De beste lydisolerte gardinene i 2024

0
17

Lydisolerte gardiner er en effektiv løsning for å blokkere både uønsket lys og lyd, spesielt hvis hjemmet ditt fungerer som kontor eller studio. 

Også: < strong>De beste støyreduserende hodetelefonene (og om de beskytter hørselen din)

For å hjelpe deg med å finne de beste lydisolerte gardinene som har designalternativer som er verdt å integrere i hjemmet ditt mens du reduserer  uønskede ekkoer og forsterkninger til en budsjettvennlig pris, ZDNET undersøkte de beste lydisolerte gardinene på markedet som passer for jobben. Vårt beste valg, Moondream-gardinene, er litt på den dyre siden, men er laget av polyestermateriale med høy tetthet (og høykvalitets) og lover opptil 7 dB støyreduksjon. Les for å se hvordan de andre alternativene våre er sammenlignet med disse nøkkelfaktorene. 

De beste lydisolerte gardinene i 2024

Moondream støyreduserende gardiner

De beste lydisolerte gardinene totalt sett

moondream Moondream/ZDNET

Pros & Ulemper ProsTre lag alle laget uten skadelige stoffer 7 dB lydreduksjon Flott for opptak av musikk Imper Dyrt Flere detaljer

Moondream støyreduserende gardiner features: Spesielt skreddersydd trelagsdesign | Nydelig ytterlag i bomull | Grundig design med sterke laboratorietester for ytelse | Starter rundt $149

Til syvende og sist er det Moondreams kvalitetsdesign som gjør det til vårt valg for de beste lydisolerte gardinene totalt sett. Mens mange gardiner er helt polyester og designet med stofflag på utsiden, over en kjerne med høy tetthet, har Moondream-gardinen en patentert teknologi som bruker polyester og en liten mengde aluminium med en bomullsbakside for å lage en gardin som er laboratorie- testet sertifisert for å blokkere støy. Sammen med nyskapende design er det også omfattende størrelse- og fargealternativer tilgjengelig. 

Denne toppkvaliteten og unike designen jobber sammen for å redusere etterklangen, noe som kan være nyttig for å redusere bakgrunnsstøy på et Zoom-anrop eller i et større ekkofylt rom mens du spiller inn musikk eller video. 

< strong>Også: De beste støyreduserende ørepluggene

Se nå på Amazon

Amherst Velvet Noise Reducing Curtain h2>

Beste lydisolerte fløyelsgardiner

amherstSun Zero/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Tykk, luksuriøs konstruksjon Alternativer for mange lyse designfokuserte farger Lett å rengjøre Cons Tykk tekstur er ikke for alle Flere detaljer

Amherst Velvet Noise Reducing Curtain f eatures: Polyesterfløyel demper lyd | Tøyløkker gir et sømløst utseende på gardinstangnivået | Tilbyr også sterk Sun Zero blackout og termisk beskyttelse | Starter på $16 

Selv om mange av gardinene vi presenterte har en glatt stofftekstur, gir fløyelsgardinene som er omtalt her litt mer luksuriøs estetikk og følelse, men er fortsatt effektive til å blokkere ut både lyd og lys. 

Sun Zero-elementet fokuserer på å holde alt lys ute av et rom for de som ønsker å kunne sove selv i et rom som normalt ville blitt oversvømmet med naturlig lys, og å holde gardinene fortrukket reduserer varme- og kjøletap gjennom glassvinduer. Solid fargealternativer matcher en rekke interiører i hjemmet og lar deg beholde det generelle utseendet til rommet ditt samtidig som du lover opptil 40 % støyreduksjon. 

Også:& #xA0;Hvordan fungerer støyreduserende hodetelefoner? 

