De beste studiohodetelefonene i 2024: Eksperttestet og anmeldt

0
12

Ikke alle hodetelefoner er laget for rekreasjon. Noen er laget for å produsere musikk, og det betyr at ikke et hvilket som helst par hodetelefoner duger. Når du er en profesjonell audiofil eller kreativ, er kravene til studiohodetelefonene dine litt mer kresne enn ditt gjennomsnittlige par.  

Også: De beste hodetelefonene du kan kjøpe akkurat nå

Før du begynner å lage en investering, men det er viktig å vite hvilke studiohodetelefoner som passer best for dine behov. Jeg snakket med eksperter innen lyd- og musikkindustrien og gjennomsøkte markedet for å finne de beste studiohodetelefonene du kan kjøpe i dag.

Audio-Technica ATH-M50x

De beste studiohodetelefonene totalt sett

Audio-Technica ATH-M50x Studio-hodetelefoner ZDNET

Pros & Ulemper Pros Utmerket bass Rimelig skinner med instrumentaler Imper Ikke den mest holdbare konstruksjonen Bassen kan være overveldende Flere detaljer

Audio-Technica ATH-M50x tech spesifikasjoner: Design: Over-ear | Driverstørrelse: 45 millimeter | Sensitivitet: 98 desibel | Maksimal inngangseffekt: 1600 megawatt | Frekvens: 15–28 000 hertz

Audio-Technica ATH-M50x Studio-hodetelefoner er de totalt sett beste studiohodetelefonene du kan kjøpe i dag. Disse over-ear kablede hodetelefonene kommer med et sett med tre forskjellige ledningslengder, slik at du kan velge den ledningen som passer best for deg. Med 45 mm drivere med stor blenderåpning og talespoler av aluminiumstråd får du sterk bass som matches av et ekspansivt frekvensområde for større klarhet og detaljer. 

Komfortable lydisolasjonsputer betyr at disse er perfekte for studioet , blokkerer unødvendig støy slik at du kan fokusere på det som er viktig. Når du er ferdig med å lytte, er de enkle å lagre med sin 90-graders svingbare, sammenleggbare design.

Disse studiohodetelefonene tåler også timers bruk med ekstra bekvemmelighet, legger Alex Mak, gitarist og utdannet ved Berklee College of Music. “M50x er behagelig for lange økter, har en hendig avtakbar ledning og er ganske bærbar med svingbare øreklokker. Hvis du verdsetter en flott uformell lytteopplevelse i tillegg til overvåking, er M50x mine foretrukne hodetelefoner."

Se nå på Best BuySe nå på WalmartView nå på Crutchfield flere kjøpsvalg

Audio-Technica ATH-M20x

Beste budsjettstudiohodetelefoner

Audio-Technica ATH-M20x ZDNET

Pros & Ulemper Pros Skinner med sub-bass Fantastisk verdi Komfortabel passform UlemperMangler avtakbar kabel Middelmådig lydbilde Flere detaljer

Audio-Technica ATH-M20x tech spesifikasjoner: Design: Over-ear | Driverstørrelse: 40 millimeter | Sensitivitet: 96 desibel | Maksimal inngangseffekt: 700 megawatt | Frekvens: 15-20 000 hertz

Audio-Technica ATH-M20x-hodetelefonene anbefales også sterkt som de beste budsjettstudiohodetelefonene når du ikke vil bruke mye.

< p>"M20x er Audio Technicas billigste alternativ," sier Mak og introduserer settet. "De er ganske nøytrale med litt høyfrekvente forsterkning. For å mikse på et budsjett i et rom der du ikke kan ha monitorhøyttalere, er M20x et flott alternativ."

De er også fantastiske som inngangssett. De over-ear kablede hodetelefonene kommer med en lukket bakside, og den lette passformen komplimenteres av nøye polstrede puter for lengre bruk. Med maksimalt 96 desibel er 40 mm-driverne følsomme for lavere frekvenser for studiosporing og miksing. Innebygd lydisolering er integrert med det Audio-Technica lover er minimal blødning. 

