Denne robotstøvsugeren med den sterkeste sugekraften burde ikke være så billig som den er

0
20
Yeedi M12 Pro+ robotvakuum Maria Diaz/ZDNET

ZDNETs viktigste alternativer

Yeedi M12 Pro+ er nå tilgjengelig for $899, med et introduksjonstilbud på $100 når den kjøpes på Yeedis nettsted. Yeedi fungerer som en avansert to-i-ett-robot, med 11 000 Pa sugekraft kraft, rullebørsteteknologi for å forhindre at håret floker seg sammen, og en selvvaskestasjon. Dessverre måtte jeg sette virtuelle grenser rundt teppet mitt med middels haug, da moppputene gjentatte ganger ble våte, selv om de løfter seg 9 mm når de er over tepper.< br>

Robotstøvsugere har overgått hverandre den siste tiden, og lansert sterkere og bedre støvsugere enn konkurrentene i rask rekkefølge. Roborock lanserte først flaggskipet sitt S8 MaxV Ultra med en mektig 10 000 Pa sugekraft. Likevel var tittelen for den sterkeste robotstøvsugeren på markedet kortvarig, siden Yeedi M12 Pro+ vant den bare tre dager senere.

Også: Narwal lanserer en ny mellomtonerobotstøvsuger med flaggskipfunksjoner

Den nye Yeedi M12 Pro+ gir meg alt jeg noen gang har ønsket meg, men ikke fått fra tidligere versjoner av merkevarens robotstøvsuger og mopper. M12 Pro+ er en håndfri to-i-ett-robot, og har 11 000 Pa sugekraft, en selvtømmende søppelkasse, selvvaskende uttrekkende moppputer, en V-formet rullebørste for å forhindre at hår floker seg, og en flekkrensing. funksjon.

Se på Amazon

Ladedokken, der robotens batteri lades, søppelkassen tømmes og moppputene vaskes og tørkes, er mer kompakt enn noen konkurrenter, inkludert Roborock S8 MaxV Ultra.

< strong>Også: Jeg testet Roborocks dyreste robotstøvsuger og fant 4 grunner til å kjøpe den 

Sugekraften er tydelig når roboten reiser over hjemmet mitt, hvor min familie på fem og en veldig hårete hund bor. Ingen smuler eller hår er utfordrende for Yeedi M12 Pro+, siden den enkelt plukker opp hver eneste bit eller papirutklipp. 

Jeg skulle imidlertid ønske at den presterte bedre når det gjaldt å unngå hindringer når man nærmer seg tilfeldige gjenstander på gulvet. Jeg kan ikke alltid plukke opp hver minste ting barna mine kaster på gulvet eller hvilken pinne hunden min drar inn gjennom hundedøren før jeg sender roboten min ut for å rengjøre, så gjenstandsunngåelse er en nøkkelfunksjon for min bruk. Det er også viktig å kjøre roboten min støvsuger og mopp automatisk, i henhold til en tidsplan.

Denne M12 Pro+-roboten fikk rullebørsten sin sittende fast på større papirer enn den kunne håndtere, som klisterlapper og proteinbar-innpakninger noen ganger, gjenstander som jeg hadde håpet den hadde unngått.

Yeedi M12 Pro+ robotstøvsuger og mopp Maria Diaz/ZDNET

Fordi jeg liker en 'sett-det-og-glem-det-løsning' til gulvrengjøring, at roboten min spiser og kveles på tilfeldige biter av mulch eller små leker er en av de avgjørende faktorene når jeg velger en robotstøvsuger og mopp. Moppeytelse er en annen. 

Hjemmet mitt har for det meste tregulv, med noen fliser og tepper drysset. Så jeg trenger en robotstøvsuger og mopp med god ytelse. Fordi barna mine søler ting og hunden min går inn med gjørmete poteavtrykk, kan jeg ikke bare ha en robotmopp – jeg trenger en som plukker opp rotet for å ha rene gulv mellom dyprengjøringene. 

Også: De beste robotstøvsugertilbudene akkurat nå: iRobot, Roborock og mer

Robotstøvsugeren og moppen fungerer ganske bra for en enhet på $899, og den har til og med en flott moppefunksjon som jeg ikke har sett i mellomtoneroboter: TruEdge adaptiv mopping, som utvider moppeputene til hjørner og kanter for å rengjøre på steder der roboten ikke får plass. Moppeputene kan trekkes tilbake automatisk for å unngå hindringer mens du mopper nær kantene.

Jeg elsker å se M12 Pro+ ta seg gjennom gulvene mine, utvide moppputene og rengjøre omtrent som en person ville gjort hvis de brukte et mikrofiberhåndkle på gulvene. Skittent og rent vanntankene er enorme, med henholdsvis 3,5 liter og 4 liters kapasitet. 

Yeedi M12 Pro+ robotstøvsuger og mopp Maria Diaz/ZDNET

Moppputene løftes automatisk ca. 9 mm når roboten går over tepper eller et teppe for å holde dem tørre. Jeg foretrekker en større margin fordi Yeedi Cube's moppputer, som går opp med 8 mm, vil hele tiden gjøre den middels haugen på et av mine tepper våte og skitne. Til sammenligning inkluderer andre roboter som aldri har tilgriset teppene mine Eufy X9 Pro og Eufy S1 Pro, som begge løfter moppputene 12 mm, og Roborock S8 MacV Ultra, som løfter moppen 20 mm.

Også: De beste robotstøvsugere for 2024: Eksperttestet og gjennomgått

Yeedi M12 Pro+ fukter teppet mitt effektivt når det er satt til å støvsuge og moppe samtidig. Jeg vasker teppene mine minst en gang hvert kvartal, så dette er et lite problem for meg, men det kan være et større problem for andre. Dette skjedde bare med teppet med middels haug, ikke de korte teppene i inngangspartiene, og appen åpner for virtuelle grenser, noe som fungerte veldig bra etter at jeg satte dem opp. 

Denne vaskekum i ladestasjonen løsner helt ved å trykke på de to røde knappene på siden, noe som gjør dette til den lettest å rengjøre basen jeg har sett. Selv om du kan kjøre en selvrensende funksjon på appen, er det veldig nyttig å løsne vasken der moppeputene vaskes, siden det området blir fort ekkelt.

ZDNETs kjøpsråd

Yeedi M12 Pro+ er en enestående robotstøvsuger og mopp til $900, spesielt med det ekstra introduksjonstilbudet $100. Det er noen tilbakeslag, som den nedre 9 mm moppløfteren på tepper og det faktum at den spiser større gjenstander enn den kan håndtere, men de mange positive sidene oppveier det dårlige.

Jeg vil gå så langt som å si at M12 Pro+ og ladedokking begge fungerer som en robot- og moppkombinasjon på 1500 dollar. Disse robotene blir dyrere for hver nye modell, så å få sjansen til å få en toppytende, selvrensende robotstøvsuger og mopp for $900 er flott i dette markedet.