Få rabatterte flyreiser og hoteller med et OneAir Elite-abonnement

0
20
socioneair

Spar $710 i denne OneAir Elite-avtalen.

StackSocial

Hvis du ønsker å unnslippe kulden og spare penger på flyreiser denne vinteren og utover, kan du nå kjøpe et livstidsabonnement på OneAir Elite Plan for å få rabatter på flyreiser og hoteller for bare $80, uten kupong nødvendig. 

oneair-stack-social-2

OneAir Elite Plan: Lifetime Subscription (Spar på Business, First, Premium Class Flights, Hotels & More!)

Se nå på StackSocial

Med gjennomsiktige priser og gratis kansellering innen 24 timer etter bestilling, gir en OneAir Elite Plan et enormt utvalg av flyalternativer som inkluderer førsteklasses, premium- og økonomiseter på både innenlands- og internasjonale reiser. Den kan også brukes til å bestille hoteller, leiebiler og aktiviteter til overraskende lave priser.

OneAir sporer opp feilpriser og bringer dem direkte til deg for vurdering. Velg opptil 10 foretrukne avgangsflyplasser og begynn å finne rimeligere og fleksible flyreiser i dag og på lang sikt. Enten du reiser denne vinteren eller ser mot sommeren og utover, er denne tjenesten beregnet på å forenkle prosessen.

OneAir tilbyr AI-drevne varsler mens du sporer millioner av priser, og den medfølgende mobilappen kan tilgang til av iOS- eller Android-brukere. I tillegg kommer et Elite-abonnement med personlig en-til-en flyreiseplanleggingsstøtte for å finne den rette reisen.

Spar mye på reiseplaner denne vinteren og utover ved å kjøpe et livstidsabonnement på a OneAir Eliteplan for kun $80.