Møt Google Threat Intelligence, Google Clouds sikkerhetsløsning med Gemini Pro

0
8
Google høyde Getty Images/Sebastien Bozon/Contributor

Generativ AI har hjulpet selskaper som Google utvikler sterkere forsvarsløsninger for nettsikkerhet, som er i stand til både å identifisere og iverksette tiltak mot trusler mer effektivt. I sitt siste tilbud pakker Google noe av sin beste trusselintelligens med AI for å optimere teamene' cybersikkerhetsoperasjoner.

På mandag, på RSA-konferansen, avduket Google Google Threat Intelligence, et nytt Google Cloud-sikkerhetstilbud for organisasjoner ment å gi "uovertruffen synlighet i det globale trussellandskapet" ifølge utgivelsen.

Også: Google avduker nye Gemini-drevne sikkerhetsoppdateringer til Chronicle og Workspace

Verdien til Google Threat Intelligence ligger i dens ulike kunnskapsstrømmer, som inkluderer Googles egen trusselinnsikt fra milliarder av signaler, Mandiants frontlinjeekspertise, VirusTotals innsikt fra det globale fellesskapet med over 1 million brukere, og åpne -kilde etterretning fra sikkerhetsmiljøer. 

Google Threat Intelligence Google

Organisasjoner kan utnytte dette blikket på trussellandskapet for å informere om sine egne tilnærminger. "Denne omfattende visningen lar Google Threat Intelligence bidra til å beskytte organisasjonen din på en rekke måter, inkludert ekstern trusselovervåking, angrepsoverflateadministrasjon, digital risikobeskyttelse, Indicators of Compromise (IOC)-analyse og ekspertise," Google sa i utgivelsen. 

Innenfor  Google Threat Intelligence -tilbudet inkluderer Google også Gemini 1.5 Pro for å jobbe med innsikten og drive trusseletterretningsoperasjoner, for eksempel å skanne og svare på trusler raskere og mer effektivt, som vist på bildet nedenfor.< /p>

Google Threat Intelligence < p>Google Threat Intelligence bruker Gemini til å analysere potensielt skadelig kode og gir et sammendrag av funnene.

Google

Gemini 1.5 Pro har det største kontekstvinduet til Googles Gemini-modellfamilie, med støtte for opptil 1 million tokens. Google Threat Intelligence utnytter dette vinduet til å utføre tidkrevende og manuelle trusselintelligensoppgaver som å kondensere store datasett på sekunder, omvendt utvikling av skadelig programvare, analysere filer, produsere tilpassede sammendrag og mer, ifølge utgivelsen.  

Google tilbyr Google Threat Intelligence som en del av Google Cloud Securitys omfattende sikkerhetsportefølje. For å få tilgang må du kontakte en Google Cloud-salgsspesialist.

Også: Google oppgraderer sikkerhetsoperasjoner med nye deteksjonstyper og Gemini-drevne assistenter

< p>Hvis du ønsker å lære mer, delte Google en grundig forskningsblogg om teknologien og tilbyr en nettseminarserie for Google Threat Intelligence-brukssaker.