Se nå på TargetView nå på AmazonSe nå på Macys.com flere kjøpsalternativer

Nei. 918 Billie Noise Reducer

Beste støyreduserende romdeler i store paneler

no-918 Nr. 918/ZDNET Fordeler & Ulemper ProsKompatibilitet med flere stang Ikke alle varianter er tilgjengelige i store paneler Myk bomullskonstruksjon Imper Vekt på lyd i stedet for lysreduksjon Flere detaljer

Nr. 918 Billie Noise Reducer features: Panelstørrelse opptil 15 fot | Enkel design passer inn i alle rom og kan enkelt flyttes | Grommets gjør montering av gardinstang enkel | Starter rundt $63  

Som en skillevegg på soverommet mellom masete barn eller mellom par som deler en ekstern arbeidsplass, blir gardinavdelere et populært, budsjettvennlig valg for å skape nye rom. Mens mange gardiner kan gjøre jobben bra, er No. 918 Billie støyreduserende gardin tilgjengelig i gulv-til-tak-størrelser som er opptil 15 fot brede. 

Disse lyddempende romskillene kan tjene som en mer omfattende løsning enn å bruke romskillevegger, som etterlater mye friluft rundt seg. Dessuten er de flotte når du vil ha fleksibilitet. De kan installeres på en rekke stenger og enkelt trekkes over rommet eller fjernes når du ønsker å bruke rommets fulle størrelse. 

Også: De beste søvnsporerne

Se nå hos Amazon

Pro Space Noise Reducer Gardiner

Beste billige lydisolerte gardiner

pro-space Pro Space/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Enkel å installere og rengjøre Effektiv til å blokkere lys og varme Rimelig selv når du trenger flere paneler ImperMinst én størrelse gardin ble funnet å ikke være nøyaktig de riktige dimensjonene ifølge en kunde Ikke så tykk som noen av de andre alternativene vi har listet opp Mindre omfattende fargealternativer Flere detaljer

Pro Space Noise Reducer Gardiner f eatures: Tilgjengelig i flere størrelser og farger som marine, grå og svart | Enkel gjennomføringskonstruksjon passer til mange gardinstenger | Maskinvask og tørk | Starter rundt $12

Pro Spaces støyreduserende gardiner har en enkel, grei design; det øverste laget er enkelt stoff og gardinene tilbys i svart og grått på Home Depot.

Men hvis du ønsker en gardin som enten kan hekke inni en annen, mer dekorativ gardin eller kan stå alene som et praktisk alternativ, disse gardinene gir termisk beskyttelse, lysbarrierer og noe støyreduksjon, alt til en svært rimelig pris. Kunder kommenterer deres antibakterielle og enkle å rengjøre egenskaper, samt den generelle estetikken. 

Også: Den beste søvnen hodetelefoner

Se nå på Home Depot

Peace & Stillegående støyreduserende gardin fra Pottery Barn

Beste veldesignede lydisolerte gardiner

keramikkfjøs Pottery Barn/ZDNET< /figur> Fordeler & Ulemper ProsKun anmeldt gardin som er produsert i en Fair Trade-sertifisert fabrikk Tre alternativer for montering på gardinstang: Gardinkroker, runde ringer eller klipsringer Det letteste, luftigste utseendet og følelsen av enhver gardin som er vurdert Ideles Høyere prispunkt Flere detaljer

Fred og amp; Stillegående støyreduserende gardinfeatures: Stoffgardiner i mange nyanser i Pottery Barn-stil | Lett utseende som skjuler tett polyesterkjerne | Panelalternativer i flere størrelser | Starter rundt $109

Pottery Barn er kjent for å skape vakre, minimalistiske utseende som er høyden på moderne hjemmedesign, og derfor gir et gardin fra denne forhandleren som er designet for støyreduksjon et nivå av elegant design samtidig som fremstår som mer lette enn noen av de tykke alternativene vi har presentert. 

Fargeganen er variert og inkluderer dempede toner som fungerer godt med moderne nøytrale farger og andre aksentfarger, slik at du kan dra nytte av en drapering som ser dekorativ ut, men som også har en tykk, lett, lyd og en varmeblokkerende kjerne.

