Jeg er en fan av Marshall-høyttalere, men jeg forventet ikke at hodetelefonene til $100 skulle høres så bra ut

0
16
Marshal Major IV-hodetelefonene. Jack Wallen/ZDNET

< h3>ZDNETs viktigste takeaways

Marshall Major IV-hodetelefonene er nå tilgjengelig på Amazon for $100 (forhandler for $150).Disse hodetelefonene leverer kraftig lyd, med bass og diskant til overs og jevne, subtile mellomtoner, og kan vare i flere dager på en enkelt lading.Merk at det' Det er ingen aktiv støyreduksjon, men du vil virkelig ikke trenge det, spesielt hvis du skruer musikken til 11.

Jeg er en fan av alle typer musikk. Når jeg ikke hører på klassisk musikk, har jeg en tendens til å bevege meg mot hardere band og artister som Rush, Sevendust, Devin Townsend, Judas Priest, eller jeg tar en goth-vending med The Cure, Birthday Massacre eller Sousxie And The Banshees . 

Men uansett hva jeg hører på, vil jeg at det skal høres godt nok ut slik at jeg kan bryte ut i en kjøpt headbanging (ja, selv til Mahler, Mozart eller Beethoven, kom igjen, de var den originale metallen ).

Også: Jeg tester dusinvis av hodetelefoner i året, og disse kan være de beste under $100

Så da jeg mottok et par Marshall Major IV-hodetelefoner, ga jeg dem mine beste Ronnie James Dio-djevelhorn, åpnet esken, slo dem på, koblet dem til Pixel 8 Pro og fyrte opp Tom Sawyer av Rush.

Fra den innledende tastaturpunchen visste jeg at disse babyene kom til å bli vinnere. Uansett hvilken musikk jeg presset gjennom dem, var jeg på mitt lykkelige sted. Disse on-ear-boksene fra Marshall er gode.

Se på Amazon

Spesifikasjonene

Driverimpedans: 32 Ω. 40 mm dynamiske drivere med en følsomhet på 99 dB SPLFrekvensområde: 20-20 000 Hz.80+ timer trådløs avspillingstid og 15 timer med 15-minutters lading.Multi- retningskontrollknapp for avspilling, pause, hopp over og volumjustering.3,5 mm-kontakt slik at en annen person kan koble til og lytte til musikken din.Bluetooth 5.0Vekt: 165 gram.Pris: $149 på Amazon, for øyeblikket rabattert til $100.

Min erfaring

Fra den aller første måling av musikk visste jeg at disse on-ear-hodetelefonene kom til å bli enestående. Er de audiofil kvalitet? Ikke egentlig. Hvorfor? Mest fordi de farger lyden altfor mye til å glede de som foretrekker en nøytral studiomonitorlignende pall. Men hvis du liker en EQ-kurve som er perfekt egnet for rock (med kraftfull bass, subtile mellomtoner og sprutende høyder), vil disse hodetelefonene få deg til å smile og banke hodet i timevis. 

Også: De beste musikkhodetelefonene i 2024: Eksperttestet og anmeldt

En ting å huske på er at jeg har en tendens til å foretrekke en EQ-kurve som er en indikasjon på 80-tallsrock. Tenk Van Halen på deres Van Halen-yist; kraftfull bass, uttalt diskant og innfelte mellomtoner. Hvis du foretrekker en jevnere EQ-kurve, liker du kanskje ikke lyden som produseres av disse hodetelefonene, da alt i mellomtonen (mellom 250Hz og 800Hz) kommer til å reduseres dramatisk. Hvis singer-songwriter er sjangeren du velger, er disse hodetelefonene vanskelig å selge. Men selv de dystre, groovy lydene til Miles Davis var veldefinerte.

Uansett hvilken musikk jeg hørte på, fant jeg meg selv virkelig i gang. Selv om disse hodetelefonene er mer egnet for rock, bestemte jeg meg for å lytte til Elgars cellokonsert (spilt av en av de største, Jacqueline du Pré) . Hvis du kjenner stykket (og du Prés gjengivelse), vet du hvor stor en gut punch åpningen er. Marshal Major IV hedret opptredenen hennes med den voldsomheten hun spilte med.

Så, ja, kast litt klassisk musikk på Major IV og du vil ikke bli skuffet. Når sant skal sies, kunne jeg ikke finne en musikksjanger disse ikke elsket.

Også: De beste over-ear-hodetelefonene: Ekspert testet og anmeldt

Når det gjelder passform, er disse hodetelefonene komfortable. Fordi de er ganske lette (og godt polstret), kan du bruke disse i timevis og knapt legge merke til at de er der (bortsett fra den slagkraftige, knasende lyden som renner inn i ørene dine). 

I esken finner du en USB-C-ledning for lading og en 3,5 mm for å koble til og lytte med en kablet tilkobling (i stedet for USB).

ZDNETs kjøpsråd

Av alle hodetelefonene jeg har testet det siste året, vil jeg si at Marshall Major IV fikk meg til å smile og banke hodet mer enn noen annen. Og med den brukervennlige joysticken er det en godbit å kontrollere musikken. Det hjelper absolutt at de også er rimelige, priset til bare $100 i skrivende stund.

Hvis du leter etter et par hodetelefoner som vil vare i flere dager på en enkelt lading, kan du levere det klassisk tung Marshall-lyd, og vil ikke føles som om noe klemmer hodet hardt nok til å bryte gjennom til det kjøttfulle sentrum, Marshall Major IV er vanskelig å slå.