Microsoft Build er neste uke – her er grunnen til at jeg er spent (og du burde være det også)

0
31
Microsoft front of building in NYC Sabrina Ortiz/ZDNET

Den teknologiske vårlanseringssesongen er i full gang. Etter OpenAIs og Googles arrangementer, holder Microsoft sin årlige utviklerkonferanse – Microsoft Build – neste uke. Hvis du har fulgt med på de siste generative AI-tilbudene, vil du ikke gå glipp av arrangementet. 

Også: 9 største kunngjøringer på Google I/O 2024: Gemini , Søk, Project Astra og mer

Microsoft har vært ledende innen det generative AI-området, og tilbyr konkurransedyktige AI-løsninger for forbrukere, utviklere og bedrifter, inkludert Copilot AI-chatboten. Den siste ukens lanseringsarrangementer har avslørt betydelig utvikling innen AI, inkludert introduksjonen av multimodalitet i AI-assistenter som OpenAIs GPT-4o og Googles Project Astra. 

For å bli konkurransedyktig, vil Microsoft trenge å trappe opp AI-spillet sitt, og hvilket bedre sted å gjøre det enn på Build-scenen? 

Når er Microsoft Build 2024?

Microsoft Build vil finne sted fra 21. til 23. mai i Seattle. Arrangementet starter med en to-timers hovedbegivenhet tirsdag 21. mai kl. 12.00 ET, hvor selskapet vil komme med alle sine store kunngjøringer, inkludert programvare- og maskinvarelanseringer. 

Hvordan se Microsoft Build ?

Selv om Microsoft Build finner sted i Seattle, vil keynotes og breakout-øktene live-streames på selskapets nettsider, slik at publikum kan følge med og se arrangementet online i sanntid. For å ta del i den digitale arrangementsopplevelsen, må du registrere deg gratis online. Hvis du ikke klarer det, ikke bekymre deg – ZDNET vil dekke arrangementet direkte fra Seattle. 

Hvilke kunngjøringer forventes?

Siden Microsoft har vært en så viktig aktør i det generative AI-kappløpet, kan vi forvente at AI blir stjernen i programmet med nye AI-tilbud for utviklere, forbrukere og bedrifter. 

Microsofts beskrivelse av hovedarrangementet bekrefter våre forventninger: “Bli med Satya Nadella [CEO], Rajesh Jha [CTO og EVP for AI] og Kevin Scott [EVP Experiences and Devices] for å lære hvordan denne æraen av AI vil låse opp nye muligheter, forvandle hvordan utviklere jobber, og driv bedriftens produktivitet på tvers av bransjer." 

Også: Copilot Pro vs. ChatGPT Plus: Hvilken er AI chatbot er verdt dine $20 i måneden?

Hvilke AI-kunngjøringer kan vi forvente? Fordi dette er en utviklerkonferanse, vil det sannsynligvis være mange oppdateringer for utviklertilbud som GitHub, Fabric, Azure AI og Azure DevOps. Vi forventer også å se store oppgraderinger av Microsofts forbrukerprodukter, med Copilot i sentrum. 

Når det gjelder maskinvare, forventer vi at selskapet avduker forbrukerversjoner av Surface Pro 10 og Laptop 6. Enterprise-versjonene av disse enhetene ble utgitt i mars på selskapets Surface og Windows AI-arrangement i mars. Høydepunktene inkluderte en ny Intel Core Ultra (5 eller 7) prosessor med en dedikert nevral prosesseringsenhet for å bedre støtte AI-oppgaver. Neste ukes lansering vil markere Microsofts første AI-drevne Surface PC-er for forbrukere. 

Hvorfor er jeg spent?

Det er ingen hemmelighet at Copilot har vært min favoritt AI-chatbot siden AI-løpet begynte fordi den hadde flere funksjoner gratisversjonen av ChatGPT manglet. På OpenAIs vårbegivenhet avduket selskapet imidlertid flere nye funksjoner som oppgraderte gratis ChatGPT astronomisk, slik at jeg ikke hadde noe annet valg enn å bytte lag og hovedsakelig begynne å bruke ChatGPT. 

Dessuten: Jeg gjorde Microsoft Edge til min standardnettleser på grunn av disse tre mordere funksjonene

Men gitt Google og OpenAIs siste kunngjøringer den siste uken, som introduserte multimodalitet til deres AI-assistenter, tror Microsoft også kan introdusere store oppgraderinger til sin AI-chatbot for å til og med spille feltet. Med tanke på at Microsoft generelt har vært i forkant, kan selskapet introdusere enda flere spennende funksjoner som fortsetter å gi det et konkurransefortrinn i forhold til andre AI-chatboter. Jeg kan ikke vente med å se hva de gjør.