Audio-Technica ATH-M20x kommer også med en bæreveske, noe som gjør dem til et praktisk alternativ for folk som reiser ofte. Men “Du kan ikke ta av ledningen deres, og de er mindre komfortable enn deres større søsken,” Mak advarer.

Se nå på Amazon

Meze Audio Empyrean

Beste premium studiohodetelefoner

Meze Audio Empyrean ZDNET

Pros & Ulemper ProsNydelig design Balansert lyd Komfortabel Imper På den større siden Ikke lett å transportere Flere detaljer

< strong>Meze Audio Empyrean tech spesifikasjoner: Design: Over-ear | Drivertype: Isodynamic Hybrid Array-driver | Sensitivitet: 100 desibel | Frekvens: 4–110 000 hertz

Meze Audio Empyrean er den beste utgaven for studiohodetelefoner, takket være en utrolig detaljert og imponerende design. 

< p>ZDNET-bidragsyter Andrada Fiscutean skrev i sin anmeldelse av disse hodetelefonene at “Empyrean er ideen til den Romania-baserte designeren Antonio Meze, som ønsket å lage et produkt som ville være sofistikert, men likevel enkelt.”

< p>Empyrean er en type lette, plane magnetiske hodetelefoner som er overraskende lette med en aluminiumskonstruksjon. Med spiralformede stemmespoler skinner den i mellomtonen slik at du kan høre individuelle toner i all sin prakt. 

Les anmeldelsen: Verdens beste hodetelefoner? Den kalde krigens historie bak disse avanserte produktene

Den proprietære Isodynamic Hybrid Array-driveren er eksklusiv for Meze Audio og opprettholder et uttalt fokus på direkte lydbølgefrekvenser over et 10kHz-område. Det er også minimal total harmonisk forvrengning (THD), som måler under 0,1 % i frekvensområdet for forbedret klarhet og lyd.

Selve klassen til designet matches av dens sterke ytelse, og tilbyr en opplevelse du kan nyte tvers igjennom. 

Se nå på Crutchfield

Meze Audio 109 Pro< /h2>

Beste studiohodetelefoner for komfort

Meze Audio 109 Pro ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Lekker konstruksjon Åpen ryggdesign Fenomenal klarhet Imper Subpar kabler Dyrt Flere detaljer

Meze Audio 109 Pro tech spesifikasjoner: Design : Åpen rygg | Sensitivitet: 112 desibel | Frekvens: 5–30 000 hertz | Impedans: 40 ohm

Meze Audio 109 Pro studiohodetelefoner er større enn 99 Classics med et større design som er bygget med tanke på komfort. Disse studiohodetelefonene har et uttalt fokus på verdi og kvalitet med førsteklasses konstruksjon som lover holdbarhet som varer lenge. 

De åpne hodetelefonene har imponerende 50 mm fremoverlydende dynamiske drivere med sterk bass du faktisk kan føle. I tillegg til fantastisk klarhet og detaljer, er dette paret også kompatibelt med Dolby Atmos-lyd for mer perfekt lyd. Den har en maksimal følsomhet på 112 desibel for høyere avspilling.

Tilkoblingen er også utmerket. To avtakbare ledninger følger med kjøpet, en ekstra lang og en kort, for å passe øyeblikket. Det er også en kvart-tommers adapter tilgjengelig som du kan bruke til å koble til andre enheter.

Overdimensjonerte utendørs øreklokker er laget av mørkt valnøtttre og plassert i et pannebånd av magnesiumstål, komplett med et fjæropphengssystem for bedre passform. Supermyke øreklokker er foret med velour for ekstra komfort og er designet for å være overdimensjonerte for en sjenerøs passform. 

Se nå på Crutchfield

Sony MDR-7506< /h2>

Beste studiohodetelefoner for verdi

Sony MDR-7506 Studio-hodetelefoner ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Fenomenal verdi Fantastisk klarhet Ekstremt holdbar Ideles Noen holdbarhetsproblemer Kort kabel Flere detaljer

Sony MDR-7506 tech-spesifikasjoner: Design : Over-ear | Driverstørrelse: 40 millimeter | Sensitivitet: 106 desibel | Maksimal inngangseffekt: 1000 megawatt | Frekvens: 10-20 000 hertz

Hvis du er ute etter et godt kjøp, har Sony MDR-7506 Studio-hodetelefonene en fenomenal verdi. Emilio Guarino, en klassisk utdannet bassist og nåværende musikkprodusent og ingeniør hos Glitch Magic, deler tankene sine. “Spesielt Sony MDR er en svært pålitelig stift på dette tidspunktet og har eksistert siden tidlig på 90-tallet, så det er en velprøvd design.”

