Med Wear OS 5 lover Google bedre batterilevetid og forbedrede brukergrensesnitt

0
10
Twoprioritet Google/ZDNET

Det har vært et flott år for Googles Wear OS, og flere fremskritt kommer. Under sin årlige utviklerkonferanse avduket Google flere kunngjøringer, som bedre batterilevetid og større skjermer, for WearOS som brukere kan se frem til. Wear OS 5, basert på Android 14, kommer senere i år. Dette er hva vi kan forvente av WearOS 5 basert på kunngjøringene Google avduket på sitt I/O-arrangement. 

Også: Alt avduket på Google I/O 2024

Jo mindre tid vi må bruke på å lade våre wearables, jo bedre. Google setter forbedret batterilevetid i sentrum med sin Wear OS 5-oppdatering, som betyr at du kan spore treningsøktene dine, enten de er 20 mil eller triatlon, og bruke mindre av klokkens batterilevetid mens du gjør det . Å løpe et maraton med Wear OS 5 bruker nå opptil 20 % mindre strøm sammenlignet med Wear OS 4, ifølge Google. 

Google sier at de ser et “større utvalg av runde skjermer” størrelser og oppløsninger" gjennom Wear OS. Prioriteten for Wear OS 5 er forbedrede brukergrensesnitt og skjermer. Den gir ut nye retningslinjer for å bygge responsive brukergrensesnitt for ulike skjermstørrelser, så din neste Google Pixel Watch eller Samsung Galaxy Watch-skjerm kan få en oppgradering veldig snart. 

Også: En av de beste Android-klokkene jeg har testet er ikke laget av Google eller Samsung

Fjoråret var et viktig år for Googles Wear OS, med en brukerbasevekst på 40 % og med brukere i over 160 land og regioner. Google Pixel, Samsung og andre kjente merker lanserte klokker gjennom Wear OS, og operativsystemet har utvidet seg til andre teknologiske merker, som OnePlus, OPPO og Xiaomi.