Denne $20 USB-C-kabelen inkluderer en overraskende fantastisk funksjon

0
13
LaderLAB Power-Z AK001 USB kabel med strømmåler på blå bakgrunn

ChargerLAB Power-Z AK001 USB-C-kabel med strøm meter.

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Hvis du er en profesjonell reparasjonstekniker, er det viktig å ha en eller flere USB-strømmålere i verktøysettet. Disse enhetene er uvurderlige siden de gir en rask og effektiv måte å diagnostisere problemer på. 

En USB-strømmåler kan umiddelbart lese spenning og strømstyrke, hvilke strømprotokoller som brukes, og mye mer, og hjelper teknikere finner strømrelaterte problemer med ulike enheter. Denne egenskapen gjør dem til et uunnværlig, tidsbesparende verktøy i det hektiske miljøet med elektroniske reparasjoner.

Også: Mitt favoritt USB-C-tilbehør gjennom tidene har en magnetisk superkraft

Men hvis du er en hobbyist, investerer du over $100 i et avansert, funksjonsrikt USB-strømmåler gir kanskje ikke mening. For de fleste entusiaster er en enklere effektmåler som dekker det grunnleggende mer enn tilstrekkelig. 

En slik enhet kan gi viktige avlesninger som spenning og strøm, som typisk er alt som trengs for å utføre rutinekontroller og mindre reparasjoner. På denne måten kan hobbyister nyte de praktiske fordelene med en USB-strømmåler uten de høye kostnadene forbundet med mer avanserte modeller.

Og dette er hva ChargerLAB Power-Z AK001 tilbyr, og den kommer med en svært rimelig prislapp på $20. 

Se på Amazon

ChargerLAB Power-Z AK001 tekniske spesifikasjoner

Lengde: 1,5 m/5 fot.Konnektorer< /strong>: USB-C.Effektivitet: opptil 240W.E-Marker-brikke: Ja.Skjerm: 0,96-tommers/2,4 -cm fargeskjerm.Informasjon: Spenning, strøm, effekt, temperatur, strømretning, energi, tidtaker og mer.Nøyaktighet: 0,002V, 0,002A.

Til tross for at jeg har en samling USB-strømmålere fulle av funksjoner, har jeg funnet ut at enkelheten til Power-Z AK001 skiller seg ut som et høydepunkt. Den brukervennlige designen er perfekt for de som setter pris på enkel funksjonalitet. Du kobler den ganske enkelt til, og skjermen lyser umiddelbart, og gir all viktig statistikk om strømmen som strømmer gjennom kabelen. 

Også: Reparere elektronikk med feil verktøy kan være farlig. Slik holder du deg trygg

Denne umiddelbare tilgangen til viktig informasjon, uten behov for å navigere gjennom komplekse menyer eller innstillinger, gjør Power-Z AK001 eksepsjonelt tiltalende for både erfarne teknikere og hobbyfolk.< /p>

ChargerLAB Power-Z AK001-skjerm som viser spenning, strømstyrke og effekt.

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Det er til og med en praktisk pil på skjermen som viser retningen strømmen er i. flyter. Dette er en flott touch fordi den har fanget meg ved å bruke strømmålere der jeg har blitt forvirret med hensyn til hva som lader hva — spesielt når det gjelder strømbanker. 

Nærbilde av liten pil på ChargerLAB Power- Z AK001-skjermen viser hvilken retning strømmen flyter i

En liten pil på ChargerLAB Power- Z AK001-skjermen viser hvilken retning strømmen strømmer i.

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Jeg liker også enkelheten i inngangene. Faktisk er det omtrent så enkelt som det kan bli.

Trykkknapp på baksiden av ChargerLAB Power-Z AK001 strømmålerdisplay

Det er bare én knapp på ChargerLAB Power-Z AK001 strømmåler.

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Det er en enkelt knapp på baksiden av skjermen som kontrollerer begge skjermbildene (et enkelt trykk går gjennom strømmålerskjermen, protokollgjenkjenning, en tom skjerm og tittelskjerm ) og rotere skjermen (dette gjøres ved å trykke på knappen i tre sekunder).

Protokolldeteksjonsskjerm på ChargerLAB Power-Z AK001 power meter

Protokolldeteksjonsskjerm.

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

figur>

Jeg har testet nøyaktigheten til effektmåleren mot en kalibrert måler, og den oppnår enkelt den nominelle nøyaktigheten — mer enn nøyaktig nok for denne typen målinger.

Også : Den perfekte $16 USB-C-tester for reparasjonssettet ditt (og hvordan du bruker det)

Det er vanskelig å finne feil med ChargerLAB Power-Z AK001. For $20 er det en utrolig billig og allsidig strømmåler som dobler fra dag til dag som en 240W USB-C-kabel.

Hvis du vil ha en USB-C-strømmåler med mer funksjonalitet, anbefaler jeg tar et steg opp og går for Power-Z C240 ​​for en ekstra $10. Hvis du vil se alt, er  Power-Z KM003C måleren for deg, men du vil betale mye mer, til en verdi av $110.