Denne kraftstasjonen har en uerstattelig nødfunksjon (og er $400 i rabatt akkurat nå)

0
20
VTOMAN 00 Bærbar kraftstasjon 05

Vtoman FlashSpeed ​​1500 Portable Power Station 1500W. 

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

ZDNETs viktigste takeaways

Vtoman FlashSpeed ​​1500 er for øyeblikket tilgjengelig på Amazon for $700 (bare husk å bruke $400 rabattkupongen!)
Den tilbyr høyhastighetslading og en massiv 3000W topp overspenningsbelastning.
De bærbare startkablene selges separat for $22, og frontpanelet er litt svakt i sterkt lys.

Med så mange kraftstasjoner på markedet (jeg har testet flere dusin bare i år), er det klart at differensiering ofte kommer ned til merkevare, kapasitet og effekt. Det er imidlertid forfriskende å se en kraftstasjon som tilbyr noe helt annet, spesielt når det er en funksjon som er uvurderlig under en nødsituasjon.

Også: Den beste bærbare kraftstasjoner du kan kjøpe: Eksperttestet

Vtoman FlashSpeed ​​1500 skiller seg ut i det overfylte kraftverksmarkedet. Selv om den kan håndtere alle de vanlige oppgavene som å lade USB-enheter, koble til solcellepaneler og sende ut vekselstrøm, tilbyr den en unik funksjon: muligheten til å starte bilen. Det krever kablene som selges separat, men det gir en betydelig fordel, spesielt i nødssituasjoner.

Å, og den har også en superrask ladetid, som er en annen funksjon som er ekstra nyttig i en nødsituasjon.

Se på Amazon

Vtoman FlashSpeed ​​1500-teknologiske spesifikasjoner

Kapasitet: 1548Wh (kan utvides til 3,96Wh med valgfritt FlashSpeed ​​1500-batteri)Cellekjemi : LiFeP04 (litiumjernfosfat) AC-utgang: 3x 110V/60Hz, 1500W (3000W toppbelastning), AC-inngang: 100-130V, 1500W MaksUSB-A-utgang: 3x 5V/2.4AQuick Charge 3.0-utgang: 1x 18W, 5/3A, 9V/2A, 12V/1.5AUSB-C-utgang: 2x PD 100W, 5V/3A , 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/3ABilutgang: 1x 12V/10ADC-utgang: 2x 12V/10A, < strong>DC-inngang: 12-20V, 200W MaksAnderson-inngang (solenergi): 30-60V, 400W MaksLadetid: Fulladet på 1 time ved bruk av en 1500 W AC-inngangLED-lysstrøm: 5 moduser (lav/middels/høy/strobe/SOS)UPS-funksjon: Ja, < 20 ms byttetidGjennomlading: JaVekt: 41,5 lbsDimensjoner: 15,6 x 10,5 x 11 tommer

Merk at jeg tester UK versjon av Vtoman FlashSpeed ​​1500, men bortsett fra pluggene er den identisk med den amerikanske versjonen.

Ved første øyekast ser FlashSpeed ​​1500 ut til å være en typisk kraftstasjon med en kapasitet på 1500Ah. Den har et bokslignende design fylt med batterier og praktiske håndtak på sidene. Frontpanelet har en rekke porter og en skjerm som gir en oversikt over kraftstasjonens status og ytelse.

Men se nærmere, og du vil se noen nyttige funksjoner. For eksempel er det et rom på toppen for oppbevaring. Jeg synes dette stedet er spesielt nyttig for kabler og lignende.   

Handig topprom!

Det øverste rommet er praktisk for kabeloppbevaring. 

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

På baksiden er det et LED-lys som er perfekt for camping eller nødsituasjoner, og har fem moduser — lav, middels, høy, strobe og SOS.

Så er det klaffene som dekker port som gir strøm til startkablene. Først ble jeg litt forvirret av disse siden det ikke var noen startkabler, og ingen informasjon i manualen om hvordan man bruker denne funksjonen, men så gravde jeg litt og fant ut at startkablene bare selges separat. 

En annen imponerende funksjon ved Vtoman FlashSpeed ​​1500 er dens raske ladetid. I motsetning til vanlige kraftstasjoner som tar flere timer å lade via strømnettet, går denne enheten fra flat til full på bare én time. Dette er en bemerkelsesverdig prestasjon for et kraftverk med denne kapasiteten.

Den raske ladetiden gir ikke bare bekvemmelighet, men er uvurderlig i nødssituasjoner. Under strømbrudd, når elektrisitet kanskje bare er tilgjengelig i noen få timer, kan Vtoman FlashSpeed ​​1500 raskt fylle på batteriene, slik at du er forberedt på neste strømbrudd.

Og hvis du vil ha enda mer kapasitet, har FlashSpeed ​​1500 en port som lar deg koble den til en utvidelsespakke.

Også: Denne kraftige kraftbanken er perfekt hvis du lader mange enheter

Selv om Vtoman FlashSpeed ​​1500 er en pålitelig, vellaget kraftstasjon med en kapasitet på 1500 Ah, har den noen mindre ulemper. Håndtakene, for eksempel, er ikke særlig komfortable på grunn av plastsømmen som renner nedover dem. I tillegg kan skjermen være litt svak og vanskelig å lese, spesielt i sterkt sollys. 

Frontpanelet er litt svakt og vanskelig å lese i sterkt sollys

Frontpanelet er litt vanskelig å lese i sterkt sollys. 

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Det overrasker meg også at en kraftstasjon som kan starte et 12V-kjøretøy ikke kommer med kablene for å utføre det, og de vil koste deg ytterligere $22. Og selv om du kjøper dem, er de ganske korte og upraktiske å bruke. Du kan få det til å fungere, men det kunne vært designet mye bedre. 

Også: Dette bærbare solcellepanelet lader alle enhetene dine og veier mindre enn en MacBook

Ingen av disse problemene er imidlertid avtalebrytere, og den generelle funksjonaliteten og unike funksjonene gjør den til et solid valg.

ZDNETs kjøpsråd

Når jeg går utenfor nettet, tar jeg ofte med en nettbatterilader for å lade bilens batteri i tilfelle det blir tomt. Med Vtoman FlashSpeed ​​1500 — og de valgfrie startkablene — kan jeg nå hurtigstarte bilen min i en nødsituasjon i stedet for å vente på at batteriet skal lades. Dette er en fantastisk funksjon som gir trygghet og bekvemmelighet. Men at startkablene egentlig burde være inkludert som standard.