Disse hodetelefonene med stor membran er designet for studioet. Neodymmagneten er et komplement til 40 mm-driverne, som hjelper til med å kjøre spekteret fra høyder til nedturer for fantastisk klarhet. Designet fremheves ytterligere av gullkontakter og en oksygenfri kobberledning for utmerket lyd med fantastiske detaljer. 

Det er også innebygd ekstern støyreduksjon for å redusere distraherende bakgrunnsstøy som kan forstyrre din generelle lytteopplevelse. 

De har et lukket øredesign med en robust konstruksjon som er designet for å gi større holdbarhet. Den vedlagte ledningen er nesten 10 fot lang, noe som gir større bevegelse, og den kvart-tommers adapteren gir bedre tilkobling. I tillegg er de lett sammenleggbare når det er på tide å legge dem bort. 

Se nå på AmazonView nå på WalmartView nå på B&H Photo-Video flere kjøpsvalg

Hva er de beste studiohodetelefonene ?

Hvis du vil ha de beste studiohodetelefonene på markedet i dag, er Audio-Technica ATH-M50x Studio-hodetelefonene ditt valg. De er brukervennlige og pålitelige samtidig som de gir fenomenal støyisolering slik at du kan fokusere på oppgaven uten forstyrrelser. Den fantastiske støyisolasjonen er en ekstra bonus som fungerer som prikken over i-en. 

For å se hvordan det er sammenlignet, er dette en titt på de beste studiohodetelefonene.

< /tr>

< td>

$2 999

Beste studiohodetelefoner

Kostnad

< /td>

Sensitivitet

Frekvens

Audio-Technica ATH-M50x

$149

98 desibel

15–28 000 hertz

Audio-Technica ATH-M20x

$49

96 desibel< /p>

15-20 000 hertz

Meze Audio Empyrean

100 desibel 

4-110 000 hertz

Meze Audio 109 Pro

$799

112 desibel< /p>

5-30 000 hertz

Sony MDR-7506

$81

106 desibel

10-20 000 hertz

Hvilke studiohodetelefoner er de beste for deg?

 Før du kjøper, vurder dine behov og hva du trenger av et par hodetelefoner. Hvis du føler deg litt forvirret over hvilke studiohodetelefoner som er best for deg, kan disse forslagene hjelpe. 

Velg disse beste studiohodetelefoner…

Hvis du vil…

Audio-Technica ATH-M50x

Verdi og rimelighet, alt i ett. Disse studiohodetelefonene tilbyr utmerkede funksjoner som matches av en pålitelig ytelse du kan stole på. 

Audio-Technica ATH-M20x

Et rimelig par studiohodetelefoner. Du trenger ikke å bryte banken for å finne et fantastisk par studiohodetelefoner.

Meze Audio Empyrean

Å svelge. Disse studiohodetelefonene er en toppmodell som er et perfekt valg når du har litt mer å bruke.

Meze Audio 109 Pro

Et komfortabelt sett med studiohodetelefoner designet for å ha på seg over lengre perioder. Den ekstra dempingen og den gjennomtenkte designen betyr timer med hyggelig lytting.

Sony MDR-7506

Utmerket verdi. Dette paret er en bærebjelke blant de beste studiohodetelefonene, og de er også rimelige.

Hvordan valgte jeg disse beste studiohodetelefonene?

Når jeg søkte etter de beste studiohodetelefonene, brukte jeg flere faktorer for å formulere listen min som også kan hjelpe med søket ditt.

Type hodetelefoner: Det er to hovedtyper hodetelefoner: åpen og lukket bakside. De aller fleste hodetelefoner er lukket, noe som betyr at øreklokkene isolerer lyd i begge retninger. Hodetelefoner med åpen rygg lar luft passere gjennom øreklokkene, og forhindrer at lave frekvenser bygges opp inne i hodetelefonene, og skaper teoretisk en flatere, mer naturlig lyd. 

