Ray-Ban Meta smarte briller får håndfri Apple Music-integrasjon og mer

0
21
Meta Ray-Ban-smartbriller June Wan/ZDNET

Meta har oppdatert Ray-Ban Meta-smartbrillene med litt mer funksjonalitet, spesielt for Apple Music-, Messenger- og WhatsApp-brukere.

En del av appellen til Metas briller er å lytte til musikk gjennom de innebygde høyttalerne, men hvis du er i Apples økosystem, krever det først manuelt å stille musikk i kø fra telefonens Apple Music-app. Nå, som først rapportert av 9to5Mac, kan Apple-brukere kontrollere musikken sin helt med stemmen.

Ved å bruke Ray-Ban Metas stemmeassistent kan du nå lage en taleforespørsel om å spille av en bestemt sang, artist, album, spilleliste eller sjanger. Dessuten, hvis du lytter til en sang som du ikke kjenner tittelen og artisten til, kan du spørre «Hei Meta, hvilken sang er dette?" og Meta AI vil fortelle deg. Denne funksjonen er ikke like praktisk som Now Playing på Google Pixel, som automatisk identifiserer sanger som spilles i nærheten, men den er fortsatt ganske nyttig.

Også: Jeg har testet mye teknologi i løpet av de siste 6 månedene – Meta Ray-Bans var den største overraskelsen

I tillegg vil en ny trykkbevegelse nå la deg holde i brillestangen for å begynne å spille av en stasjon som er innstilt på interesser.

Bortsett fra musikk, den siste oppdateringen lar deg også dele video under en WhatsApp- eller Messenger-samtale rett fra brillene dine. Tidligere kunne du sende meldinger med bilder eller video tatt med brillene, men du kunne ikke dele live video. En WhatsApp FAQ-side forklarer denne funksjonen: "Du kan gjøre dette ved å dobbelttrykke på den fysiske opptaksknappen på brillene under en samtale. Du kan bruke denne funksjonen selv om du ikke har koblet til WhatsApp i Meta View-appen. For å aktivere deling av visningen, trykk på brilleikonet under neste videosamtale for instruksjoner."

Meta har vært raske med å legge til funksjoner til smartbrillene siden de introduserte dem for mindre enn ett år siden. Forrige måned oppdaterte Meta Ray-Ban Meta smartbrillene med muligheten til å identifisere landemerker bare ved å se på dem.

Du må oppdatere Ray-Ban Meta smartbrillene dine for å bruke den nye Apple Music og integrering av videosamtaler. For å være sikker på at du har den nyeste versjonen, ta med brillene nær telefonen og par dem. Gå til Meta View-appen på telefonen og trykk på Innstillinger. Velg dine briller og trykk deretter på Oppdater. Du vil se et varsel hvis en oppdatering er nødvendig.