Apples M2 Mac Mini er nede til en helt lav pris på $479

0
8
En Apple M2 Mac Mini sitter ved siden av en liten formfaktor-PC Michael Gariffo/ZDNET< /figur>

På sin Worldwide Developers Conference (WWDC) i dag, skal Apple avduke de siste AI-innovasjonene og oppdateringene til iOS, iPadOS, MacOS og resten av programvareensemblet. Vi kommer til å dekke begivenheten direkte fra California, så sørg for å følge med på ZDNET.com når vi deler alle de beste oppdateringene, funksjonene og kunngjøringene fra det etterlengtede arrangementet. 

Akkurat nå kan du spare $120 på Apples nyeste M2 Mac mini, som nettopp har falt til en rekordlav pris på $479 hos Amazon. 

En M2 Mac Mini på et skrivebord med annet tilbehør

M2 Mac mini for $479 (spar $120 hos Amazon)

$479 hos Amazon

Også: Alt Apple vil kunngjøre på WWDC i dag: Apple Intelligence, Siri, iOS 18 og mer

Akkurat som forgjengeren M1 Mac Mini, har ikke M2 Mac Mini en overflod av porter , men ZDNET-anmelder Michael Gariffo sa at den har nok til å håndtere nesten all hjemmebruk og de fleste profesjonelle arbeidsstasjonsoppsett. 

“M1 Mini forstyrret hjemme-PC-industrien totalt av en grunn, og dens M2-oppfølging  forbedrer bare prestasjonene ved å ta et ytelsesnivå som allerede var mer enn de fleste brukere trengte og øke den ytterligere … Hvis du trenger en stasjonær datamaskin til hjemmet eller bedriften, er dette nesten helt sikkert den du bør få," Gariffo sa i sin anmeldelse. 

Anmeldelse: Apple Mac Mini M2 (2023)

Hvis du' ser etter å få tak i M2 Mac mini for skole, jobb eller personlig bruk, det er ingen bedre tid enn akkurat nå, når den er tilgjengelig for $120 rabatt og den laveste prisen ennå. Handle denne avtalen på Amazon så lenge lageret rekker. 

Når vil denne avtalen utløpe?

Tilbudene kan bli utsolgt eller utløpe når som helst, men ZDNET er fortsatt opptatt av å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene for at du skal oppnå de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å lagre og dele dem med deg på ZDNET.com.