Roborock Q7 Max+ robotstøvsugermoppen får 45 % rabatt på Memorial Day

0
20
Roborock Q7 Max+ Robotstøvsuger= roborock/ZDNET

Roborock Q7 Max+ robotstøvsuger og moppe er til salgs med 45 % rabatt for Memorial Day helg på Roborocks nettside, og senker prisen til $480 (reg. $870) i ​​en begrenset periode. Dette er et flott tilbud for en robotstøvsuger som du ikke trenger å bekymre deg for å tømme på opptil syv uker, siden roboten automatisk tømmer oppsamlet skitt og rusk i en støvpose inne i ladestasjonen.

Også: De beste tilbudene for robotstøvsuger Memorial Day: Spar på iRobot, Roborock og mer

Roborock Q7 Max+ for $480 (Spar $390)

Roborock Q7 Max+ for $480 (Spar $390)

$480 hos Roborock

Q7 Max+ har 4200Pa sugekraft og automatisk teppedeteksjon for å øke suget når den går over tepper og tepper. Dens evne til å lage presise kart sikrer at den navigerer dyktig gjennom hjemmet ditt og rundt møblene dine. 

Robokok Q7 Max+'s mopping-funksjon er ikke bak, med en maksimal mopping-rekkevidde på 2583 kvadratfot. Roboten utfører elektronisk mopping med 30 forskjellige vannstrømsnivåer drevet av en elektronisk pumpe. Den legger 11 gram med jevnt mopptrykk på gulvene dine for å sikre at den renser opp hundens gjørmete poteavtrykk og etterlater friske gulv i kjølvannet. 

Også: Denne smarte kalenderen organiserte den travle familien min og nådde akkurat en lav pris noensinne

Roborock-mobilappen er en av de mest brukervennlige robotstøvsugerappene som er tilgjengelige. Den lar deg justere robotinnstillingene til ditt og ditt hjems individuelle rengjøringsbehov. Kartet opprettet av roboten sporer rengjøringsøkter, kan sees i 3D og kan tilpasses for å legge til møbler og hindringer i hjemmet ditt.

Når vil denne avtalen utløpe?

Avtaler kan bli utsolgt eller utløpe når som helst, selv om ZDNET fortsatt forplikter seg til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene slik at du kan oppnå de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg, vi finner stadig nye sjanser til å score besparelser og deler dem med deg på ZDNET.com.