Også: Denne skjulte iPhone-funksjonen kan hjelpe deg med å sovne raskere

Se nå på Pottery Barn

Deconovo blendingsgardiner

Beste lydisolerte gardin for fargealternativer

Deconovo blendingsgardiner Deconovo/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Silkeaktig følelse Tonnevis av fargealternativer Flere størrelser tilgjengelig Imdeler Ikke full 100 % blackout Flere detaljer

Deconovo Blackout Curtain-funksjoner: Flere designalternativer | Designet for stuebruk | Grommets i rustfritt stål | Starter rundt $25

Deconovo blendingsgardiner spesialiserer seg på effektiv lydisolering, samtidig som de gir deg alternativer, noe som gjør dem til de beste lydisolerte gardinene når du vil legge til litt moro til rommet ditt. De er også blendingsgardiner, noe som betyr at du kan stole på at de blokkerer lyset i rommet ditt også. 

Disse gardinene er laget av en høykvalitets polyesterblanding, og er myke å ta på med en silkeaktig følelse. Åtte gjennomføringer i rustfritt stål bidrar til å holde dine lydisolerte gardiner på plass. De er også termisk isolerte for å bidra til å blokkere varmen og holde kjølig luft inne, og dermed redusere behovet for klimaanlegget og bidra til å gjøre hjemmet ditt mer energieffektivt.

Velg mellom klassiske farger som beige, grått og hvitt, eller gjør en sprut med morsomme nyanser som rød, myk gul, korallrosa og turkis med muligheten for en pen tregrendesign i sølv. Uansett hvilket du velger, vil du motta to gardinpaneler med to matchende solide båndrygger for å sikre dem. 

Se nå på Amazon

Nicetown 100% Blackout Curtain< /h2>

Beste lydisolerte blendingsgardiner

NICETOWN 100% blendingsgardin Nicetown/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Termisk isolert trippelvevet blendingsstoff Kan vaskes i maskin Ideles Kan lett skitnes til Flere detaljer

Nicetown 100 % blendingsgardinfunksjoner: Full blackout evne | Varmeblokkerende | Termisk isolert | Starter rundt $22

Nicetown 100% Blackout Curtain er ikke bare en av de beste lydisolerte gardinene, men det er også en av de beste blendingsgardinene du kan kjøpe. 

Designet med en svart termisk liner som er tykk nok til å gi full blackout-evne. Det gjør den perfekt til soverommet når du liker å sove på dagtid, med denne gardinen som holder lyset ute Enda bedre, den blokkerer ikke bare lys, men også varme og UV-stråler. De to-lags gardinene passer til vinduet ditt på en slik måte at Nicetown hevder dobbel lydblokkering. 

I tillegg har gardinene et attraktivt design, ved hjelp av sølvringer for å feste gardinen på plass. Det er også mange farger å velge mellom, inkludert burgunderrød, knallgul, lavendelrosa og påfuglblågrønn, alle levert med den innvendige sorte termoforingen slik at du kan tilpasse gardinene dine mens du fortsatt nyter blendingseffekten. < /p> Se nå på Amazon

Hva er de beste lydisolerende gardinene?

Når du først ser en lydisolert gardinpris, tror du kanskje at de varierer ganske mye i pris. Nøkkelmåten for å sikre at du sammenligner epler med epler er å sikre at du vet dimensjonene til vinduene dine og om du trenger ett panel eller to. 

Med mindre vinduet er minst noen få centimeter smalere enn bredden på gardinet, vil du vanligvis ha to paneler slik at du kan dekke vinduet helt og få de fulle lydisolerte fordelene. Til slutt, forsikre deg om at hvis gardinen kommer i en filmigere, tynnere versjon og en lydisolert versjon, vurderer du den lydisolerte – noen gardiner har nesten samme navn, men legger til “støyreduserende”. et sted i navnet. 

