Få Hydrow Rower for opptil $600 i rabatt akkurat nå

0
13
A Hyrd machine against lilla og svart bakgrunn Hydrow/ZDNET

Hvis et av målene dine for 2024 er å øke din fysiske kondisjon, kan du starte nå, takket være en god del på Hydrow Rower. 

Selv om Hydrow Original Rower normalt er $2 495, får du rabatt for $600 rabatt med koden ZDNETPRO for en ny pris på $1,895. I tillegg er Hydrow Rave Rower $200 rabatt på $1495 hvis du bruker koden ZDNETWAVE. 

Hydrow Original Rower for $1895 (spar $600)

Hydrow Original Rower for $1 895 (spar $600)

Se nå på Hydrow

Hydrow Original Rower kobles til Apple Watch eller til Strava-appen slik at du enkelt kan holde styr på treningsøktene dine. Den oppslukende berøringsskjermen gjør det enkelt å velge og starte en treningsøkt, og den kobles til og med med Bluetooth. 

Roingtreninger ledes av idrettsutøvere eller olympiere, slik at du vet at du utfordrer deg selv med hver treningsøkt. Hydrow tilbyr også yoga, pilates og kjerneøvelser slik at du kan bytte det opp. Hvis du trenger mer plass, kan du lagre Hydrow Rower stående ved hjelp av Upright Storage Kit. 

Hydrow Wave Rower er 30 % mindre og lettere enn den originale roeren – og er billigere, også. I tillegg kommer den i morsomme farger som blå, grønn, gul og oransje.

Med $600 rabatt er Hydrow Rower en god treningsdeal. Ikke glem å bruke koden vår for å få disse besparelsene.