Sommersparingene varmes opp: Skaff deg Apple Watch Series 9 for $100 i rabatt nå

0
11

Apple Watch Series 9 med Snoopy-urskiven og Nomad's 2023 Limited Edition Sport Band.

Kayla Solino/ZDNET

Apple Watch Series 9, utgitt i september 2023 og høyt rangert av ZDNET, var tilgjengelig for Memorial Day 2024 i utvalgte modeller for $70 rabatt hos noen forhandlere – besparelser som er lik de som ble sett under Black Friday og Cyber ​​Monday 2023. Men akkurat nå, du kan spare enda mer — $100 for å være nøyaktig, takket være en enda bedre avtale etter den årlige ferien. Du kan nå kjøpe Apple Watch Series 9 hos utvalgte forhandlere for bare $299 (spar $100). 

Også: De beste Apple-tilbudene i juni 2024

Apple Watch har blitt en kultfavoritt smartklokke takket være den sømløse integrasjonen med iPhone og resten av Apple-økosystemet. I tillegg har den flere modeller for å sikre den perfekte passformen for din livsstil. Hvis du ønsker å oppgradere eller kjøpe en smartklokke for første gang i forkant av sommerreisene, er Apple Watch-utvalget et flott sted å begynne.

Også: beste Apple Watch-bånd i 2024: Eksperttestet  

Akkurat nå er Watch Series 9 41 mm GPS tilgjengelig for $299 ($100 rabatt) i utvalgte farger og båndstørrelser hos Walmart. Hvis du foretrekker å handle på Amazon, er den samme avtalen tilgjengelig der også. Og sist, men ikke minst, den samme rabatten på $100 er tilgjengelig på Best Buy. 

Apple Watch Series 9 for $299 (spar $100 på utvalgte modeller på Best Buy)

Apple Watch Series 9 for $299 (spar $100 på utvalgte modeller hos Best Buy)

$299 hos Best Buy Apple Watch Series 9 for $299 (spar $100 på utvalgte modeller hos Walmart)

Apple Watch Series 9 for $299 (spar $100 på utvalgte modeller hos Walmart)

$299 hos Walmart Apple Watch Series 9 41mm for $299 (spar $100 på utvalgte modeller hos Amazon)

Apple Watch Series 9 41 mm for $299 (spar $100 på utvalgte modeller hos Amazon)

$299 hos Amazon

Serie 9 tilbyr alle de nyeste funksjonene og er ett steg opp fra basismodellen SE. Apple Watch Series 9 kan spore aktivitet, skritt, hjertefrekvens, respirasjonsfrekvens, blodoksygen (lungefunksjon), håndleddstemperatur, søvn og miljølydnivåer (for å beskytte hørselen). Og den bruker algoritmer og maskinlæring – også kjent som AI – for å oppdage farlige mønstre og varsle deg om å søke legehjelp. 

Les anmeldelsen: Apple Watch Series 9: Ikke nøy deg med rimeligere modeller, her er hvorfor

ZDNET-sjefredaktør Jason Hiner anbefalte å kjøpe den fremfor billigere modeller etter å ha gjennomgått Series 9 i 2023. 

“Inne i Apple Watch Series 9 er S9-brikken, som gjør den populære smartklokken raskere, smartere og bedre til å lese kroppssignalene dine – basert på mine virkelige tester ved siden av siste generasjonsmodell. Det gjør årets Apple Watch Series 9 til et generasjonstrinn. Så hvis du er på markedet for en Apple Watch akkurat nå, vil jeg spesifikt anbefale å kjøpe Series 9 (eller Apple Watch Ultra 2) fordi helsesporingen er en slik forbedring fra tidligere modeller," Hiner sa om klokkemodellen i sin anmeldelse. 

Hvis du er klar til å hente Apples nyeste Watch Series 9 før denne avtalen utløper, gjør kjøpet ditt snart. Sjekk ut flere Apple Watch-tilbud her hvis du fortsatt er på jakt. 

Når vil denne avtalen utløpe?

Tilbudene kan bli utsolgt eller utløpe kl. når som helst, selv om ZDNET fortsatt er forpliktet til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene slik at du kan oppnå de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å lagre og dele dem med deg på ZDNET.com.