Beste lydisolerte gardin

< p>Pris for ett panel (vanligvis 84 tommer langt, 42-55 tommer bredt)

Fest til gardinstang strong>

Materiale

Moondream støyreduserende gardiner< /p>

$109

Grommets

Polyester, aluminium, resirkulert bomull

Amherst Velvet Støyreduserende gardin

$16

Stanglomme glir på stangen

Fløyel (polyester)

Nei. 918 Billie Noise Reducer

Minste størrelse er 8 x7 fot for $40-$60; tilgjengelig i mye større panelstørrelser

Grommets

Polyester/bomull

Pro Space støyreduserende gardiner

$12

Grommets

Polyester

< p>Fred og stillhet støyreduserende gardin

$109

Gardinkroker for separat solgte runde eller klipsringer, inkluderer også stang lomme

Polyester med akrylbelegg

Deconovo blendingsgardin

$12,50

Grommets

Polyester

Nicetown 100 % blendingsgardin

$11

Grommets

Polyester

Hvilke lydisolerte gardiner passer for deg?

Hvis du har tenkt å bruke den lydisolerte gardinen i et område hvor du underholder selskap eller har vært nøye med design, sørg for at gardinen du velger passer til fargen og stilen i rommet og har en god drapering som passer til rommet ditt.  

Samtidig er det også et alternativ å velge hvilken som helst drapering eller gardin og inkludere en lydisolert gardinforing inni som du velger mer for tykkelsen enn for dens skjønnhet. Her er noen av måtene vi ser disse forskjellige produktene på som det beste alternativet. 

< /tr>

< strong>Velg denne beste lydisolerte gardinen…

Hvis du vil…

Moondream støyreduserende gardiner

Toppteknologi for påviselig støyreduksjon og topp termisk og lysbeskyttelse. En patentert blanding av polyester og aluminium med en bomullsbakside har vist seg å være virkelig lydreduserende.

Amherst Velvet Noise Reducing Curtain

Lydisolerte gardiner får en luksuriøs følelse. Den fløyelsmyke designen legger til tekstur i stedet for den typiske vanlige designen.

Nei. 918 Billie Noise Reducer

En lydisolert gardin i større størrelse. Denne modellen vil også fungere som romdeler med gulv-til-tak-størrelser.

Pro Space Noise Reducer Gardiner

Den beste billige lydisolerte gardinen. Nyt funksjoner for mørklegging og støyreduksjon med denne termisk-baserte designen.

Rolig og rolig støyreduserende gardin

En eksklusiv lydisolert gardin. Denne gardinen strekker seg ekstra for å kombinere et stilig design med et tykkere design for å blokkere støy.

Deconovo blendingsgardiner

For å legge til en nyp av farger til rommet ditt. Disse lydisolerte gardinene kommer i en rekke morsomme farger å velge mellom. 

NICETOWN 100 % blendingsgardiner

For å blokkere lys. Disse lydisolerte gardinene hindrer ikke bare lyd, men også lys. 

Hvordan valgte vi disse lydisolerte gardinene?< /h2>

I tillegg til kundeanmeldelser, tok vi hensyn til følgende faktorer når vi valgte de beste lydisolerte gardinene. 

Lyd:Den viktigste faktoren er om et lydisolert gardin vil bidra til å blokkere støy. Det er andre funksjoner som vanligvis er forbundet med lydisolerte gardiner, for eksempel en termisk barriere eller lysbarriere for å blokkere ekstra lyd. 

Vekt: Det er avgjørende at en lydisolerte gardiner er ikke for tunge, så det tynger ikke støtteapparatet. Det siste du vil er at gardinstangen din rives ut av veggen og forårsaker ekstra skade. 

Funksjoner: Vi tok også hensyn til spesialelementer, som hvordan noen gardiner var tilgjengelige i romstore paneler som kan brukes til å lage praktiske romstørrelser, samt luksusen og stilen til stoffet. 

