg snakker om mikroriper og urenheter så snart jeg tok dem ut av jeanslommen den første dagen. Jeg skulle også ønske at LED-indikatoren var lysere, med mer merkbare blink og blitser for å forstå når øreproppene er i sammenkoblingsmodus og fulladet.

For lyd innebygde Nothing sitt “mest avanserte driversystem til dags dato, " en 11 mm dynamisk driver som nå er laget med en keramisk membran for bedre å levere høye frekvenser og en tokammerdesign som har to ekstra ventiler for klarlydende luftstrøm (10 % mer i hver øreplugg, er jeg fortalt). I lekmannstermer tar Nothing Ear et allerede fantastisk klingende par hodetelefoner og tar ting opp et hakk i praktisk talt alle avdelinger.

Dessuten: Nothing's $350 Phone 2a fikk meg nesten til å glemme flaggskipene

Spesielt har jeg lagt merke til en stor forbedring i bassutgangen, med Nothing Ear som høres mer romslig ut og oppslukende ut av esken enn jeg husket at Nothing Ear 2 noen gang har vært. Jeg fant meg selv ved å ringe ned Bass Enhance leveler i Nothing X-appen, fordi “for mye bass” er en ting, men å justere den med måte gjorde at nesten hver eneste sang jeg hørte på føltes mer livlig enn jeg var vant til. Den listen inkluderer Future's We Still Don't Trust You, der akkordene til de underliggende synthene overraskende var synlige fra skarptrommen og forskjellige ad-libs.

Nothing Ear X App Kerry Wan/ZDNET

Jeg er like imponert over den forbedrede ANC of the Nothing Ear, som nå kan blokkere opptil 45 desibel støy, som er nok støykansellering til å dempe lav skravling og gatelyder. Bussturen min hjem fra jobb har blitt min stresstest for støydemping, og siden jeg byttet til Ear 2 fra Ear 2, har jeg lagt merke til at “Stopp forespurt” ringelyden er ikke lenger hørbar. Den sanne testen kommer når jeg bruker disse på flyet. Foreløpig er jeg fornøyd med å stole utelukkende på øret for reiser.

I Nothing X-appen finner du også en Advanced Equalizer-innstilling som lar deg justere frekvensnivåer og Q-faktorer, men den hemmelige sausen til lydeufori kan komme fra den nye Personal Sound Profile-funksjonen. Etter en hørselstest på fem minutter, vil appen tilpasse EQ-en for å imøtekomme eventuelle hull i frekvensspekteret ditt (les: hva du kan og ikke kan høre på forskjellige tonehøyder).

Også: beste støyreduserende øreplugger: Eksperttestet og gjennomgått

Batterilevetiden var et av problemene jeg hadde med fjorårets Nothing Ear 2, og delvis hvorfor jeg trengte å ha med meg AirPods Pro som backup, men ting ser lysere ut med Ear. I løpet av mine to uker med testing har jeg ladet øreproppene tre ganger, etui og det hele. Riktignok forlater jeg ANC på sitt høyeste nivå og lytter til musikk med omtrent 70 % volum, men utholdenhetstallene jeg har fått med Nothing Ear – omtrent syv timer før jeg måtte sette dem inn i etuiet – er en velkommen forandring .

ZDNETs kjøpsråd

På markedet for forbrukerelektronikk vil du ofte se selskaper overhale produktdesign og gjøre drastiske endringer av hensyn til innovasjon og å holde ting ferskt. Med Nothing Ear har selskapet løst omtrent alle klager jeg hadde med den siste versjonen, samtidig som de holdt seg tro mot sine kjernedesignprinsipper. Det burde skape tillit hos kundene mer enn noe annet.

Å avgi min dom er gjort enklere takket være at Nothing holder prisen på øret den samme som forgjengeren, på $149, selv med forbedringene i lydytelsen, batterilevetid og programvarefunksjoner.

Som et siste tips, hvis du ikke er så gal etter å ha all den nyeste teknologien i ørepluggene dine – for eksempel trådløs lading og den beste ANC – men elsker Ingenting design, sjekk ut øret på $99 (a), som også ble lansert i dag.