Formål: > Vurder hvordan du planlegger å bruke hodetelefonene. Ulike hodetelefoner kan fungere bedre for spesifikke formål. Eksperter anbefaler for eksempel åpne hodetelefoner for miksing, mens lukkede hodetelefoner skinner når de brukes til å produsere og spille inn musikk. Holdbarhet er også en viktig faktor hvis du skal reise mye eller leve et ellers aktivt liv. 

Fit:Det finnes både on-ear og over-ear studiohodetelefoner, avhengig av passformen du foretrekker. On-ear-hodetelefoner passer ganske enkelt over øret, mens over-ear studiohodetelefoner omslutter hele øret for en tettere passform. Mens over-ear studiohodetelefoner gir bedre støyisolering, er on-ear-hodetelefoner generelt mer kompakte, noe som gjør det enklere å oppbevare.

Pris: Kostnaden for studiohodetelefoner kan variere fra mindre enn hundre dollar til mer enn tusen. Jeg så på hodetelefoner som passer til en rekke budsjetter, og bidrar til å sikre at det er noe for enhver smak. 

Jeg har også snakket med eksperter i musikk- og lydindustrien som anbefaler/har brukt disse studioene hodetelefoner i en profesjonell setting. 

Hvorfor trenger jeg studiohodetelefoner?

Gjør at studiohodetelefonene er best for profesjonelle som jobber med lyd eller musikk. < /p>

“I en profesjonell situasjon er studiohodetelefoner mest vanlige for å overvåke når en musiker lytter til lyd mens de spiller inn”," forklarer Mak. “Dette isolerer lydene som tas opp fra det brukeren hører på, og skaper renere opptak.”

Han legger til at studiohodetelefoner kan brukes til å blande innspilt lyd og balansere flere lydkilder, men advarer,  "de høres generelt mindre nøyaktige ut enn monitorhøyttalere, den profesjonelle standarden."

Hvis du er en musiker som mikser eller spiller inn musikk, kan et par av de beste studiohodetelefonene fullstendig transformere prosessen din og føre til et bedre ferdig produkt når alt er sagt og gjort.

Hva er forskjell på studiohodetelefoner og vanlige hodetelefoner?

Guarino er kjent med studiohodetelefoner som en erfaren musiker og forklarer forskjellen mellom vanlige hodetelefoner og studiohodetelefoner.  

“Den største enkeltforskjellen mellom 'studio' hodetelefoner og forbrukerfokuserte hodetelefoner er hvordan de farger lyden. Generelt i studio ønsker vi en nøytral representasjon av det vi hører."

Av vanlige hodetelefoner, sier Guarino, “De er designet for å forbedre lytteopplevelsen til et ferdig produkt, ikke for å sette sammen produktet."

Mens standardhodetelefoner er designet for å gi enkel lytting, gir studiohodetelefoner ekstra funksjoner som forbedret støyisolering for bedre å betjene profesjonelle og kreative.

Hvor mye koster studiohodetelefoner?

De beste studiohodetelefonene kjører virkelig spekteret i pris. Du kan forvente å betale alt fra rundt $50 til $3000, avhengig av paret du velger. Før du kjøper, bør du vurdere erfaringsnivået ditt og om et par avanserte studiohodetelefoner er nødvendig for dine formål. 

Finnes det alternative beste studiohodetelefoner verdt å vurdere?

Det er mange andre studiohodetelefoner tilgjengelig i et bredt utvalg av merker, prispunkter og funksjoner. Mens jeg søkte etter de beste studiohodetelefonene, fant jeg også disse alternativene som kan være verdt en ny titt.

Se på AmazonView på AmazonView på Amazon

Møt ekspertene

Eksterne industrieksperter hentet fra ZDNET for denne artikkelen. Her er mer informasjon om dem:

Alex Mak: En gitarist, komponist og utdannet ved Berklee College of Music med base i NYC. Emilio Guarino: En klassisk utdannet bassist og nåværende musikkprodusent og ingeniør hos Glitch Magic, et nettsted som tilbyr lydeksempler for produsenter.