Denne $30 USB-C-måleren vil fortelle deg om iPhone-laderne dine er ekte eller ikke

0
28
ChargerLab Power-Z C240

ChargerLab Power-Z C240 ​​i aksjon!

Adrian Kingsley -Hughes/ZDNET

ZDNETs nøkkelalternativer

ChargerLab Power-Z C240 ​​strømmåler er tilgjengelig for $30. Det er ingen knapper eller skiver å lære å bruke, og plug-and- play-funksjonalitet kunne ikke vært enklere å bruke.
Skjermen er litt på den lille siden, og det er ingen avanserte funksjoner.

USB-testere er utrolig hendige verktøy. Disse små donglene kobles til med en kabel for å evaluere USB-porter og utgangene fra ladere, og gir verdifull innsikt i en enhets funksjonalitet (eller mangel på sådan).

Jeg bruker dem ofte til ulike formål, for eksempel å kontrollere om en lader eller kabel fungerer, sjekke om en enhet lader, overvåke hvor mye strøm en enhet trekker, og til og med bestemme den totale strømkapasiteten til en batteri.

Dessuten: Dette 20-i-1-tilbehørssettet er min nye favorittteknologiske essensielle (og det koster bare 12 USD)

Med tanke på deres nytte, har jeg alltid en håndfull av disse testerne for hånden. Kanskje det er derfor jeg ofte blir spurt: “Hva er en god, rimelig og brukervennlig USB-tester?”. Min beste anbefaling er ChargerLab Power-Z C240. Det er et utmerket valg for de som er nybegynnere med å bruke disse verktøyene, eller alle som leter etter en pålitelig tester uten å tømme banken.

Se på Amazon

ChargerLab Power-Z C240 ​​tekniske spesifikasjoner

Visning : 1,14-tommers farge-IPS 135 x 240 pikslers skjermPorter: USB-C (USB-A støttes med omformer)Maks effekt: 240 WSpenning : 0 – 50VStrøm: 0 – 6AAndre funksjoner: D+, D-, CC spenninger, Wh-avlesning, kjøretidstimerToveis: Ja&# xA0;

ChargerLab Power-Z C240-funksjoner

ChargerLab Power-Z C240-funksjoner

ChargerLab

Mange USB testere kan være ganske tungvint, overbelastet med knapper og skiver som gjør dem komplekse å bruke. Et godt eksempel er FNIRSI FNB58 — en funksjonsrik måler som dessverre kommer med en bratt læringskurve.

Derimot er Power-Z C240 ​​forfriskende grei. Du kobler den ganske enkelt til, og den starter umiddelbart, og viser alle nødvendige data på fargeskjermen.

Selv om skjermen er på den mindre siden, er den skarp, lys og fargerik, noe som gjør informasjonen lett å lese og forstå. Denne brukervennlige designen gjør C240 ​​til et utmerket valg for de som trenger en funksjonell USB-tester uten kompleksiteten.

Også: Min favoritt powerbank for reiser er vanntett og overraskende lett

Et proffe tips å vurdere: Hvis du synes skjermen er vanskelig å lese, bruk telefonen til å ta et bilde eller video av den. 

Denne måleren støtter også opp til 240W kraftoverføring, noe som betyr at den er fremtidssikret ettersom raskere ladere fortsetter å komme på markedet.

ZDNETs kjøpsråd

For $30, ChargerLab Power-Z C240 er en utmerket verdi, og tilbyr robuste funksjoner uten en heftig prislapp. Det er et smart valg for alle som ønsker å holde tritt med det siste innen ladeteknologi og samtidig sikre fremtidig kompatibilitet med kraftige enheter.

Hvis du leter etter en mer profesjonell USB-tester som kan vise grafer, identifisere ladeprotokoller og utfør ripple- og kabelmotstandstester, så kan Power-Z KM003C være det ideelle valget for deg. Denne måleren er designet for å gi dypere innsikt og omfattende testfunksjoner, noe som gjør den perfekt for brukere som trenger høyere presisjonsdata for diagnostikk og evaluering.