Den nye Adobe Photoshop får en bildegenerator i appen, store Generative Fill-oppgraderinger

0
24
hyper-realistisk-cordyceps-sopp-i-pupil-prompt-output-2

Hyperrealistiske cordyceps-sopp i pupillprompt-utdata ved bruk av Firefly Image 3 Model. 

Adobe

Da Adobe avduket Generative Fill for Photoshop i mai i fjor, gikk internett vilt på grunn av dets evne til å ta bilderedigering til nye høyder. Med Adobes siste Photoshop-oppdatering får applikasjonen ikke bare en ny tekst-til-bilde-generator i appen, men også Generative Fill-oppgraderinger.

På tirsdag på Adobe Max London avduket selskapet betaversjonen av sin nye Photoshop, som kan skilte med betydelige oppgraderinger, inkludert en bildegenerator i appen drevet av en helt ny Firefly-bildemodell, en mer avansert Generative Fill og andre nye funksjoner og verktøy for å optimalisere bilderedigering. 

Også: De beste AI-bildegeneratorene i 2024: Testet og gjennomgått

"Denne massive nye oppdateringen til Photoshop tar kreativiteten til enestående nivåer – enten du er profesjonell eller helt ny i Photoshop," sa Ashley Still, SVP for Creative Product Group hos Adobe.

Den oppgraderte Photoshop gjør det enklere for brukere å legge til eller justere elementer i sine prosjekter; nye verktøy inkluderer funksjonen Generer bilde, som lar brukere generere bilder fra tekstmeldinger uten å forlate programmet. 

Adobe< /figure>

Den oppgraderte Generative Fill gjør det mulig for brukere å laste opp referansebilder for å generere nye elementer for prosjektet deres som passer best til referansebildets stil, som vist nedenfor.

Adobe

På samme måte lar Generate Similiar-funksjonen brukere importere bilder og generere varianter som de kan legge til i prosjektene sine, som vist i videoen nedenfor. 

Generer lignende

Adobe

Den nye funksjonen Generer bakgrunn gjør det mulig for brukere å erstatte eller lage en bakgrunn av et bilde med en enkel tekstmelding, som vist på bildet nedenfor. Til slutt, med Enhance Detail, kan brukere forbedre klarheten og skarpheten til et bilde, ifølge utgivelsen. 

generer-bakgrunn-parfyme-kampanje

Generer bakgrunn

Adobe

Alle de ovennevnte generasjonsmulighetene er drevet av Firefly Image 3 Foundation Model, en ny og forbedret versjon av Firefly som Adobe deler kan levere gjengivelser av bedre kvalitet, høyere forespørselsnøyaktighet, tydelig tekstvisning og flere tilpasningsalternativer. < /p>

Også: Google lanserer to nye gratisressurser for å hjelpe deg med å optimalisere AI-forespørslene dine

De virale Generative Fill- og Generative Expand-funksjonene har også blitt superladet med Firefly Image 3 for å gi enda bedre resultater.

Den nye Firefly Image 3-modellen er tilgjengelig i beta via Firefly-nettapplikasjonen på Firefly-nettstedet, hvor brukere også vil få tilgang til de nye Generative Expand- og Generative Fill-funksjonene. 

Adobe gjentar at Adobe Firefly ble utviklet for kommersiell bruk, og ble opplært i lisensiert innhold som ikke krenker opphavsrett og annen åndsverk. 

Selskapet bemerker også at det bruker en tilnærming til kontinuerlig gjennomgang for å blokkere og fjern innhold som bryter Adobes retningslinjer, sannsynligvis et nikk til kontroversen den nylig møtte angående innholdet som ble brukt til å trene bildemodellen. 

I tillegg til de nye Firefly-funksjonene, har Photoshop også fått andre nye, nyttige verktøy som Justeringsbørste; som lar brukere bruke "ikke-destruktive justeringer" til deler av bildene deres; Forbedret skriftleser, som gir brukere sanntidstilgang til Adobes skriftbibliotek uten å forlate Photoshop; og Adjustment Presets, som lar brukere bruke et filter med ett klikk.