Apple avduker en AI-bildegenerator på enheten for iPhone, iPad og Mac

0
8

Apple' nytt AI-drevet Image Playground-verktøy Apple

Apple-brukere som ønsker å krydre tekstmeldinger, notater og andre gjenstander med kule, tilpassede bilder, vil kunne gjøre nettopp det via en ny funksjon kalt Image Playground. Image Playground, som ble avduket på mandag på Apples Worldwide Developers Conference 2024, vil være tilgjengelig som et av de mange Apple Intelligence verktøyene innebygd i iOS 18, iPadOS 18 og MacOS Sequoia.

Med Image Playground. , vil du kunne designe dine egne bilder ved å velge mellom tre forskjellige stiler: Animasjon, Illustrasjon og Sketch. Du vil også få noen forskjellige måter å definere og avgrense bildet ditt på. Du kan velge en bestemt kategori, for eksempel temaer, kostymer, tilbehør eller steder. Du kan skrive inn en beskrivelse av bildet du ønsker. Du kan til og med hente en person fra bildebiblioteket ditt for å inkludere i bildet ditt.

Også: Alt Apple annonserte på WWDC 2024, inkludert iOS 18, Siri, AI og mer

Image Playground vil være tilgjengelig i flere apper, inkludert meldinger, notater , Keynote, Freeform og Pages samt tredjepartsapper som drar nytte av Image Playground API. I tillegg har den sin egen dedikerte app der du kan leke med forskjellige bilder du kan bruke og dele.

I Meldinger vil du kunne se forslag til bildeideer relatert til samtalene dine og lage de riktige bildene for å dele med andre. Som et eksempel fra Apple, kanskje du er involvert i en gruppeprat som diskuterer et tureventyr. Image Playground vil kaste ut potensielle bilder relatert til vennene dine, reisemålet ditt og aktiviteten din.

I Notes kan du bruke Image Playground gjennom den nye Image Wand i Apple Pencil-verktøypaletten. Her vil du kunne gjøre en grov skisse til et fullverdig bilde. Du kan til og med bruke en tom plass i et notat for å lage et bilde basert på tekst og annet innhold fra området rundt.

Også: iOS 18: Alle iPhone-endringer Apple annonserte på WWDC 2024

Med Image Playground som dukker opp i iOS 18, iPadOS 18 og MacOS Sequoia, vil du kunne teste den i betamodus på amerikansk engelsk denne kommende høsten. Du trenger imidlertid den riktige typen enhet for å håndtere AI-behandlingen. Det betyr en iPhone 15 Pro eller iPhone 15 Pro Max eller en iPad og Mac med en M1-brikke eller høyere.