Var ChatGPT nede for deg? OpenAIs chatbot rammet av større strømbrudd – her er hva som skjedde

0
16
OpenAI ChatGPT GPT-4o

Også: De beste AI-chatbotene i 2024: ChatGPT, Copilot og verdige alternativer

På det tidspunktet oppdaterte OpenAI statusen sin side for å rapportere feilens løsning:

"Løst - Vi opplevde et stort strømbrudd som påvirket alle brukere på alle abonnementer til ChatGPT. Påvirkningen inkluderte alle ChatGPT-relaterte tjenester. Virkningen inkluderte ikke platform.openai.com eller API. Denne hendelsen startet 4. juni kl. 14.15 GMT og ble løst 4. juni kl. 17.01 GMT."

Før da hadde OpenAI anbefalt ChatGPT-brukere å utføre en hard oppdatering ved å tømme nettleseren. cache før du åpner AI-chatboten på nytt. 

OpenAI rapporterte dagens første store strømbrudd i morges, som begynte rundt 02:30 ET. Fem timer senere presset selskapet ut en løsning som løste problemet. Ikke alle ble berørt, men rapporter sier at det ser ut til å ha berørt det meste påloggede brukere. Strømbruddet var utbredt og påvirket nettversjonen og mobil- og Mac-appene.

Også: Jeg var en Copilot diehard inntil ChatGPT la til disse 5 funksjonene

Hvis du finner deg selv på utkikk etter  AI chatbots alternativer til ChatGPT i tilfelle et nytt strømbrudd, her er noen få du kan prøve:

Microsoft Copilot: Copilot er utpekt som det beste ChatGPT-alternativet, og er tilgjengelig online og kan få tilgang til internettkilder. Copilot bruker også GPT-4, som er OpenAIs LLM, men som ikke er nede nå.Gemini: Dette er en god mulighet hvis du ikke har prøvd Googles chatbot ennå. Denne gratis AI-chatboten har tilgang til Google og svarer raskt.You.com: Denne AI-boten drives av en av de mest avanserte LLM-ene og er tilgjengelig gratis med nettilgang.