Denne magnetiske powerbanken er så lett at du kommer til å glemme den er der – og akkurat nå koster den bare 20 dollar

0
13
Ugreen magnetic power bank 5000 mA

Ugreen 5 000 mAh slank magnetisk trådløs strømbank 

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

ZDNETs viktige ting

Den Ugreen 5000 mAh magnetiske trådløse kraftbanken i svart finish er tilgjengelig på Amazon for $20.
Det er en lett, magnetisk powerbank som klemmes sikkert til din iPhone med eller uten etui.
Den er imidlertid så slank at knappen nederst kan være vanskelig tilgjengelig hvis du har store fingre.

Leter du etter en magnetisk kraftbank av høy kvalitet som holder en hel dags ladning, men som ikke får iPhone til å føles som en murstein? Vel, jeg har den perfekte powerbanken for deg, og akkurat nå er den tilfeldigvis 30 % rabatt.

Også: De beste kraftbankene du kan kjøpe: Eksperttestet

Den aktuelle kraftbanken er Ugreen 5000 mAh magnetisk trådløs kraftbank, og til og med til full pris representerer den utmerket valuta for pengene. 

Se på Amazon

Ugrønn 5000 mAh slank magnetisk trådløs strømbank tekniske spesifikasjoner

Batterienergi: 5000mAh/3,7V/18,5WhNominell kapasitet: 2800mAh (5V/2,4A)Batteritype: Litiumpolymer Utgang USB-C: 5V3A 9V1.67A 15W maksTrådløs lading: Qi 7,5W maksIndikatorlamper: 4 batteristatuslamper + 1 trådløs ladelampeLadetid: Ca. 2 timer ved bruk av en PD 20W-laderMagnetisk tiltrekningskraft: Omtrent 9 NewtonDimensjoner: 4,2 x 2,7 x 0,5 tommerVekt: 0,26 pundSikkerhetsmekanismer: Overspenning, overstrøm, overoppheting og kortslutningsbeskyttelseFlyreisevennlig: Ja 

Jeg innrømmer at jeg elsker Ugreen-ting. Dette selskapet lager noen flotte ladere, kabler og powerbanker, og denne powerbanken er intet unntak. 

På bare 5000 mAh er dette en liten strømbank, men for en magnetisk en som er designet for å henge på baksiden av iPhone, er det ikke en dårlig ting. Det siste du ønsker er å gjøre iPhone-en om til en tungvint klump. 

Det er en USB-C-port på bunnen som både håndterer lading av enheten og kan brukes til å lade andre enheter . USB-C-porten støtter vedlikeholdslading, slik at den kan lade enheter med lavt trekk som øreplugger uten å slå seg av. Denne modusen kan aktiveres ved å trykke og holde inne strømknappen i omtrent tre sekunder.

USB-C-port, indikatorlamper og av/på-knapp

USB-C-port, indikatorlamper og av/på/pipleknapp

Adrian Kingsley- Hughes/ZDNET

Fronten på enheten er belagt med en solgt silikongummi som ikke bare føles godt å ta på, men forhindrer også å ripe opp smarttelefonen din.

Også: Den lengstvarige kraftbanken I&apos ;har testet har også livreddende funksjoner

Den Ugreen 5000mAh magnetiske trådløse strømbanken kommer i to farger, og hvis du er fornøyd med den svarte, kan du få hele 30 % av den vanlige prislappen på $30, noe som gjør dette til en total tyveri.

Powerbanken kommer også med en fotlang USB-C-til-USB-C-kabel, i tilfelle du ikke allerede drukner i dem. Jeg har utført alle mine vanlige tester på innganger og utganger, i tillegg til å ta termiske målinger av enheten når den er i oss, og den består alle mine tester med glans.

ZDNETs kjøpsråd

Den Ugreen 5000 mAh slanke enheten er lett, tynn og gjør jobben. Og for $30 er det en tyveri, men hvis den svarte versjonen passer inn i stilen din og estetikken din, kan du få ytterligere $10 av prisen.