Narwal lanserer en ny mellomtonerobotstøvsuger med flaggskipfunksjoner

0
16
Narwal Freo X Plus robotstøvsuger= og mop Narwal

Narwal har lansert mellomtonen Narwal Freo X Plus, en robotstøvsuger og moppkombinasjon med 7800Pa sugekraft, en aerodynamisk konstruert flokefri børste og en ekstra stor søppelkasse som kan holde opptil syv uker. verdt av støv og rusk. Prisen er kanskje Freo X Plus' beste kvalitet: produktet starter på $400. 

Også: Roborock S8 MaxV Ultra anmeldelse: Den kraftigste robotstøvsugeren jeg har testet

“Med vår revolusjonerende børste uten floker og sterke sugekraft, er den nye Freo X Plus den ultimate løsningen for kjæledyrhårproblemer og gjenstridige gulvflekker”," Narwal Robotics grunnlegger og administrerende direktør Junbin Zhang sa i en uttalelse. “Vi tar sikte på å eliminere floker selv fra det tykkeste hår, og vår ultrastille støvkomprimeringsteknologi kan lagre avfall uten lukt i opptil syv uker i en antibakteriell og allergibestandig støvpose eller søppelkasse.”

Freo X Plus'apos; støvoppsamlingssystem i roboten gjør den til en av de største robotstøvsugere på markedet, kun konkurrerende med enheter av kommersiell kvalitet. I stedet for å tømme støvbeholderen på kaien eller kreve at noen tømmer den manuelt etter hver rengjøring, komprimerer roboten opptil 1L med støv og rusk i en selvstendig pose i seg selv. Du kan dermed bruke robotstøvsugeren i opptil syv uker før posen må skiftes, hevder Narwal.

Ved 7800Pa er Narwal Freo X Plus nært i sugekraft til Ecovacs Deebot X2 Omni og Dreame X30 for en brøkdel av prisen. Børsten er vippet i 50 grader og har kjegleformede gummilister med ulike sider for å lede luft og rusk til den ene siden, noe som er ment å forhindre at hår floker seg sammen i midten av børsten.

Også: Jeg prøvde en vindusrengjøringsrobot og det gikk overraskende bra

"Narwal Freo X Plus tilbyr intens sugekraft og fantastisk strykefri mopping, og sørger for at tepper og gulv forblir uberørte ren," Zhang la til.

Selv om Narwal Freo X Plus ikke har en selvvaskende moppfunksjon, har den en innebygd 280 ml vanntank for å levere vann til moppeputene gjennom fire rørledninger, noe som gir roboten og moppkombinasjon muligheten til å dekke opptil 4800 kvadratmeter før etterfylling. Moppputene løftes også automatisk når roboten oppdager et teppe.

Også: Disse 4 teknologiske dingsene forenkler valpeforeldre

Narwal Freo X Plus er tilgjengelig for $400, men du kan skrive inn koden NARWALNEW001 for å få $60 i rabatt på den nye robotstøvsuger- og moppkombinasjonen din.