Skaff deg en iPad (9. generasjon) for bare $250 etter Apples siste utgivelse

0
8
iPad 9th-gen fra baksiden Jason Hiner/ZDNET

I går kunngjorde Apple&#xA0 ;en liste over enheter, inkludert iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil Pro og mer, under “Let Loose” hendelse. 

Med nye iPad-er offisielt her, er det nå et flott tidspunkt å finne besparelser på tidligere modeller. Og ikke la deg lure; Apples "eldre" iPad-modeller tilbyr fortsatt flotte funksjoner og kan være et like godt kjøp, spesielt hvis du ikke ønsker å satse på det nyeste og beste. Apple iPad (9. generasjon) fortsetter å være et pålitelig nettbrett, enten det er for arbeid, underholdning eller kreativitet, selv om det er én iterasjon bak den nåværende iPad 10. generasjonen. 

Også Denne iPad-en på $349 var i hemmelighet den beste kunngjøringen under Apple-arrangementet

Du kan kjøpe en iPad (9. generasjon) for bare $250 på Best Buy, og du sparer $80. Denne modellen tilbyr 64 GB lagringsplass og batterilevetid hele dagen, perfekt for skole, jobb eller tilfeldig bruk. 

Apple iPad (9. generasjon) for $250 (spar $80) ved Best Buy

Apple iPad (9. generasjon) for $250 ( spar $80) på Best Buy

$250 på Best Buy

 Apple iPad (9. generasjon) er et utmerket alternativ for brukere som leter etter pålitelighet og funksjonalitet. A13 Bionic-brikken tilbyr en jevn brukeropplevelse for daglig bruk og multitasking. Selv om det er en eldre generasjon, har den en god del lagringsplass, og den 10,2-tommers retina-skjermen viser levende farger og skarpe detaljer for alt fanget innhold, noe som gjør den flott for en start-iPad. Mer betydningsfulle lagringsiterasjoner, som 256 GB-konfigurasjonen, er også til salgs hos enkelte forhandlere hvis du ønsker å øke. 

Også: Alt Apple annonserte på dens 'Slipp løs' iPad-arrangement

Hvis 9. generasjon er for utdatert for din smak, er  iPad 10. generasjon også rabattert akkurat nå, ned til bare $349 etter at Apple falt ned prisen med $100 etter kunngjøringen av deres nye iPads. Denne modellen har en 10,9-tommers Liquid Retina-skjerm med 64 GB lagringsplass. 

Når vil denne avtalen utløpe?

Tilbudene kan bli utsolgt eller utløpe når som helst tid, selv om ZDNET fortsatt er opptatt av å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene for at du skal oppnå de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å score besparelser og deler dem med deg på ZDNET.com.