6 morsdagsgaver som mødre faktisk ønsker seg, ifølge ZDNET-mødre

0
21

Morsdag er søndag 12. mai, og hvis du er i tvil om hva du skal få for morsfiguren i livet ditt, har ZDNET dekket deg. Mødrene i personalet vårt tester produkter og holder tritt med de mest nyttige tekniske dingsene, og vi er her for å hjelpe deg med å velge en gave som hun faktisk vil bruke. 

Her er våre valg for de fem beste morsdagsgavene som er på våre personlige ønskelister, eller som vi eier og anbefaler, på tvers av forskjellige budsjetter. 

Også: >De 15 beste morsdagsgavene til teknologiglade mødre

Kindle Paperwhite

For moren som elsker å les

Kindle Paperwhite mot trebakgrunn Nina Raemont/ZDNET

En Kindle Paperwhite er øverst på ønskelisten for både meg selv og ZDNET-medarbeiderskribenten Maria Diaz. "Jeg bruker så mye tid på å gjøre ting for barna mine at jeg har sett pris på lesetiden min hver kveld," Diaz sier. 

Kindle Paperwhite er ZDNETs testede valg for den beste Kindle-leseren, med utmerket batterilevetid (opptil 6 uker hvis du leser 30 minutter om dagen) og 6,8-tommers display med blendefritt belegg. Den er også vanntett i opptil 2 meter, så den kan overleve søl eller turer til stranden eller bassenget. 

Se nå på Amazon

A Costco-medlemskap

h2>

For moren som elsker en avtale

costco-executive Stack Social

Jeg hadde ikke forventet å bli forelsket i Costco, men etter å ha fått et barn og Når jeg kjøper et hus, har mitt årlige medlemskap blitt en nødvendighet for å spare på alt fra dagligvarer til bleier til nødvendigheter til hjemmet. 

Jeg kjøpte medlemskapet mitt gjennom en Stack Social-avtale som vi kjører på ZDNET: Når du kjøper et ettårig Gold Star-medlemskap for $60, får du et gavekort på $40, helt gratis. Det reduserer i hovedsak medlemskostnadene dine til bare $20 for året. Det er også en avtale om Costco Executive Gold Star-medlemskap på toppnivå – hvis du betaler $120 for medlemskapet, kan du få et gavekort på $40. Hvis moren i livet ditt elsker et kupp eller å kjøpe i bulk og ikke allerede er Costco-medlem, kan du kjøpe et medlemskap som gave. 

Se nå på Stack Social

Skylight-kalender

For moren som holder orden på alle

Skylight-kalender Maria Diaz/ZDNET

Diaz bruker Skylight-kalenderen hjemme, og sier “det er det viktigste som har hjulpet meg å holde hodet over vannet.” Det er en berøringsskjermkalender som kommer i en 10- eller 15-tommers modell designet med en travel livsstil i tankene, som muliggjør delt bruk i en husholdning eller et team. Du kan bruke Skylight-appen på telefonen til å legge til hendelser, gjøremål og andre planer i kalenderen, og lage lister som alle kan se i løpet av sekunder. 

I likhet med den digitale bilderammen for Skylight, får hver konto en egendefinert Skylight-e-postadresse som du kan gi til andre som ikke har appen. Hvis de sender aktiviteter til den e-postadressen, vil disse hendelsene også bli lagt til i kalenderen. 

Også: Denne digitale kalenderen er den perfekte gaven til travle mødre på morsdagen

Se nå på Best BuySe nå på Amazon

Amazon Smart Plug

For moren hvem vil ha et smart hjem

Amazon Smart Plug Maria Diaz/ZDNET

Moren din kan gjøre huset sitt om til et smart hjem ved hjelp av disse Amazonas Smarte plugger. De lar deg automatisere ting som når lysene slås på, eller å legge til stemmekontroll med Alexa. Disse smarte pluggene er rimelige og enkle å sette opp og bruke, selv om du ikke er den mest teknologikyndige. 

ZDNET administrerende redaktør Alyson Windsor bruker dem til å automatisere plantelysene sine, og sier at timerfunksjonen fungerer pålitelig. (Jeg bruker også en i løpet av ferien for å slå juletrelysene våre av og på etter en tidsplan, i stedet for å måtte krype bak treet for å koble dem til, og det har vært en game-changer.)

Vis nå hos Amazon

Eufy Smart Lock S230

For moren som vil slutte å bruke nøkler

Eufy Security Smart Lock Touch Eufy/ZDNET

Eufy Smart Lock har vært en stor livskvalitetsoppgradering til Windsors hjem, sier hun. Den har en fingeravtrykkskanner, og lar barn og eventuelle gjester komme inn og ut når de har logget utskriften i appen på hovedbrukerens telefon. Hvis fingeravtrykket mislykkes, er det en reservekode og nøkkelalternativ. Appen lar deg også se hvem som åpner dører når – spesielt nyttig når du har tenåringer, sier Windsor. 

Den smarte låsen er oppladbar med USB-C, så du trenger ikke bekymre deg for å bytte batteri. "Jeg bare spretter ut kassetten og kobler den til telefonladeren min hver gang den varsler meg," sier Windsor. Den lar deg også låse eller låse opp dører eksternt, noe som betyr at du slipper å gå ut av sengen for å sjekke dørene om natten. 

En advarsel: Appen vil ikke fortelle deg om en dør har stått på gløtt, så hvis du trykker på lås med en dør åpen, viser den fortsatt at døren er låst. 

Se nå på Amazon < h2 class="c-shortcodeListicle_hed">Sony WH-1000XM4 trådløse støyreduserende hodetelefoner

For moren som ønsker å blokkere støyen

sony-wh-1000xm4-4.jpg

Hvorfor vil en mor kanskje ha noen solide støydempende hodetelefoner? "Begge barna mine spiller xbox (høyt), den ene lærer elektrisk gitar, og noen ganger trenger jeg en lur," sier Windsor. "Trenger jeg å si mer?"

Disse hodetelefonene har en smørmyk konstruksjon og er ekstremt behagelige å ha på. “Jeg kjøper vanligvis ikke førsteklasses teknologi, foretrekker å holde meg til budsjettalternativer, men de er 100 % verdt det for on-demand fred og ro,” hun sier. ZDNET har kåret disse hodetelefonene til en av våre beste valg for de beste støyreduserende hodetelefonene også.

Anmeldelse: Anmeldelse av Sony WH-1000XM4 trådløse støyreduserende hodetelefoner: Gjør verden bedre gjennom en feilfri musikklytteopplevelse

Se nå på AmazonView nå på Best BuySe nå på Walmart

Når er morsdagen 2024?

I USA , morsdagen faller på søndag 12. mai 2024. Den årlige helligdagen for å hedre mødrefigurer er på en annen dag hvert år, men faller alltid på den andre søndagen i mai.