Galaxy Watch 5 Pro er et fantastisk tilbud til $120 rabatt for Memorial Day

0
32
Samsung Galaxy Watch 5 Pro urskiver Jason Hiner/ZDNET

Moderne smartklokker er helse- og treningssporere. Men vi har også kommet til å stole på dem for avanserte funksjoner som samtale- og tekststøtte, krasjdeteksjon, stemmeassistanse og mer. Samsung Galaxy 5 Pro er en velprøvd konkurrent som en av de beste klokkene som finnes. Med sin lange batterilevetid og lette titankonstruksjon vil 5 Pro garantert glede utendørseventyrere, og den er for øyeblikket til salgs for $120 i rabatt.

Watch 5 Pro har en AMOLED-skjerm i safirglass, og tilbyr et imponerende utvalg av helse- og treningsmålinger som blodoksygenovervåking, EKG og søvnsporing. En av de fremtredende funksjonene til Watch 5 Pro er dens evne til å gi detaljerte kroppssammensetningsmålinger og hudtemperaturovervåking – funksjoner som vanligvis finnes i high-end GPS-sportsklokker som koster dobbelt så mye. I tillegg hjelper funksjonen Advanced Sleep Coaching å forbedre søvnvanene, mens kroppsfett- og BMI-avlesninger kan bidra til å optimalisere din generelle helse.

galaxy-watch-5-pro-running

Samsung Galaxy Watch 5 Pro for $329 (spar $120)

$329,99 ved Best Buy

Watch 5 Pro kjører på Samsungs Google Wear OS 3 og støtter Google Assistant, Google Maps, Google Wallet og Google Play Store, samtidig som den beholder sin karakteristiske Samsung-stil. Operativsystemet er optimalisert for sin runde klokkedesign og inkluderer en virtuell roterende ramme. Andre nøkkelfunksjoner inkluderer falldeteksjon, meldinger, telefonsamtaler, avanserte treningsdata som VO2 Max og løpsdynamikk.

Anmeldelse: Samsung Galaxy Watch 5 : Den beste bærbare for Android-fans

Watch 5 Pro tilbyr en høy grad av tilpasning, slik at brukerne kan velge sitt foretrukne deksel og klokkebånd når de bestiller gjennom Samsung. Med en rekke bånd- og urskivevalg kan brukere tilpasse 5 Pro-en slik at den matcher enhver stemning eller antrekk. Videre kan den synkroniseres med Galaxy mobile enheter, noe som sikrer sømløs tilkobling og datadeling mens du går en tøff sti.

Med en forbedret buet sensor for nøyaktige velværeavlesninger, støtter Watch 5 Pro også Auto Workout Tracking for utendørsaktiviteter som løping, svømming og roing. Holdbarheten er sikret av en safirkrystall-skjerm, supertøff titan-deksel og vanntetthet opptil 5 fot i 30 minutter. Vi bør legge til at Galaxy Watch 5 Pro har lengre batterilevetid enn Apple Watch (vi vet det fordi vi testet dem begge).

Selv om Watch 5 Pro er en imponerende smartklokke, er det viktig å merke seg at den store størrelsen kanskje ikke passer til mindre håndledd. Men for de som leter etter en høyytelses smartklokke med avanserte funksjoner og fokus på helse- og treningssporing, er Samsung Galaxy Watch 5 Pro fortsatt et utmerket valg.

Når vil denne avtalen utløpe?

Avtaler kan bli utsolgt eller utløpe når som helst, selv om ZDNET fortsatt er forpliktet til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene slik at du oppnår de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av en avtale, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å lagre og dele dem med deg på ZDNET.com.