Google lanserer endelig nye alternativer for å la deg filtrere i Google Disk for Android

0
19
Google Disk-filtre på Android 14. Jack Wallen/ZDNET

Forrige måned la Google til nye måter å filtrere i Google Disk for iOS. Etter en nylig Google Drive for Android-oppdatering har de samme filtrene endelig kommet til Googles eget mobile OS, ifølge Android Police. Denne oppdateringen gjør det mye enklere å finne filen du leter etter i Google Disk, takket være de nye filtrene Type, People og Modified.

Hvert av disse nye filtrene inkluderer en rullegardin med flere alternativer. For eksempel lar rullegardinmenyen Type deg velge fra en hvilken som helst filtype du kan finne på Google Disk (som dokumenter, regneark, presentasjoner, skjemaer, bilder, PDF-er, videosnarveier, mapper og mer). Rullegardinmenyen Personer lar deg søke etter kontaktnavn (som kan inkludere eiere av filen eller personer som er knyttet til filen, for eksempel redaktører og lesere). Den endrede rullegardinmenyen lar deg velge fra i dag, de siste 7 dagene, de siste 30 dagene, i år, i fjor eller egendefinert.

Også: 5 Google Disk-tips som hjelper deg med å forhindre katastrofer

Disse filtrene ligner på de som finnes i nettversjonen av Google Disk, selv om de ikke er fullt så omfattende. Du vil fortsatt ikke finne avanserte søkefunksjoner som «har ordene»," "sted," "delt til," og "oppfølginger."

En fin ting med de nye filtrene er at de oppdaterer filvisningen din i sanntid når du velger dem. Med andre ord, hvis du velger Dokumenter fra rullegardinmenyen Type, vil du umiddelbart se resultatene vises på skjermen (det er ikke nødvendig å bruke filtrene).

Selv om disse filtrene er' De er ikke nye i Google Disk, og de bør gå langt i å hjelpe Android-brukere med å finne filene de leter etter raskere.

Du finner disse nye filtrene i Google Disk versjon 2.24.147.0 og nyere . Hvis du ikke ser filtrene (etter å ha trykket på søkefeltet i Google Disk), kan du gå til Google Play-butikken og sjekke om det er en oppdatering tilgjengelig for den installerte versjonen av Google Disk.