Våre favoritt Nomad iPhone-deksler er kjøp en, få en gratis akkurat nå

0
31

Nomadevarer' mobiltilbehør er kjent for sin kvalitet og Apple-lignende oppmerksomhet på detaljer og design. Hos ZDNET har flere av våre eksperter testet ulike produkter fra Nomad, og vi har til og med vist dem i flere oppsummeringer av favorittproduktene våre, inkludert ladere, etuier og klokkebånd. 

< p>Men Nomads førsteklasses produkter får sjelden rabatt. Det er derfor det er en flott tid å skaffe seg disse førsteklasses iPhone-dekslene mens de kjøper en, få en gratis — den laveste prisen du vil se hele året. Utvalgte skinnskall er også inkludert i dette BOGO-arrangementet, og noen produkter er til og med allerede rabattert med 40 % takket være Nomads pågående overlagersalg. 

Også: Nomads glød -i-mørket iPhone-deksel er utsolgt, men alternativene er like gode

Kampanjearrangementet inkluderer alle Nomads iPhone-deksler for alle modeller, inkludert Sport-dekselet og Modern Leather Case, og varer til slutten av denne helgen. Bare bruk koden BOGOCASE i kassen.

De beste Nomad iPhone-dekslene å handle under BOGOs gratisarrangement

Nomad Sportsveske

Nomad sportsveske for iPhone 15 Pro MaxJason Hiner/ZDNET

Nomad's Sport-deksel er tilgjengelig for de forskjellige iPhone 13, 14 og 15-modellene. 

ZDNETs sjefredaktør Jason Hiner sier at sportdekselet for iPhone er beskyttende, lett å gripe, lett, og bemerker at det har et veldig særegent utseende. 

“Oppmerksomheten på detaljer er tydelig i den lette innrykket nedover sidene av saken som gjør det lettere å holde og de hakkede linjene i metallstrømknappen som har en fantastisk taktil følelse,”" Hiner sier. 

Også: Ikke kjøp en av Apples FineWoven-deksler. Få en av disse i stedet

Se nå på Nomad Goods Nomad Modern Leather Case for iPhone 15 Pro Max

Moderne lærveske

Se nå på Nomad Goods The Nomad Magnetic Leather Back in Rustic Brown fjernet fra iPhone 15 Pro.

Leather iPhone Skin

Se nå på Nomad Goods

Når vil denne avtalen utløpe?

Denne Nomad BOGO gratis kampanjen er tilgjengelig til helgen 19. mai 2024.&#xA0 ;

Men, avtaler kan bli utsolgt eller utløpe når som helst, selv om ZDNET fortsatt forplikter seg til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene slik at du oppnår de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å lagre og dele dem med deg på ZDNET.com.