7 Apple-produkter du ikke bør kjøpe denne måneden (inkludert disse iPadene)

0
18

priority="lav" Jason Hiner/ZDNET

< p>Når vi beveger oss gjennom andre kvartal av 2024, fortsetter Apples produktutvalg å vise en sterk blanding av innovasjon og kvalitet. Til tross for disse styrkene fortjener imidlertid noen merkbare svakheter i oppstillingen din oppmerksomhet.

Lanseringen av  Apple Vision Pro  utviklet seg med sin rimelige andel av turbulens, og speilet den typiske mottakelsen av et førstegenerasjonsprodukt: en blanding av spenning og skepsis. Utover utfordringen med å definere sin nisje –  produkt på jakt etter et problem — Apples inntreden på markedet for blandet virkelighet har blitt ytterligere skjemmet av utbredte rapporter om enheter som spontant sprekker, noe som forverrer Vision Pros allerede vaklende debut.

Også: MacBook Pro (M3 Max) anmeldelse: En bærbar datamaskin i klassen for en AI-drevet alder

Så er det den store iPad-ødemarken, som ser ut til å bli tatt opp på arrangementet som er planlagt til 7. mai. Og Apples nettbrett er i desperat behov for en oppdatering: de yngste iPadene – iPaden og begge iPad Pro-modellene – er over 18 måneder gamle, og den eldste – iPad mini – er nå over to og et halvt år gammel. Den gode nyheten for de som leter etter tilbud er at eldre iPader sannsynligvis vil være tilgjengelige.

Utover det virker Apples utvalg ganske sterk, fra de mest populære M3 MacBook Air-systemene,  iPhone 15 til Apple Watch-linjen, og 14- og 16-tommers bærbare MacBook Pro-maskiner drevet av M3-, M3 Pro- og M3 Max-brikkene (ingen M3 Ultra… ennå).

Men ikke la de skinnende romalderbrillene lure du. Ikke alt Apple selger er ferskt. Det er et par ting jeg anbefaler å gi en bred køye i butikken.

Den 'Frekte' liste

AirPods: Like mye som jeg elsker AirPods, de begynner å bli gamle. 3. generasjonsmodellen ble utgitt for to og et halvt år siden og er på tide med en oppdatering. Apple selger fortsatt 2. generasjons AirPods, og de ble utgitt for fem år siden! Mitt råd her er å holde deg til 2. generasjon AirPods Pro (teknisk sett er versjonen med USB-C-ladedekselet mer av en 2.5-gen da de har noen små oppdateringer), eller kjøp noe som ikke er laget av Apple.
iPad: Utgitt i oktober 2022, denne fornyede iPad-en – med en A14 Bionic-brikke, en Touch ID-strømknapp og USB-C-port – var på den tiden et banebrytende nettbrett. Ikke lenger.iPad Mini: Utgitt i september 2021, er alderen på dette nettbrettet verdt å huske på. To og et halvt år er lang tid innen teknologi. Ville du betale full pris for en iPhone 13, som ble utgitt på samme tid? Nei, nei, det ville du ikke.iPad Air:Denne ble utgitt i mars 2022, og er ikke like gammel som iPad Mini – men den har nå nådd den toårsgrensen, noe som gjør den til et tvilsomt kjøp for prisen.11-tommers og 12,9-tommers iPad Pro : Disse er ikke i en alvorlig tilstand, men med M3-brikkene nå ute, føles det rart å betale topp dollar for enheter drevet av M2-brikker. iPhone SE: Denne håndsettet ble utgitt i mars 2022, og ryktene sier at det ikke vil være et nytt. Andre rykter sier at den neste lanseres i år, eller en gang i 2025. Vi får se.

The 'Nice' liste

Apple M3 MacBook Air

Apple MacBook Air M3

Apple MacBook Air M3

Kerry Wan/ZDNET

Apple har oppdatert sin MacBook Air med sin M3-serie med prosessorer og gitt dem mer energi til å takle tyngre AI-oppgaver.

Anmeldelse: M3 MacBook Air: Apples AI-datamaskin for massene har ankom

Sammen med den oppdaterte prosessoren kan denne MacBook Air også drive to eksterne skjermer med lokket lukket, noe som gjør den til en flott erstatning for skrivebordet – bare legg til to skjermer!

< p>Med priser for 13-tommers M3 MacBook Air som starter på $1099, og 15-tommers versjonen som starter på $200 mer, representerer disse systemene seriøs prosessorkraft til en ekstremt konkurransedyktig pris (spesielt når du tenker på at disse er bærbare Apple-maskiner).

