Roborock S8 Pro Ultra har en all-time lav pris til $600 rabatt

0
17
ferie-plassholder-bilde Beth Mauder/ZDNET

Roborock har satt ned prisen på sin nyeste og beste to-i-ett-robotstøvsuger og -mopp, Roborock S8 Pro Ultra, både på Amazon og Roborock-nettstedet. Noen ganger har vi sett Roborock senke prisen med $400, nærmere bestemt rundt Black Friday, men dette er den beste prisen hittil for Roborock S8 Pro Ultra. Hvis du har sett på en avansert maskin for å fjerne stresset med støvsuging og mopping, er det ingen bedre tid eller avtale. Men handle raskt – denne avtalen holder kanskje ikke.

Akkurat nå er det bare den svarte versjonen av S8 Pro Ultra som er på lager på Amazon og på Roborocks nettsted. 

Også: Roborock S8 MaxV Ultra anmeldelse: Den kraftigste robotstøvsugeren jeg har testet

S8 Pro Ultra er en selvrensende, selvtømmende, selvtørkende og selvpåfyllende maskin, noe som betyr at det er en helt håndfri rengjøringsopplevelse for deg. S8 Pro Ultra sørger for at gulvene mine ser fantastiske ut til tross for at jeg har en baby, to store hunder og en innekatt som stadig roter og skurer. Jeg har brukt over et halvt år med S8 Pro Ultra som kjører daglig gjennom hjemmet mitt, så når jeg forteller deg at jeg elsker det, mener jeg det.

Roborock S8 Pro Ultra (spar $600)

Roborock S8 Pro Ultra (spar $600)< /h4> Se nå på Roborock

Svært få robotstøvsugere kan effektivt håndtere mengden hundehår som kommer på teppet mitt, og S8 Pro Ultra er en av dem. Med 6000 Pa sug kan du velge hvor mye sugekraft du trenger for hver jobb. Flisegulvet mitt trenger ikke maksimal kraft, men teppet mitt gjør det absolutt. Ved å koble all den kraften med VibraRise 2.0 Mopping System, skinner flisgulvene mine på slutten av hver rengjøringsjobb.

Og du trenger ikke å bekymre deg for at tepper eller tepper blir våte. S8 Pro Ultra løfter moppehodet etter behov. DuoRoller Riser-børsten kan også løftes, noe som betyr at roboten er så effektiv som mulig når den reiser fra den ene enden av hjemmet til den andre for å fullføre en jobb. Dette er ikke en nødvendig funksjon, men en gjennomtenkt en, for å si det mildt.

Les anmeldelsen: Roborock S8 Pro Ultra: Denne 2- in-1 vakuum kan gjøre omtrent alt.

Jeg elsker min Roborock S8 Pro Ultra, spesielt til denne prisen, takket være denne avtalen. Det er avansert, dyktig, lite vedlikehold og intelligent, en robotstøvsugeroppskrift for suksess. 

Når vil denne avtalen utløpe?

Avtaler er underlagt å selge ut eller utløpe når som helst, selv om ZDNET fortsatt er forpliktet til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene slik at du kan oppnå de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å lagre og dele dem med deg på ZDNET.com.