Design: Gardiner og gardiner er valgt med tanke på både estetiske og praktiske elementer, så vi tok hensyn til om sluttbrukerne likte effekten som lydisoleringsfunksjonene ga, samt om de trodde gardinene så bra ut i rommene der de ble brukt. 

Pris:Selv om det vanligvis ikke er for dyrt, kan prisen på lydisolerte gardiner variere basert på faktorer som produsent, materiale og størrelse. Vi fant de beste lydisolerte gardinene i pris fra $11 til $109, avhengig av alternativet du velger. Vi var sikker på å inkludere et svært rimelig alternativ som får jobben gjort uten ekstra dikkedarer. 

Er lydisolerte gardiner bra for et hjemmestudio?

Lydisolerte gardiner kan absolutt ha en positiv innvirkning på hjemmestudioet ditt. De kan blokkere utvendige lyder samtidig som de holder de gode lydene inne. De er også bedre i stand til å isolere støy slik at du kan ta opp alle de små nyansene i musikken din. I tillegg til den generelle rimeligheten, er de superenkle å sette opp, slik at du kan få dem opp og klare før neste økt.

Hva er materialene du bør se etter i lydtette gardiner?

Det finnes mange typer lydisolerte gardiner der ute, men ikke alle er kanskje designet for å gi den beste lydisoleringen for ditt område. Mange av de beste lydisolerte gardinene er laget av en polyesterblanding med termisk bakside for å gi ekstra støyreduksjon. Imidlertid er det noen andre tyngre typer materialer tilgjengelig, for eksempel Amherst Velvet Noise Reducing Curtain som kan gi enda sterkere beskyttelse. 

Er lydisolerte gardiner virkelig lydisolerte?

Mens alle de omtalte gardinene lover å være lydisolerte eller støyreduserende, har alle anmeldelser som nevner at gardinene fungerer mer som en lyddemper i stedet for en fullstendig lyddempende.

Hvis du&apos ;er bekymret for at lydene du vil dempe er for høye, vær oppmerksom på at ingen spesiell gardin kommer til å beskytte mot all støy – ikke engang veggen i hjemmet ditt er i stand til det i de fleste tilfeller. < /p>

Sett i stedet etter gardiner som vil fungere litt mer som en demper og slippe gjennom mindre støy, og deretter vurdere andre alternativer som å legge til isolasjon i hjemmet ditt hvis du bekymrer deg for at du fortsatt hører altfor mye .

Kan lydisolerte gardiner redusere strømregningen din?

Lydisolerte gardiner og faktisk gardiner av alle slag gir ekstra beskyttelse mot varme- og kjøletap som kan skje gjennom både dårlig tette vinduer og enkeltruter. Selv om du kanskje ikke legger merke til en endring i energiregningen med bare én ny gardin, kan det å legge til og bruke lydisolerte termiske gardiner i hele hjemmet ha en merkbar innvirkning på hvor lett hjemmet ditt avkjøles og varmes opp, så vel som regningen hvis alt annet holdes. like.

Sover folk bedre hvis de har lydisolerte gardiner?

De fleste skremmer hvis støyen utenfor er høy eller skarp nok om natten, slik at en lyddempende eller reduserende gardin kan gjøre det er lettere å sovne og holde seg i søvn selv med lyder utenfor. Men å legge til en hvit støymaskin kan også være gunstig for søvnen din hvis du oppdager at uforutsigbare lyder fortsatt vekker deg fra søvnen. 

Finnes det alternative lydisolerte gardiner verdt å vurdere?

Begge selskapene Wontex og Nicetown har tilgjengelige gardiner av høy kvalitet som hjelper til med å dempe lyder, noe som gjør dem til to ekstra alternativer å vurdere. 

Wontex-gardiner er tykke og vektet slik at de henger rett, og de er laget med stoff på begge sider og et mellomlag med høy tetthet som blokkerer ekstra lyd, varme og lys. Nicetown-gardiner er myke til tross for at de også har en trelagsdesign, samtidig som de er lydisolerte og falmebestandige. 

Se på AmazonView på Amazon