Apple Vision Pro

Apple Vision Pro på stativ

Apple Vision Pro på stativ

Jason Hiner/ZDNET

Alle øyne er rettet mot Apples nyeste produkt og selskapets forsøk på romlig databehandling med blandet virkelighet.

Også: 10 grunner til at Apple Vision Pro i hemmelighet er strålende

Det er vanskelig å satse mot Apple, men et futuristisk sett med briller med en startpris på $3 499 føles ikke som det enkleste å selge. Likevel er Apple Apple, og hvis et selskap kan overbevise forbrukere om å skille seg av med store pengesummer (og utviklere for å lage apper for en ny plattform som godt kan falle pladask), er det Apple.

Apple Vision Pro fra siden

Apple Vision Pro

Se nå på Apple

Apple iPhone 15 og 15 Pro Max

Apple iPhone 15 Pro (i blått), holdt opp i én hånd i Steve Jobs Theatre

Apple iPhone 15 Pro

Jason Hiner/ZDNET

I fjor kom en etterlengtet oppfriskning av iPhone-serien.&#xA0 ;

Anmeldelse: iPhone 15 Pro: Kommer fra iPhone 12 Pro eller tidligere? Denne oppgraderingen vil imponere deg

Standard iPhone 15-linjen får prosessoren som for øyeblikket er i iPhone 14 Pro-linjen, et nytt 48 megapikslers hovedkamera og USB-C, mens iPhone 15 Pro og Pro Max får en ny A17 Pro-brikke, en titanstruktur og oppdaterte kameraer, inkludert et 5x telefoto.

iPhone 15 og iPhone 15 Plus

iPhone 15

Se nå på Apple

Apple 14-tommers og 16-tommers MacBook Pro

Denne serien av MacBooks debuterte hele utvalget av M3-brikker — fra den kraftige M3 til den vanvittig kraftige M3 Max.

Drevet av M3-, M3 Pro- eller M3 Max-brikkene, Apples mest avanserte brikker for personlige datamaskiner, opptil 22 timers batterilevetid8GB til 128GB enhetlig minne512GB til 8TB med SSD-lagringLiquid Retina XDR-skjermporter i massevis, med opptil tre Thunderbolt 4-porter, et SDXC-kortspor, en HDMI-port, en MagSafe 3-port og en hodetelefonkontakt

Også: M3 MacBook Pro-kjøpsråd: Hvem er det egentlig for (og hvem bør holde seg til M2) MacBook Air)

Apples helt nye M3 MacBook Pro

2023 M3-drevet MacBook Pro

Se nå på Apple

Apple iMac 24-tommers

Apple oppdaterte iMac, og mens den har det samme 24-tommers, 4,5K Retina-skjerm, den mottok M3-brikkeoppgraderingen. 

Apple M3-brikke (ingen M3 Pro eller M3 Max-alternativ) 24-tommers 4,5K Retina-skjerm8GB til 24GB enhetlig minne512GB til 2TB SSD-lagring Supertynn alt-i-ett-stasjonær  Sju livlige farger

Også : Apples M3 iMac skuffer tilhengere av 27-tommers skjerm, men er det noen som virkelig trenger det?

imac-m3-apple.png

Apple iMac 24-tommers

Se nå hos Apple

Apple Watch Series 9

Mer kraft takket være S9 SiP-brikken, nye funksjoner som dobbelttrykksbevegelser og en ny lysere skjerm kommer til Apple Watch. Hvis du ønsker å kjøpe denne klokken fra Apple, bør du handle raskt. Apple er involvert i en juridisk kamp med et medisinsk teknologiselskap, noe som forårsaker en midlertidig stans i salget av Apple Watch Series 9 og Apple Watch Ultra 2.

Også: Apple Watch Series 9 anmeldelse: Ikke nøy deg med de rimeligere modellene i år. Her er hvorfor

I skrivende stund gjenopptok Apple salget av begge smartklokkene, men flere juridiske problemer er i horisonten og et nytt forbud kan oppstå. Men hvis Apple må slutte å selge klokkene igjen, kan du fortsatt finne dem hos andre forhandlere som Amazon og Best Buy så lenge beholdningen rekker.

S9 SiP chip45mm eller 41mm aluminium eller rustfritt stål kasseOpp til 2000 nits display lysstyrke50 meter vannmotstand Apple Watch Series 9

Apple Watch Series 9

Se nå på Apple

Apple Watch Ultra 2

Apples flaggskip smartklokke får en oppgradering i form av den nye S9 SiP-brikken, mer lagringsplass og en lysere skjerm.

