Meta Quest-headset får 3 oppgraderinger som spillere og underholdningsinteresserte vil elske

0
10
Meta Quest 3 med kontrollere på energigul bakgrunn Kerry Wan/ZDNET

Det er vanskelig å tro at Meta Quest 3 er nesten ni måneder gammel, med tanke på frekvensen av programvareoppdateringer siden VR-headsettet debuterte. Jeg besøkte Quest 3 på nytt i februar og fant styrkene sterkere enn noen gang, inkludert en mer detaljert pass-through-opplevelse og kortere ventetid. I en pressemelding i dag sier Meta at headsettet, sammen med eldre modeller som Quest 2 og Quest Pro, får en ny runde med funksjonsoppgraderinger — spredt over plattformens mest populære tjenester.

< strong>Også: 3 sannsynlige grunner til at Quest 3 er mer populær blant brukere enn andre Meta VR-headset

Den første oppgraderingen finner du i Supernatural, uten tvil den mest populære treningsappen i Quest-butikken. Foruten å bekrefte at VR-fitness faktisk er like effektivt som vanlige kardiovaskulære aktiviteter som løping og boksing – University of Victoria, Canada utførte en studie på det – Supernatural får en ny mixed reality-funksjon som lar spillere trene med en digital coach i naturlig størrelse ved siden av dem. 

Denne naturlige utvidelsen av VR-treningsopplevelsen bør motivere spillere ytterligere når de slår, svinger og setter seg på huk gjennom forskjellige baner, selv om det ikke nødvendigvis løser skjermtidsproblemet som min kollega Jason Hiner tok opp da han erstattet kardioaktivitetene sine. med spillet.

Meta bringer også Netflix-støtte fra nettleserappen, slik at brukere kan logge på kontoene sine og se TV-serier og filmer i “høy oppløsning”," sannsynligvis 1080p. I likhet med andre VR-seeropplevelser kan du velge mellom en flatskjerm-videospiller eller en buet skjerm med fjerntliggende felt, på samme måte som du ser filmer på en kino. Selv om dette til syvende og sist er Netflix i en nettleser, ikke en dedikert app, er det en annen funksjon som Quest-brukere ikke lenger trenger å finne smutthull for.

Også: Meta's Quest 3 vil også få 'liggemodus' – her er grunnen til at det tar lengre tid

Til slutt slipper Beat Saber OST7, en gratis spilleliste med fem nye spor, inkludert sanger fra Nitro Fun, Teminite x Boom Kitty og Lindsey Stirling. Hvis du ikke er kjent med disse artistene, er det to av oss. Men de nye sporene bør bringe den samme treningsfremkallende energien som vi har forventet av Beat Saber — og de er gratis å spille!

I dagens pressemelding bekreftet Meta også at Meta Connect vil bli arrangert 25. og 26. september i hovedkvarteret i Menlo Park, på samme tidspunkt som fjorårets arrangement. Hva står på agendaen i år? AI og Quest er klar til å være hovedemnene, men vi vil lære mer med tiden. Foreløpig har Quest-brukere flere nye funksjoner for å holde dem opptatt.