Denne 11-i-1-dokkingstasjonen frigjorde det rotete arbeidsområdet mitt, og det er 40 % rabatt

0
20
Beskriv hva som vises på bildet. Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

< h3>ZDNETs nøkkeltilbud

Baseus 11-i-1 Spacemate-dokkingstasjon, som er vanlig priset til $199, er for øyeblikket 40 % rabatt på Amazon for $119. Det er en godt laget, pålitelig dokking stasjon med plassbesparende design som lar deg rydde opp på skrivebordet.
Men den har ikke Thunderbolt-støtte, og jeg skulle ønske at LCD-panelet foran ga mer informasjon.

Det er ingen mangel på dokkingstasjoner på markedet akkurat nå, men de har alle et felles problem: de har en tendens til å være store og klumpete. Antakelsen ser ut til å være at alle har god plass til å dedikere en betydelig del av eiendommen sin til en dock.

Også: De beste GaN-laderne du kan kjøpe: Eksperttestet

Men hva om du ønsker å spare plass med en dokkingstasjon, eller du bare foretrekker et minimalistisk oppsett? Tidligere viste dette seg å være en ganske ambisiøs forespørsel, helt til jeg kom over en dockingstasjon som bygger bro mellom to verdener:  Baseus 11-in-1 Spacemate dockingstasjon, en kraftig dockingstasjon som kombinerer tilkobling med en plassbesparende form faktor.

Se på Amazon

Baseus 11-i-1 Spacemate-dokkingstasjon tekniske spesifikasjoner

Porter: 2 x HDMI (4K@60fps maks), 2 x DisplayPort (4K@60fps maks), USB -C og 2 x USB-A 10 Gbps dataporter, USB-A 2.0,
100W PD, 1Gbps Ethernet-port med støtte for WOL (Wake On LAN) og PXE (Preboot eXecution Environment), 3,5 mm aux-jack som støtter 24bit/96HzEmbedded LED intelligent digital displayStøtte for tre ekstra skjermer på Windows (MacOS støtter én ekstra skjerm)4,84 x 2,59 x 2,59 tommer1,07 pund 

Denne dokken har en unik tilnærming ved å ta i bruk en tårnkonfigurasjon, som bygger oppover i stedet for utover, og dermed minimerer fotavtrykket på skrivebordet ditt. For å sikre stabilitet og forhindre at den velter og forårsaker skade og kaos, har den en avtakbar magnetisk base utstyrt med et “nano-lim” pad. 

Denne utformingen gjør at dokken forblir sikkert forankret på skrivebordet ditt, samtidig som den tilbyr fleksibiliteten til å løsne den fra basen og ta den med deg. Den avtakbare basen vil være spesielt nyttig for de som setter pris på et ryddig, plasseffektivt oppsett, men som fortsatt krever funksjonaliteten til en full dokkingstasjon.

Avtakbar magnetisk base

Den avtakbare magnetiske basen er et smart designelement.

Adrian Kingsley- Hughes/ZDNET

Dokken har også en skjerm på forsiden med en oversikt over driftsstatus for hvert grensesnitt. Selv om dette er en fin detalj, er mengden informasjon som vises ganske begrenset. Det ville være mer fordelaktig om skjermen kunne vise mer detaljerte detaljer, for eksempel tilkoblingshastigheter og strømoverføringsdata, for å gi brukerne en bedre forståelse av dokkens ytelse.

Også:  Hva er GaN? Alt du trenger å vite om galliumnitrid-basert ladeteknologi

I tillegg er det en skjermlåsknapp plassert på toppen av dokken. Ved å trykke én gang på Windows-systemer eller to ganger på Mac-er kan du raskt låse skjermen. Denne funksjonen er spesielt nyttig for å skape øyeblikkelig personvern, for å sikre at sensitiv informasjon kan beskyttes raskt og enkelt – om enn ganske åpenbart –.

Når det gjelder portene, er dette det du forventer av en dokkingstasjon. stasjon, som tilbyr et utvalg av USB-C, USB-A, DisplayPort, HDMI og 3,5 mm lyd. Det er også en fast 12-tommers flettet kabel – lang nok til å være nyttig, kort nok til å ikke være uhåndterlig.

Porter, porter, porter!

Porter, porter, porter!

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Som med alle Baseus-produkter jeg har testet, er dette et kvalitetsprodukt laget for å appellere til et bredt publikum. I min praktiske erfaring med enheten fant jeg ut at alt fungerte som lovet på spesifikasjonsarkene, og dokken er pålitelig i daglig bruk. Jeg la merke til at den ble varm under en krevende belastning, men dette skjedde bare når jeg presset den hardt under testing, og ikke var varm nok til å bekymre meg for. 

ZDNET kjøper råd

Baseus 11-i-1 Spacemate-dokkingstasjon har en listepris på $199, men akkurat nå er det 40 % rabatt, til bare $120. Gitt spesifikasjonene og byggekvaliteten, er det en total tyveri til denne prisen, og et solid alternativ for å utvide muligheten til en USB-C-port samtidig som du holder skrivebordet ditt ryddig.