Hold iPhone supersikker. Denne appen viser deg hvordan

0
17
iVerify iVerify

En stor del av å få sikkerhet til å fungere er å lære brukere om viktigheten av den, og hvor raskt – og vanligvis uanstrengt – de slemme gutta kan dra nytte av feilene våre.

Sikkerhetsopplæring er akkurat det iVerify Basic leverer .

Også: Slik bruker du iPhones sikkerhetsnøkler-funksjon for å beskytte Apple-ID-en din

iVerify Basic

iVerifyiVerify

Først og fremst er iVerify Basic en sikkerhetsskanner som sikrer at du bruker iPhones grunnleggende sikkerhetsfunksjoner som Face/Touch ID og Screen Lock, og kjører den nyeste iOS-versjonen. Den kjører også en enhetsskanning som ser etter sikkerhetsavvik og varsler deg hvis noe virker malplassert.

Det kan være vanskelig å få øye på om en iPhone har blitt hacket, så det å ha installert et verktøy som holder øye med de tydelige tegnene på inntrenging gir trygghet.

iVerify Basic er fullpakket med guider som ser på de mange forskjellige sikkerhetsfunksjonene innebygd i iOS, og hvordan du kan dra nytte av dem for å sikre din iPhone (eller iPad).

Det er også en hel rekke andre kule ting, fra informasjon om å sikre de forskjellige kontoene dine – inkludert Apple, Facebook, Google, Instagram, Linkedin og Twitter; informasjon om aktivering av DNS over HTTPS; en periodisk påminnelse om omstart (en enkel måte å beskytte deg mot eksterne utnyttelser); og til og med en side som tilbyr de siste sikkerhetsnyhetene.

Se nå hos Apple

iVerify Basic er en strålende app som mottar regelmessige oppdateringer for å holde informasjonen fersk. I løpet av dager etter en ny iOS-versjonsutgivelse blir appen oppdatert med nye tips, triks og informasjon om den aktuelle utgivelsen.

iVerify Basic gjør en mye bedre jobb med å forklare nye iOS-funksjoner og sikkerhet enn Apple gjør .

Også: De beste iPhone-modellene du kan kjøpe akkurat nå (inkludert iPhone 15)

iVerify Basic kan også se etter endringer på iPhone-en din som i det stille kan kompromittere sikkerheten din – for eksempel tillegg av biometriske data, som kan tilhøre en annen person som har tilgang til enheten din uten at du vet det.& #xA0;

Jeg har iVerify Basic-sett for å minne meg på å starte iPhone på nytt hver uke – dette er en av de beste måtene å fjerne skadelig programvare fra iOS-enheten din.

iVerify Basic er ikke gratis — det koster $ 0,99 — men det er virkelig verdt pengene hvis du tar sikkerhet på alvor. Selv om du kjenner deg godt rundt i iOS, vil du sannsynligvis lære noen nye ting fra de forskjellige veiledningene i denne appen. Appen er en flott måte å få oppdatert på nye funksjoner i nye iOS-utgivelser.

iVerify Basic krever iOS 13.0 eller nyere eller iPadOS 13 eller nyere, og er kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch . Det er også en nylig utgitt versjon tilgjengelig for Android. Selskapet har også en enterprise-grade løsning på tilbud kalt iVerify EDR.