Homeland Securitys AI-sikkerhetsstyre er en hvem som er en av tekniske administrerende direktører

0
18
Samlet

Microsofts administrerende direktør Satya Nadella kom på scenen for OpenAI-sjef Sam Altmans keynote for å snakke om fremtiden for deres partnerskap.

Tiernan Ray

USA har fått hjelp fra noen av de mest fremtredende teknologiene Administrerende direktører for å hjelpe Department of Homeland Security (DHS) med sikker distribusjon av AI på tvers av kritisk infrastruktur.

Microsoft-sjef Satya Nadella, OpenAI-sjef Sam Altman og Alphabet-sjef Sundar Pichai er blant de mer enn 20 personene som nå vil sitte i styret for sikkerhet og sikkerhet for kunstig intelligens, kunngjorde DHS fredag. Antropisk administrerende direktør Dario Amodei, IBM-sjef Arvind Krishna og Nvidia-sjef Jensen Huang vil også sitte i styret.

"Styret vil utvikle anbefalinger for å hjelpe kritiske infrastrukturinteressenter, som transporttjenesteleverandører, rørlednings- og strømnettoperatører og internetttjenesteleverandører, med å mer ansvarlig utnytte AI-teknologier," sier avdelingen i en uttalelse. "Den vil også utvikle anbefalinger for å forhindre og forberede AI-relaterte forstyrrelser av kritiske tjenester som påvirker nasjonal eller økonomisk sikkerhet, folkehelse eller sikkerhet."

Også: USA, Storbritannia slutter seg til styrker på AI-sikkerhet og testing av AI-modeller

Tekniske administrerende direktører utgjør det store flertallet av de 22 setene i styret, som også teller Delta Airlines-sjef Ed Bastian og Occidental Petroleum-sjef Vicki Hollub blant sine medlemmer. Seattle-ordfører Bruce Harrell og Maryland-guvernør Wes Moore har også seter i styret, det samme har en håndfull AI-forskere.

Styreutnevnelsene kommer på et kritisk tidspunkt i AI-utplassering. Med en uendelig tilførsel av nye AI-teknologier, sammen med en jevn strøm av iøynefallende oppdateringer til ulike AI-verktøy, må myndigheter over hele verden være forberedt på å ikke bare dra nytte av teknologien, men også ta tak i hvordan den kan være brukt mot dem.

Også: Google-undersøkelse: 63 % av IT- og sikkerhetseksperter tror AI vil forbedre bedriftens cybersikkerhet

Den amerikanske regjeringen har vært spesielt positiv når det gjelder å drive AI-forståelse og innovasjon, for eksempel gjennom nylige avtaler med den japanske regjeringen og selskaper i begge land for å utvikle nye AI-teknologier. Som et tegn på at den amerikanske regjeringen også er opptatt av AI-sikkerhet, kunngjorde Biden-administrasjonen tidligere i år et krav om at alle føderale byråer har en plan på plass for å sikre at deres bruk av AI er sikker og brukt på rettferdige og rettferdige måter. Hvis byråer ikke klarer å levere en AI-policy som vil sikre dette innen desember 2024, kan de bli utestengt fra å bruke AI.

The Artificial Intelligence Safety and Security Board tar den amerikanske regjeringens innsats ett skritt videre ved å verve bidra til å styrke og ivareta kritisk infrastruktur. Faktisk har den amerikanske regjeringen i årevis advart om at utenlandske motstandere kan prøve å målrette kritisk infrastruktur. Ondsinnede aktører kan enkelt bruke AI-verktøy mot USA, så regjeringen ønsker hjelp fra selskapene som utvikler AI-verktøy for å redusere risikoen.

“Kunstig intelligens er en transformativ teknologi som kan fremme våre nasjonale interesser på enestående måter. Samtidig utgjør det reelle risikoer – risikoer som vi kan redusere ved å ta i bruk beste praksis og ta andre studerte, konkrete handlinger," DHS-sekretær Alejandro Mayorkas sa i en uttalelse. “Jeg er takknemlig for at slike dyktige ledere dedikerer sin tid og ekspertise til styret for å bidra til å sikre vår nasjons kritiske infrastruktur – de vitale tjenestene som amerikanerne stoler på hver dag – effektivt beskytter mot risikoen og realiserer det enorme potensialet av denne transformative teknologien."

Å gå inn i styret er også nyttig for selskapene selv. Ikke bare kan de bruke sin posisjon til å fremme bruken av produktene deres og bredere statlige investeringer i AI, de har også en plass ved bordet med et offentlig organ som helt klart trenger deres hjelp. Vi vil følge med for å se nøyaktig hvordan de vil bruke sine nye posisjoner.