S9 SiP chip 49 mm titan dekselOpp til 3000 nits display lysstyrke100 meter vannmotstand

Også: Apple Watch Ultra 2 vs. Ultra: Er det på tide å oppgradere?

Apple Watch Ultra 2

Apple Watch Ultra 2

Se nå på Apple

2023 Apple Mac Pro

M2 Ultra Mac Pro

M2 Ultra Mac Pro

Jason Hiner/ZDNET

Dette monstersystemet fikk endelig Apple Silicon-behandlingen. Med en startpris på $7 000 er det ikke billig, men når du begynner å legge til ekstrautstyret er det mye billigere enn forgjengeren.

Apple M2 Ultra-brikke, med 24-kjerners CPU og opptil 76-kjerners GPUOpp til 192GB enhetlig minne32-bit Neural EngineOpp til 8TB lagringsplass 2 x HDMI2 x 10Gb EthernetRack- eller skrivebordsmonteringsalternativer < img src="https://www.zdnet.com/article/1" width="294" height="172.5" fetchpriority="low" alt="Mac Pro på WWDC 2023" height="0" width=" 0" title="7 Apple-produkter du bør&apos;ikke kjøpe denne måneden (inkludert disse iPadene)" />

M2 Ultra Mac Pro

Se nå på Apple

2023 Apple Mac Mini med M2-brikke

Mac Mini med M2-brikke

Mac Mini med M2-brikke

Apple

Apples "starter" Mac får M2 Apple Silicon-behandlingen, og selv om den ble utgitt i fjor, er det fortsatt et solid system.

Apple M2- eller Apple M2 Pro-brikkeTo Thunderbolt 4-porter (M2) eller fire Thunderbolt 4-porter (M2 Pro) 
To USB-A-porter (opptil 5Gb/s)HDMI-portGigabit Ethernet-port ( konfigurerbar til 10 Gb Ethernet)3,5 mm hodetelefonkontakt 8- til 12-kjerners CPU10- til 19-kjerners GPU8GB til 32GB enhetlig minne256GB til 8TB lagring

Også: Denne dokkingstasjonen på $75 gjør Mac Mini til et Mac Studio (slags)

2023-01-17-16-42-38

2023 Apple Mac Mini med M2-brikke

Se nå på Apple

2nd -gen AirPods Pro (nå med USB-C)

Airpods Pro 2 i hånden. Christina Darby/ZDNET

AirPods Pro (2nd Gen) tilbyr en stor oppgradering i forhold til den forrige modellen, og gir Apples premium-knopper en enorm ledelse over konkurrentene. Apple har nå oppdatert ladevesken til å bruke USB-C i stedet for Lightning – flott hvis du har en ny iPhone, men enda en kabel eller dongel å ha med seg hvis ikke.

Aktiv støyreduksjon reduserer uønsket bakgrunnsstøy.Adaptiv gjennomsiktighet slipper inn lyder utenfra samtidig som den reduserer høy omgivelsesstøy.Personlig tilpasset romlig lyd med dynamisk hodesporing plasserer lyden rundt deg.Flere øretupper (XS, S, M, L).Berøringskontroll lar deg du sveiper for å justere volumet, trykker for å dirigere medieavspilling, besvare eller avslutte anrop, og trykker og holder nede for å bytte mellom lyttemodus.Svette- og vannavstøtende for AirPods Pro og ladeveske.MagSafe ladeveske inkluderer en høyttaler.Etuiet har funksjoner en sløyfe. USB-C-lading.

Også: Apple AirPods Pro (2nd Gen) anmeldelse: To store oppgraderinger, temmet av én kjent feil

2nd Gen AirPods Pro

2nd Gen AirPods Pro

$249 hos Apple

Også: Nye 'AirPods Lite' og AirPods Max forventes senere i år

AirTag

Hånd som holder Airtag. CNET

Vi blåser bort konkurrentene, Apples AirTags er den perfekte gaven til noen som stadig mister ting. Du kan legge dem til bagasjen, sykkelen, fjernkontrollen eller til og med flytteboksene dine — mulighetene er uendelige. 

Også: Hvordan finne ut om en AirTag sporer deg

Vellaget, robust og med en utskiftbar batteri, vil disse lage feilplasserte nøkler eller tapte lommebok til ting fra fortiden.