iOS 18s nye spillmodus gjør iPhone raskere og mer ytelsessterk

0
6
skjermbilde-2024-06-10-at-1-27-01pm.png Skjermbilde av Nina Raemont

I dag på WWDC demonstrerte Apple sin nye Game Mode-funksjon for iPhone, som gjenspeiler funksjonen som nylig ble introdusert til MacOS i fjor. Mobilspillere vil bli glade for å lære at de kan aktivere modusen på iPhone for å maksimere fordypningen i spill ved å gi den mer tilgang til enhetens CPU, jekke opp ytelsen og forbedre bildefrekvensene. 

Også: Live-oppdateringer: Alt Apple annonserte på WWDC 2024, inkludert iOS 18, Siri, AI og mer

Spillmodus setter ikke bare bakgrunnsappaktivitet på pause; den pauser også midlertidig varsler fra andre apper som kan trekke deg ut av spillet. 

Spillmodus vil også øke lydkvaliteten på telefonen din ved å doble samplingsfrekvensen for Bluetooth, noe som reduserer lydforsinkelsen og forbedre ytelsen til trådløst tilbehør som kontrollere og AirPods. Enda bedre, visse spill vil støtte romlig lyd, og gir en enda mer oppslukende opplevelse. 

Også: Her er alle iPhone-modeller som vil støtte Apples kommende AI-funksjoner (foreløpig)

Disse nye funksjonene antyder at Apple ønsker å pushe iPhone som en dyktig mobilspillenhet med avanserte lyd- og optimaliseringsfunksjoner. 

Under demoen demonstrerte Apple en rask video for det mobile racingspillet Need for Speed, et av de første spillene som støtter romlig lyd, planlagt for utgivelse senere i høst. Det vil også åpne opp et dedikert API for spillutviklere å bygge rundt AirPods. romlig lydteknologi.