Blokker annonser på telefonen din med AdGuard, i salg nå

0
20
social-priority.

Få en levetid med AdGuard på 9 enheter på salg nå. 

StackSocial

I den moderne digitale tidsalder, hvor påtrengende annonser ikke bare forstyrrer arbeidsflyten og underholdningen vår, men også utgjør en risiko for skadelig innhold, er en effektiv annonseblokkering ikke bare en bekvemmelighet – det er praktisk talt en nødvendighet. Akkurat nå kan du få et livstidsabonnement på AdGuard som dekker opptil ni enheter for $25. 

ad-gaurd

AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription

Se nå på StackSocial

AdGuard hjelper deg med å unngå bannere, popup-vinduer og videoannonser som plager dine personlige enheter og arbeidsenheter. Noen ganger inneholder disse annonsene også skadelig innhold som truer personvernet ditt eller datamaskinens maskinvaresikkerhet. Den fungerer også for å sikre personvernet ditt fra sporere og aktivitetsanalysatorer og hjelper deg med å unngå nettfisking-nettsteder. 

Med AdGuards familieabonnement kan du aktivere beskyttelse på opptil ni iOS, Android, Mac , og Windows-enheter samtidig. Og kanskje den største delen, du vil aldri bli bedt om å foreta ytterligere betalinger etter det første kjøpet. Velkommen til en nettverden som er tom for annonser og noen personvernhensyn.

Få ditt livstidsabonnement på AdGuards familieabonnement mens det er i salg.