Jeg har testet dusinvis av kraftbanker. Dette er 'Gulllokkene' av ladere

0
9
Beskriv hva som vises på bildet. Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

ZDNETs viktigste takeaways

Ugreens Nexode 100W 3-porters powerbank er en sjalusi for bare $80. Den har rikelig med porttilkoblinger og massevis av kraft i en kompakt, strømlinjeformet formfaktor. Den minimale designen betyr at du må huske på trykk-og-hold-funksjonen for såleknappen. 

Jeg har vært på jakt etter den perfekte powerbanken en stund nå — en "Goldilocks" modell som krysser av i alle boksene. 

Min ideelle enhet ville ha en betydelig ladekapasitet som tåler flere dagers bruk, allsidige kraftutganger for alt fra bærbare datamaskiner til ørepropper, en rekke porter, både vedlikeholdslading og gjennomstrømming, og høyhastighetslading. Alt dette vil være plassert i en kompakt formfaktor som lett kan gjemmes i en stor lomme eller kastes i en bærbar bag. 

Også: Den beste kraften banker du kan kjøpe: Eksperttestet

For mye forlangt? Vel, etter mye leting tror jeg at jeg har funnet nettopp kraftsenteret: Ugreen Nexode 100W 20 000 mAh 3-porters strømbank. Ikke bare oppfyller den kriteriene mine, men den overgår den, noe som gjør den til et enestående valg for teknologientusiaster på farten. 

Se på Amazon

Ugreen Nexode 100W 20 000 mAh 3-ports strømbankteknologi spesifikasjoner

20 000 mAh litiumionceller med høy kapasitet (5 000 mAh x 4 celler), lader iPhone 15 Pro 4,5 ganger, og MacBook Air 15-tommers 1,1 ganger 11 300 mAh (TYP 5V 6A) nominell kapasitet 72Wh (14,00mA) kapasitet 72Wh (14,00mA s: 5,00mA)
USB-C1-inngang: 5V⎓3/9V⎓3A/12V⎓3A/15V⎓3A/20V⎓3.25A
USB-C1-utgang: 5V⎓ 3A/9V⎓3A/12V⎓3A/15V⎓3A/20V⎓5A
USB-C2-utgang: 5V⎓3A/9V⎓3A/12Vȹ A
USB-A-utgang: 10V⎓2.25A/5V⎓3A/9V⎓2A/12V⎓1.5A
Total utgang: 5V⎓6A/9V⎓6A/12V⎓5.5A/15V⎓3A/20V⎓5ASi hurtiglading av tre enheter Høyhastighetslading med USB 65W eller høyere -C-lader (følger ikke med) LED-batterinivåvisning20 % lettere, kompakt design Vedlikeholdsladingstøtte for trekkenheter med lav ampere 5,47 x 3,18 x 1,06 tommer, 14,8 unser

Forretningsenden -- tre porter

Forretningsenden: alle tre portene.

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Fysisk sett er Ugreen Nexode 100W 20 000 mAh 3-ports strømbank kompakt; litt mindre enn min iPhone 15 Pro Max, men omtrent dobbelt så tykk. 

Den er utstyrt med tre porter i den ene enden – to USB-C og en USB-A – for rikelig tilkoblingsmuligheter. På siden er det en multifunksjonell knapp som håndterer strøm-, på/av- og vedlikeholdslading-funksjoner, sammen med en LED-skjerm som tydelig indikerer batterikapasitet. Designet er enkelt, men effektivt.

LED-panelet på siden av strømbaken er enkelt, men gjør det enkelt the job

LED-panelet på siden er enkel, men gjør jobben.

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Mens noen kraftbanker kommer dekorert med en rekke knapper og LCD-skjermer med detaljert informasjon, er det noe å si for enkelhetens eleganse. The Ugreen Nexode eksemplifiserer den filosofien perfekt – det er like enkelt som det kommer. Designet fokuserer på brukervennlighet, med den eneste bemerkelsesverdige informasjonen å huske å holde nede på/av-knappen i tre sekunder for å aktivere vedlikeholdsladingsmodusen.

Også: De beste billige bærbare kraftstasjonene du kan kjøpe: Eksperttestet

Denne minimalistiske tilnærmingen forbedrer ikke bare brukeropplevelsen, men effektiviserer også driften, noe som gjør den til et attraktivt valg for de som verdsetter enkelhet og funksjonalitet.

De tre portene på Ugreen Nexode-kraftbanken gir et allsidig utvalg av ladealternativer. Når en enkelt USB-C-port brukes, gir den en robust utgang på 100W, ideell for rask lading av større enheter som bærbare datamaskiner. Men når alle tre portene er i bruk samtidig, justeres totaleffekten til maksimalt 85W.

Dessuten: Bluetti tilbyr tidsbegrensede tilbud på sine kraftstasjoner – men ikke for lenge

Strømbanken kan også lades helt opp på to timer ved hjelp av en 65W strømforsyning (medfølger ikke, men denne Ugreen 65W-enheten er et godt alternativ hvis du trenger en). Denne fleksibiliteten lar deg effektivt administrere strømfordelingen mellom flere enheter, noe som gjør den til et utmerket valg for brukere som trenger å lade ulike dingser mens du er på farten.

Tester kraftbankutgang

Test av kraftbankutgang

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET<. /figur>

Powerbanken kommer også med en fotlang USB-C-til-USB-C-kabel og en stoffveske. Som med alle mine powerbank-anmeldelser, testet jeg denne kraftbanken grundig mot påstandene på spesifikasjonsarket angående kapasitet, kraftuttak over en rekke lade- og utladingssykluser, hele tiden og holdt øye med hvor varm den ble under tung belastning . Jeg er glad for å kunne rapportere at den bestod med glans. 

Dette er en virkelig godt laget powerbank, både innvendig og utvendig. Ytelsen matcher dens imponerende design, noe som gjør den til et pålitelig og stilig valg for å holde enhetene dine oppe. 

ZDNETs kjøpsråd

Ugreen Nexode 100W 3- port power bank var en hyggelig overraskelse. I motsetning til mine forventninger om at den skulle være større, klumpete og mindre funksjonsrik, viste den seg å være en enhet på toppnivå. Den er perfekt for de som søker en kraftig, men likevel bærbar ladeløsning.

I tillegg er prisen en bonus. Jeg forventet et prispunkt på over $100, kanskje nærmer seg $120. Men den faktiske prislappen på $80 er en tyveri, noe som gjør denne kraftbanken til et overbevisende valg for alle som trenger en mellomstor enhet som tilbyr mye for pengene og upassende ytelse.