Apple gir iPad Pro en OLED-skjerm har en uventet 'smart' fordel

0
21
 Pro med tastatur og blyantJason Hiner/ZDNET

Sjansene er store for at neste ukes Apple-arrangement vil dreie seg om et nytt par iPader, med sårt tiltrengte oppgraderinger som kommer til Air- og Pro-linjene. Med sistnevnte vil en oppgradering fra LCD og Mini LED til en OLED (organisk lysemitterende dioder)-skjerm være funksjonen å se etter. Jeg har popcornet mitt klart til når Apple bruker en god del av den virtuelle presentasjonen på å diskutere det.

Også: Hva du kan forvente av Apples iPad-arrangement neste uke: iPad Pro, Air, Pencil, mer

Her er faktisk et bingokort for hva Apple sannsynligvis vil si om den nye OLED-skjermer: dypere svarte farger vil få fargede piksler på skjermen til å poppe litt mer, raskere responstider betyr jevnere bilder når du ser på sport eller spill, og flere piksler slått av betyr lengre batterilevetid.

Her er den andre fordelen med OLED som jeg håper Apple ikke utelater: Muligheten til å stille inn en skjerm som alltid er på, og presentere nyttig informasjon som klokkeslett, vær, varsler og mer mens skjermen er inaktiv.' xA0;

Apple har allerede gjort dette med iPhone og Apple Watch, og å tilby en lignende programvarefunksjon på de nye, mer kapable iPadene ville være det mest fornuftige neste trinnet. Skulle Tim Cook være enda mer ambisiøs, kan en slik funksjon gjøre iPad Pro til den ultimate smarte hjemmeskjermen.

Å forvandle et forankret nettbrett til kontrollsenteret i et smart hjem er ikke noe nytt; ZDNETs Maria Diaz har brukt umålelig lang tid på å sette akkurat den ideen på prøve. Og det er fornuftig: Når du ikke bruker nettbrettet, hvorfor ikke bruke det til en smartskjerm i stedet for å sette det til side som en lukket bok?

Også: 7 iPad Pro-funksjoner jeg vil ha for å se Apple kunngjøre under mai-arrangementet

Docket eller montert, kan iPad Pro projisere en Home Kit-meny, musikkspiller, video eller nyhetsstrøm, og til og med Notes-appen som den allerede gjør . Deretter, når den ikke er i bruk, kan den skifte til alltid-på-visningsmodus (eller Standby-modus, hvis Apple skulle overføre funksjonen til iPadOS), og vise deg dato og klokkeslett, vær og annen oversiktlig informasjon.

Med Siri forventet å motta en AI-makeover under WWDC i juni, ville det bare gjøre ideen om at iPad Pro skal dobles som en smarthjemskjerm mer overbevisende. Utover iPhone, vil dette være Apples måte å få stemmeassistenten bedre integrert med livsstilen din, enten du lager mat på kjøkkenet eller jobber på kontoret.